Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde suan sadece kasık agrim var ara ara geldi hissine kapılıp tuvalete gidiyırum gelicekse gelsin ya böle daha sinir bozucuymus
Belkide hamilesiniz kizlar umutsuzluga kapilmayin. Ben olsam kan vermistim coktan hicbir sonuc beklemekten belirsizlikten kotu degil en azindan varsa var yoksa yok. Bekledikce dahada umutlaniyor insan

Belkide hamilesiniz kizlar umutsuzluga kapilmayin. Ben olsam kan vermistim coktan hicbir sonuc beklemekten belirsizlikten kotu degil en azindan varsa var yoksa yok. Bekledikce dahada umutlaniyor insan
kana da gitmek istemiyorum cift görürsem giderim en kötü akşama evde test yaparım
evde test var

Benm ilk gebeliğimde olmuştu, 2 gün sürmüştü test bile yapmamıştım, ama gebeymişim 3. Gün kesildi test yaptm çok sürprizdi :) ama ümitlendirmek istemem herkeste aynı olmuyor
kanama mı oldu? 3.günmü kesildi? benim suan adet sanırım saat 2 de pembe akıntı geldi 2 saatir tuvalte cikmadim bisi gelmiyor gibi ama bi bakcam simdi ne var ne yok

kanama mı oldu? 3.günmü kesildi? benim suan adet sanırım saat 2 de pembe akıntı geldi 2 saatir tuvalte cikmadim bisi gelmiyor gibi ama bi bakcam simdi ne var ne yok
Evet kanamam oldu bende regl oldum sandm , ama gebeymişim 3. Gün yaptm testi kesilince çünkü normalde ben 2 . Günden itibaren acayip kanamam olur bunda az az oldu, kesildi tabi düşük tehlikesiydi ama çok şükür benm oldu yavrum :)

Gecmis olsun canim cocuklardan once bendede pko vardi cok zor o yumurtlama olmamasi. Adetlerin duzenlimi peki?
Yok hiç düzeni :) glifor kullandım düzene girdi üç ayın sonunda gebelik oluşmuştu. Düşükten sonra devam ettim glifora ama çok düzen tutmadı. Bu ay klomen kullandım dünden beri adet olmayı bekliyorum ama gelen giden Yok acaba diyorum geldiğimi tutundu mu annesine kuzusubel kasık ağrısı var bir haftadır göğüslerim ağrıyor sızlıyor içten içe beklemeyi düşünüyorum biraz daha negatif görmek istemiyorum

Gecmis olsun canim cocuklardan once bendede pko vardi cok zor o yumurtlama olmamasi. Adetlerin duzenlimi peki?
Yok hiç düzeni :) glifor kullandım düzene girdi üç ayın sonunda gebelik oluşmuştu. Düşükten sonra devam ettim glifora ama çok düzen tutmadı. Bu ay klomen kullandım dünden beri adet olmayı bekliyorum ama gelen giden Yok acaba diyorum geldi mi tutundu mu annesine kuzusubel kasık ağrısı var bir haftadır göğüslerim ağrıyor sızlıyor içten içe beklemeyi düşünüyorum biraz daha negatif görmek istemiyorum

Anladim canim. Ben laparoskopi olmustum pko illeti yuzunden cok kistim vardi temizlemislerdi. Ameliyat sonrasi 3ay icinde gebelik olucak dedi dr gercektende 3.ayda hamile kaldim fakat dis gebelikmis sen hormon tahlili fln yaptirmadinmi duzensizlik icin ? İnsallah busefer bebekten dolayi gecikmistir bekle biraz

Merhaba kızlar bat 2 ekim çalışmalar çok sık olmasada oldu.. bata 7 gün var ov. Testi yaptım böyle çıktı bidahami yumurtluyom ben :))

Ben ebeyim gerekli tüm tahliller yapıldı. 9 yıldır çabalıyoruz Pco şeker ile alakalı bir rahatsızlık olduğu için glifor ile düzene giriyor. Doğum sonrası da vücut yenilendiği için genelde bir problem kalmıyor. İnş öyledir kasık ve bel ağrısı hiç yaşamamıştım ilkinde acaba yaşayan var mı? Bize gelen hastalar bahsederlerdi bu tip ağrılardan ama bu kadar şiddetli olur mu bilemiyorum bu kadar uzun sürer mi onu da bilmiyorum. Her wc ye girdiğimde olmuşumdur diye bakıyorum yok

Ben birazdan idrar testi yapacağım tekrar dayanamayıp içimde hiç heyecan yok öylesine yapacağım inşallah vardır dua edin

Kızlar bat 4 ekim yani son 8 kanda baktırsam mı yarın bir hafta kala çıkar çünkü sabirsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…