• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah kuzum inşallah sağlıkla tutunur da kız erkek farketmez oğlumda ki hamileliğimle hiç alakası bakalım gerçekten kız mı olacak

Haklısın canım her hamilelik bir olmuyor inşallah sağlıkla alırız kucağımıza . Usg kadığında gs çapı yazmıyo canım normalde kese ölçülecek boyuttaysa gs nin ölçüsü yazar, bu sefer benim usg kağıdımda da yazmıyor dr ölçmedi nokta kadar dedi belki seninki de öyledir
gözün aydın olsun canım geç döllenmeyse değerin bundan sonra katlanır takma hiç kafana
Cok tesekkur ederimm :)

Kızlar ekimde kimler kaldı benimle bekleyen :) gerçi ben salı akşamı bir test yaptım negatif ama doktor belli olmaz şimdi dedi. Hala bir Umut var demektir. Listeye baktığımda bir kaç kişi kalmışız ekimin son günlerinde. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Amiiinn çok çok amin bissürü aminnn

Canim,
Benim doktorum dedi ki hic test mest ugrasma 2 gunde 1 iliskiye gir kesin tutar dedi. Yani hem yumurtlama oncesi spermler hazirlansinlar ve rahim sperme alissin diye. Hem yumurtlama donemi en verimli donem. Hemde sonrasinda da gec dollenme olabilir diye surekli calisin diyor :halay:
Calisiyoruz zatende test garanti oluyor iste :) hemde buay pehriz yapasim var yumutlamaya yakin calisalim diyoruz. İnsallah buay tutar valla yumurtlamadan sonrasi heyecan dorukta yasiyoruz :)

Kızlar ekimde kimler kaldı benimle bekleyen :) gerçi ben salı akşamı bir test yaptım negatif ama doktor belli olmaz şimdi dedi. Hala bir Umut var demektir. Listeye baktığımda bir kaç kişi kalmışız ekimin son günlerinde. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Amiiinn çok çok amin bissürü aminnn
Coktu ama gubler gectikce sildim canim. Ses etmeyenler listeye niye yazildilar anlamadim. Sonucta bende emek veriyorum telefonla ugrasiyorum yapana kadar bakiyorum gunu bir hafta gecmis ses vermiyorlar siliyorum. İnsallah hamisler listesine gecersin ekimin son anne adayi olarak.

Coktu ama gubler gectikce sildim canim. Ses etmeyenler listeye niye yazildilar anlamadim. Sonucta bende emek veriyorum telefonla ugrasiyorum yapana kadar bakiyorum gunu bir hafta gecmis ses vermiyorlar siliyorum. İnsallah hamisler listesine gecersin ekimin son anne adayi olarak.
Ay amin canım @GaSeLLe :KK200: test yapsam mı erken gebelik testi :eek:

Back