- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Gecti canm ama benm adetlerm duzensz 45 gunde bir oldugumda oluyor o yuzden ne desem bos konusmus olurum.Hadi gozun aydin. Nezaman verdin yani gunundemi yoksa gectimi adetin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecti canm ama benm adetlerm duzensz 45 gunde bir oldugumda oluyor o yuzden ne desem bos konusmus olurum.Hadi gozun aydin. Nezaman verdin yani gunundemi yoksa gectimi adetin
Dene bi belkide cikar seviniriz :)
Ozaman gec dollenme ihtimali yuksek. İki gun sonra tekrarla bakalim insallah katlanarak tutunur bebisinGecti canm ama benm adetlerm duzensz 45 gunde bir oldugumda oluyor o yuzden ne desem bos konusmus olurum.
Tam istediğim cevap:)))Dene bi belkide cikar seviniriz :)
Test yap. Negatif filan cikarsa unudun olsun pat diye 1.0 cikinca dunyasi karariyo insaninTam istediğim cevap:)))
Akşama kadar dayanayım kan mı versem idrar mı yapsam bilemedim. Allahıııımmm zaman geçmiyor ya
Oyy ben de tam şimdi iş çıkışı gidip kan vermeyi düşündüm. Negatifse eninde sonunda ortaya çıkacak. Evet heyecan güzel de belirsizlik sıkıntıTest yap. Negatif filan cikarsa unudun olsun pat diye 1.0 cikinca dunyasi karariyo insaninbakarsin silik cikar heyecan yapariz ayy sonra gittikce koyulasir kan verirsin 200lerde cikar fln
ne guzel heyecanlar. İnsallah yasarsin bu guzel duygulari bugun canim
bende duramam test yaparim hemen oyle beklemek bana gore degil
Ozaman gozunu karart herseye hazirlikli bisekilde ver kani. Sonucta ne cikarsa ciksin hersey allahtan. hayirlisi olsun en azindan belirsizligin biterOyy ben de tam şimdi iş çıkışı gidip kan vermeyi düşündüm. Negatifse eninde sonunda ortaya çıkacak. Evet heyecan güzel de belirsizlik sıkıntı
Bence kan vereyim verdikten sonra idrar testi yapayım:) Nasıl? hem heyecan yaparım hem kesin sonucu öğrenirim:)))Ozaman gozunu karart herseye hazirlikli bisekilde ver kani. Sonucta ne cikarsa ciksin hersey allahtan. hayirlisi olsun en azindan belirsizligin biter
Öyle düşünme canım. Evet zor sürekli hamile haberi almak bebek için çalışırken ama bunlar kader kısmet Allahın takdiri. Daha 6 ay olmuş baksana. Sana uzun gibi gelebilir ama aslında değil. canını sıkma hiç inşallah bize de nasip olacakKizlar moralim bozuldu birqz .ben bebek dusuneli 6 ay oldu .gecen ay yakin arkadasim hamile kaldi kazara hemde ikizmis.bugunde en yakin arkadasimin 1.5 yasinda oglu var bir defa korunmasiz iliski olmus adete yakin nasil olsa olmaz diye ve hamile oldugunu ogrrendik ve ben sevindim adlarina ama moralmen cok coktum bi anda neden benim olmuyor diye cok tuhaf duygulara kapildim ya![]()
Ya cnm isin ilginci ben hep istiyoruz diye konusuyordum .ama onlar dusunmuyorlardi.hep supris oldugunu soluyorlar acaba biz cokmu dile vuruyoruz bunyuzden mi olmuyor .ama benim icim neyse disimda o saklayamam ki hicÖyle düşünme canım. Evet zor sürekli hamile haberi almak bebek için çalışırken ama bunlar kader kısmet Allahın takdiri. Daha 6 ay olmuş baksana. Sana uzun gibi gelebilir ama aslında değil. canını sıkma hiç inşallah bize de nasip olacak
Ben çok inanmıyorum dile getirmeyle falan alakası olduğunu. Dedim ya nasip. Onun doğacağı tarih belli. hepimiz doktora gidiyoruz. Bir sorun varsa tedavisine gayret ediyoruz. Hiç sorun yokken hamile kalamayanlar var. Yani sabır. Çok zor biliyorum ama ne yapalım başka da çaremiz yokYa cnm isin ilginci ben hep istiyoruz diye konusuyordum .ama onlar dusunmuyorlardi.hep supris oldugunu soluyorlar acaba biz cokmu dile vuruyoruz bunyuzden mi olmuyor .ama benim icim neyse disimda o saklayamam ki hic![]()
Evet herseyin vakti saati var cnm da iste bole bi tuhaf oldm .bakalim yarin doktor bana ne dicek hic hevesimde kalmadi sanki :/Ben çok inanmıyorum dile getirmeyle falan alakası olduğunu. Dedim ya nasip. Onun doğacağı tarih belli. hepimiz doktora gidiyoruz. Bir sorun varsa tedavisine gayret ediyoruz. Hiç sorun yokken hamile kalamayanlar var. Yani sabır. Çok zor biliyorum ama ne yapalım başka da çaremiz yok![]()
Hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri. Hepimiz üzülüyoruz ama hayırlısı diyeceğiz. Umudunu kaybetme inşallah hayırlı haberler alırsın yarın.Evet herseyin vakti saati var cnm da iste bole bi tuhaf oldm .bakalim yarin doktor bana ne dicek hic hevesimde kalmadi sanki :/
Kiz ikisini napacan. Kan sonucu cikana kadar macerami olacak bizeBence kan vereyim verdikten sonra idrar testi yapayım:) Nasıl? hem heyecan yaparım hem kesin sonucu öğrenirim:)))
Gecen ay senin gibiydim hamile goresim yoktu. Buay bakmiyorum bile etkilemiyir artik onlarin nasibi oyle napalim kader kismet. Sadece nankorluk ediyorlarya ona kiziyorum yok istemiyorduk yok kaza oldu falan filanKizlar moralim bozuldu birqz .ben bebek dusuneli 6 ay oldu .gecen ay yakin arkadasim hamile kaldi kazara hemde ikizmis.bugunde en yakin arkadasimin 1.5 yasinda oglu var bir defa korunmasiz iliski olmus adete yakin nasil olsa olmaz diye ve hamile oldugunu ogrrendik ve ben sevindim adlarina ama moralmen cok coktum bi anda neden benim olmuyor diye cok tuhaf duygulara kapildim ya![]()
Bn varım bebeğim 29 ekim :) iki gün önce kan negatifti ama umut dünyası bekliyorumKızlar ekimde kimler kaldı benimle bekleyen :) gerçi ben salı akşamı bir test yaptım negatif ama doktor belli olmaz şimdi dedi. Hala bir Umut var demektir. Listeye baktığımda bir kaç kişi kalmışız ekimin son günlerinde. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Amiiinn çok çok amin bissürü aminnn
Heee olmaz mı:)Kiz ikisini napacan. Kan sonucu cikana kadar macerami olacak bize![]()
Kuzum umut fakirin ekmeği:)Bn varım bebeğim 29 ekim :) iki gün önce kan negatifti ama umut dünyası bekliyorum
Cnm aynen yakin arkadas oldugumuz icin etkiledi beni yoksa hamile felan gorunce uzulmuyorum. Aksine korkuyordum ben ustesinden gelecemmi diye .ama hatta dun konusu gecti ben dedim sen gizli gizli calismalara basladin galiba d3dim.yok dedi olsa soleriim dedi bugun aradi kan verdim 45 cikti dedi ben sokGecen ay senin gibiydim hamile goresim yoktu. Buay bakmiyorum bile etkilemiyir artik onlarin nasibi oyle napalim kader kismet. Sadece nankorluk ediyorlarya ona kiziyorum yok istemiyorduk yok kaza oldu falan filanbende artik bebek istedigimi soylemiyorum kimseye sanirim haklisin dile vurmamak ve umursamaz davranmak gerek icinde tutmak gerek.
![]()