• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor büyük ihtimalle aşılamaya gerek kalmayacağını söylemişti ama tabi Allah bilir. Bu benim ilk tedavi ayım ve kafam çok karıştı
Ozaman 3aya tamamla canim olmazsa sonra doktorun bir yol cizer. Bende napsamki hapi kullansammiki hamile kalanda var kalmayanda. Gerci daha buay dogurganligim bile bitmedi simdiden diger ayin derdine dustum :) okadar sartladimki kendimi olmaz diye

Ozaman 3aya tamamla canim olmazsa sonra doktorun bir yol cizer. Bende napsamki hapi kullansammiki hamile kalanda var kalmayanda. Gerci daha buay dogurganligim bile bitmedi simdiden diger ayin derdine dustum :) okadar sartladimki kendimi olmaz diye
Bu ayı güzel değerlendir. Yumurtlama vaktini anlıyordun sen yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah gerek kalmaz ilaçları kullanmana

Bu ayı güzel değerlendir. Yumurtlama vaktini anlıyordun sen yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah gerek kalmaz ilaçları kullanmana
İnsallah canim. Evet anliyorum ama oncesini iliski yasamak gerekirmis spermler hazirolda beklesin yumurtayi. Onu anlamiyorum iste. Ben anlayana kadar is isten geciyo :) ovu testine baslicam yarin doktorda 3gune catlar dedi

İnsallah canim. Evet anliyorum ama oncesini iliski yasamak gerekirmis spermler hazirolda beklesin yumurtayi. Onu anlamiyorum iste. Ben anlayana kadar is isten geciyo :) ovu testine baslicam yarin doktorda 3gune catlar dedi

Canim,
Benim doktorum dedi ki hic test mest ugrasma 2 gunde 1 iliskiye gir kesin tutar dedi. Yani hem yumurtlama oncesi spermler hazirlansinlar ve rahim sperme alissin diye. Hem yumurtlama donemi en verimli donem. Hemde sonrasinda da gec dollenme olabilir diye surekli calisin diyor :halay:

Dusuk tehlikesi yoksa neden progestan verdi ki anlayamadim bende kanaman veya asiri agrin filan var mi? Oglum da karnim agriyor demistim dr bana onlem amacli vermisti ama duzgun kullanmamistim acikcasi, bi zarari olmaz aslinda bebegin daha iyi tutunmasini saglar ama sen yine de kullan canim prof dr mus bi de vardir bi bildigi, hadi darisi bebisini gormeye ve kalp atislarini duymaya :)
benımde kafam karıstı kanamam yok agrımda yok buyusun daha ıyı dedı düşük demedı ban guven dedı bılmıyorum kullanıyorum cuma gdıcem haftaya

aynen senın nasıl gıdıyor canım bana bırde ferrum fort verdı
Benim şaibeli gidiyor yaa ne bilim hiiiiçç hamile gibi hissetmiyorum oğlum da her an hamileliği hissettiren belirtilerim olurdu bunda hiç bişey yok ne bel ne kasık ağrısı yok iki gün bulantım oldu bugün o da yok göğüslerim sızlıyordu şimdi o da geçti ve yumuşadılar 7kasım da randevum vardı ama öne çekicem galiba

Benim şaibeli gidiyor yaa ne bilim hiiiiçç hamile gibi hissetmiyorum oğlum da her an hamileliği hissettiren belirtilerim olurdu bunda hiç bişey yok ne bel ne kasık ağrısı yok iki gün bulantım oldu bugün o da yok göğüslerim sızlıyordu şimdi o da geçti ve yumuşadılar 7kasım da randevum vardı ama öne çekicem galiba

Hadi insallah kızdır diyelim o zaman :)))
Guzel haberlerini duyarsin insallah

Bendede olmazki bulantı felan içini ferah tut canim sorunsuz işte her hamil e belirti yaşayacak diye birşey yok ki bende sadece bel ağrıyor oda geceleri yatakta onun dışında yok birşey birde sana dünkü ultrasonu göndercem anlarmisin ben bilemedim dr sormadım kese çapı felan heyecandan inan eskiden yoktu bukadar inceleme aradan 13 yıl geçti

Bendede olmazki bulantı felan içini ferah tut canim sorunsuz işte her hamil e belirti yaşayacak diye birşey yok ki bende sadece bel ağrıyor oda geceleri yatakta onun dışında yok birşey birde sana dünkü ultrasonu göndercem anlarmisin ben bilemedim dr sormadım kese çapı felan heyecandan inan eskiden yoktu bukadar inceleme aradan 13 yıl geçti

Eklentiler

• 20171026_221925.jpg
    20171026_221925.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar cok mutluyum suan hcg 25.96 cikti.
Ama gec dollenme olablr haftasina gore dusuk dedi. Bu kotu bsey mi

Değil,beta takibi yapilmadan hicbisy denemez suan canim :) Ne zaman cagirdi ya da kan ver dedi?

Hadi insallah kızdır diyelim o zaman :)))
Guzel haberlerini duyarsin insallah
ah kuzum inşallah sağlıkla tutunur da kız erkek farketmez oğlumda ki hamileliğimle hiç alakası bakalım gerçekten kız mı olacak

Haklısın canım her hamilelik bir olmuyor inşallah sağlıkla alırız kucağımıza . Usg kadığında gs çapı yazmıyo canım normalde kese ölçülecek boyuttaysa gs nin ölçüsü yazar, bu sefer benim usg kağıdımda da yazmıyor dr ölçmedi nokta kadar dedi belki seninki de öyledir
Kizlar cok mutluyum suan hcg 25.96 cikti.
Ama gec dollenme olablr haftasina gore dusuk dedi. Bu kotu bsey mi
gözün aydın olsun canım geç döllenmeyse değerin bundan sonra katlanır takma hiç kafana

ah kuzum inşallah sağlıkla tutunur da kız erkek farketmez oğlumda ki hamileliğimle hiç alakası bakalım gerçekten kız mı olacak

Haklısın canım her hamilelik bir olmuyor inşallah sağlıkla alırız kucağımıza . Usg kadığında gs çapı yazmıyo canım normalde kese ölçülecek boyuttaysa gs nin ölçüsü yazar, bu sefer benim usg kağıdımda da yazmıyor dr ölçmedi nokta kadar dedi belki seninki de öyledir
gözün aydın olsun canım geç döllenmeyse değerin bundan sonra katlanır takma hiç kafana

Insallahhh
Hem 6 haftadan sonra 8e dogru fln daha cok vurur hamilelik belirtilerle.
Benimde kizimda boyle baslarda hic sikayetim olmadi.
Allah hayirlisini nasip etsinde.Insanda bi belirti bekliyor cidden

Insallahhh
Hem 6 haftadan sonra 8e dogru fln daha cok vurur hamilelik belirtilerle.
Benimde kizimda boyle baslarda hic sikayetim olmadi.
Allah hayirlisini nasip etsinde.Insanda bi belirti bekliyor cidden
Aynen canım belirti olmayınca sanki yolunda gitmiyor gibi hissediyorum, gerçi oğlumda da çok ağrım vardı her an kaybedecekmişim gibi hissediyordum.. ay valla ne hissedeceğimi şaşırdım. 5+4 üm bakalım önümüzde ki haftalarda neler göreceğiz

Aynen canım belirti olmayınca sanki yolunda gitmiyor gibi hissediyorum, gerçi oğlumda da çok ağrım vardı her an kaybedecekmişim gibi hissediyordum.. ay valla ne hissedeceğimi şaşırdım. 5+4 üm bakalım önümüzde ki haftalarda neler göreceğiz
aynen ınsan dusunecegını sasırıyor hormonlardan sanırım agrasıfım herseye parlıyorum

Back