Ben eşim e sarıyorum adam pişman olmak üzere birşey yaptığıda yok sigarayı da kestim birde yok keseydi yok şuydu herşey tepemdeBendebi kaç sefer oğluma kızdım sonra pişman oldum bi de ona ağladım çok sinirlerim bozuluyo herşeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eşim e sarıyorum adam pişman olmak üzere birşey yaptığıda yok sigarayı da kestim birde yok keseydi yok şuydu herşey tepemdeBendebi kaç sefer oğluma kızdım sonra pişman oldum bi de ona ağladım çok sinirlerim bozuluyo herşeye
İlk üç böyle oluyor sanırım sonra biraz rahatlarız inşallahBen eşim e sarıyorum adam pişman olmak üzere birşey yaptığıda yok sigarayı da kestim birde yok keseydi yok şuydu herşey tepemde
Cok tesekkur ederimm :)ah kuzum inşallah sağlıkla tutunur da kız erkek farketmez oğlumda ki hamileliğimle hiç alakası bakalım gerçekten kız mı olacak
Haklısın canım her hamilelik bir olmuyor inşallah sağlıkla alırız kucağımıza . Usg kadığında gs çapı yazmıyo canım normalde kese ölçülecek boyuttaysa gs nin ölçüsü yazar, bu sefer benim usg kağıdımda da yazmıyor dr ölçmedi nokta kadar dedi belki seninki de öyledir
gözün aydın olsun canım geç döllenmeyse değerin bundan sonra katlanır takma hiç kafana
aynen canım inşİlk üç böyle oluyor sanırım sonra biraz rahatlarız inşallah
Değil,beta takibi yapilmadan hicbisy denemez suan canim :) Ne zaman cagirdi ya da kan ver dedi?
kac gun gectı adet cnmP.tesi cagrdi
Cok panik halindeym suan. 25.96 cikti dun verdgm hcg ama genede insann icinde bi acaba oluyor..
kac gun gectı adet cnm
allahın iznıyle ıyıdır bebegın ec dolenme olabılır7 gun ama normalde hep duzensz olurum o yuzden net bsey de dyemyorm.
allahın iznıyle ıyıdır bebegın ec dolenme olabılır
Hayırlı olsun inşallah katlanarak artar. Darısı başımıza inşallahKizlar cok mutluyum suan hcg 25.96 cikti.
Ama gec dollenme olablr haftasina gore dusuk dedi. Bu kotu bsey mi
P.tesi cagrdi
Cok panik halindeym suan. 25.96 cikti dun verdgm hcg ama genede insann icinde bi acaba oluyor..
İyi düşün iyi olsun canım benim. En önemli savaşı kazandın7 gun ama normalde hep duzensz olurum o yuzden net bsey de dyemyorm.
Insallah canm cok tesekkur ederm.İyi düşün iyi olsun canım benim. En önemli savaşı kazandıngerisi Allah’a kalmış. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Calisiyoruz zatende test garanti oluyor iste :) hemde buay pehriz yapasim var yumutlamaya yakin calisalim diyoruz. İnsallah buay tutar valla yumurtlamadan sonrasi heyecan dorukta yasiyoruz :)Canim,
Benim doktorum dedi ki hic test mest ugrasma 2 gunde 1 iliskiye gir kesin tutar dedi. Yani hem yumurtlama oncesi spermler hazirlansinlar ve rahim sperme alissin diye. Hem yumurtlama donemi en verimli donem. Hemde sonrasinda da gec dollenme olabilir diye surekli calisin diyor![]()
Sen bilirsin canim nasil rahat edeceksenBalım sadece topiği takip etmiycem :)
Hadi gozun aydin. Nezaman verdin yani gunundemi yoksa gectimi adetinKizlar cok mutluyum suan hcg 25.96 cikti.
Ama gec dollenme olablr haftasina gore dusuk dedi. Bu kotu bsey mi
Coktu ama gubler gectikce sildim canim. Ses etmeyenler listeye niye yazildilar anlamadim. Sonucta bende emek veriyorum telefonla ugrasiyorum yapana kadar bakiyorum gunu bir hafta gecmis ses vermiyorlar siliyorum. İnsallah hamisler listesine gecersin ekimin son anne adayi olarak.Kızlar ekimde kimler kaldı benimle bekleyen :) gerçi ben salı akşamı bir test yaptım negatif ama doktor belli olmaz şimdi dedi. Hala bir Umut var demektir. Listeye baktığımda bir kaç kişi kalmışız ekimin son günlerinde. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Amiiinn çok çok amin bissürü aminnn
Ay amin canım @GaSeLLeCoktu ama gubler gectikce sildim canim. Ses etmeyenler listeye niye yazildilar anlamadim. Sonucta bende emek veriyorum telefonla ugrasiyorum yapana kadar bakiyorum gunu bir hafta gecmis ses vermiyorlar siliyorum. İnsallah hamisler listesine gecersin ekimin son anne adayi olarak.