Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah. Evet aynen oyle insan herseye takılıyor bazen gebe kalmakta sorun degil diyorum kaybettiğim 4tane bebegi düşününce vazgecesim geliyor :KK43: ama sonra kaderde varsa napalım 10sene sonrada olsa gelip beni bulur diyorum. Bazen cok özeniyorum arka arkaya hamile kalıp hic uğraşmadan evhamlanmadan doğumu rahat yapan kadınlara. Buay ilk ve son benim içinde olursa başım gozum ustune olmazsada ne adeti sayacağım ne yumurtlamayı. Omur geciyor ilgilenmem gereken iki evladım var allaha bıraktım herseyi. Zaten son kaybım 6aylıktı onun acısı bana hertürlü yetiyo bide kendime sıkıntı aramayım
Haklısın canım derdi veren dermanda veriyor dağına göre kar verirmiş Rabbim seninde o misal acin büyük olmuş inşallah Rabbim bi daha aynı acılari yasatmaz sana inşallah sağlıkla hiç derdin tasan olmadan alırsın bebeğini kucağına canım bu ay olmasa bile hiç beklemedigimz anda gelecek sanırım meleklerimz en iyisi beklememek bende beklemiycem artık olmazsa da vardır bi hikmeti zaten hep hayırlı ewlat olacaksa ver Rabbim diyorum beni isyana sürükleyecek asi bi evlat olacaksa hiç verme diyorum nasip işte biz sadece istiyoruz hayiri şerri bilen o hayirliysa versin hayirsizsada sabrını versin inşallah sende üzülme çok şükür sende 2 tane bende 1 tane onlara sağlık sıhhat versin Rabbim inşallah :KK68:

Haklısın canım derdi veren dermanda veriyor dağına göre kar verirmiş Rabbim seninde o misal acin büyük olmuş inşallah Rabbim bi daha aynı acılari yasatmaz sana inşallah sağlıkla hiç derdin tasan olmadan alırsın bebeğini kucağına canım bu ay olmasa bile hiç beklemedigimz anda gelecek sanırım meleklerimz en iyisi beklememek bende beklemiycem artık olmazsa da vardır bi hikmeti zaten hep hayırlı ewlat olacaksa ver Rabbim diyorum beni isyana sürükleyecek asi bi evlat olacaksa hiç verme diyorum nasip işte biz sadece istiyoruz hayiri şerri bilen o hayirliysa versin hayirsizsada sabrını versin inşallah sende üzülme çok şükür sende 2 tane bende 1 tane onlara sağlık sıhhat versin Rabbim inşallah :KK68:
Aynen oyle arkadasim hayirliysa saglikliysa ver allahim diyorum bende.Uzerime duseni yapiyor,duami okuyorum halada olmuyorsa demekki boyle si daha hayirli hakkimizda. Ya hic anne olamasaydik bide oyle dusunelim ilk bebegimide cok beklemistim ben psikoloji kalmamisti her ay test yapmaktan. Okadar cok bayan varki ilk bebegi icin ugrasan bizim yine cok sukurki var. Bekledlkce ugrastikcâ olmuyor asil. Oyuzdende rahat birak kendini benim daha dogurganlik donemim bile gelmedi ama inan ilk bastaki gibi umudum yok hevesimde kirildi nedense sanirim simdiden olmayacagina hazirliyorum kendimi. Burasida biryandan iyi derdinden anlayan insanlarla konusmak iyi geliyor ama biryandanda surekli tel elimde bebek diye kafayi bozuyorum. Oyuzdende son ayim diyorum olmayacaksa kendime bir ugras bulup uzaklasicam burdanda. Sende takma kafana mumkunse buralarida fazla takip etme daha cok bebek hevesine dusuyor insan. Rabbim en hayirli zamanda en hayirlisini versin

Aynen oyle arkadasim hayirliysa saglikliysa ver allahim diyorum bende.Uzerime duseni yapiyor,duami okuyorum halada olmuyorsa demekki boyle si daha hayirli hakkimizda. Ya hic anne olamasaydik bide oyle dusunelim ilk bebegimide cok beklemistim ben psikoloji kalmamisti her ay test yapmaktan. Okadar cok bayan varki ilk bebegi icin ugrasan bizim yine cok sukurki var. Bekledlkce ugrastikcâ olmuyor asil. Oyuzdende rahat birak kendini benim daha dogurganlik donemim bile gelmedi ama inan ilk bastaki gibi umudum yok hevesimde kirildi nedense sanirim simdiden olmayacagina hazirliyorum kendimi. Burasida biryandan iyi derdinden anlayan insanlarla konusmak iyi geliyor ama biryandanda surekli tel elimde bebek diye kafayi bozuyorum. Oyuzdende son ayim diyorum olmayacaksa kendime bir ugras bulup uzaklasicam burdanda. Sende takma kafana mumkunse buralarida fazla takip etme daha cok bebek hevesine dusuyor insan. Rabbim en hayirli zamanda en hayirlisini versin
Doğru söylüyorsun canım amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı

Bende son 5 gün bugun kadın doğumcuyla görüştüm adet döneminden önce yaptıgın hiçbir test güvenilir değil dedi adrt gecikmedini bekle dedi brn umutlandım

Ekim ayı doğum günüm oldugu ay keşke hediye gibi gelse.
Buarada bat günüm bugün beklemedeyim. Adetim hiç gecikmez bakalm akşama mi olcam:(

İnsallah gelmistir bebegin belirti varmi adete dair
2-3 gün öncesi vardi adet hissi olur ya o oldu
Cuma günü adet belirtisi degil ama cok kötü midem agridi ama bugun hicbisey yok.
Okadar bekledikki umutlanamıyorum bile
Adete cok odaklıym

Merhaba hanımlar. bakındım ama ekime ait açılmış konu goremedim. Bati ekime kalanlar beraber bekleyelimmi? Benim bat 15 ekim inşallah gelmez :) iki ay once bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum bu ay d. Kontrol kullandım adet bitince korunmayı bırakacağım. İnşallah tum isteyenler,umudu diger aya kalanlar ekimde yavrularımıza kavuşuruz.

EKİM LİSTESİ BAT'LAR

@hadi Yaa 22 eylül

@Esin1995 28 eylül

@2miracles 1 ekim

@onemorecupeofcoffee 2 ekim

@mf.aysegul 2ekim

@Dykdyk 3 ekim

@safari_go 3ekim

@hsnoya 4ekim

@tuba3443 5 ekim

@Eskigunler 7 ekim

@khaleesi41 8 ekim

@asymkrdg 9 ekim

@srplmtmtk 11 ekim

@Dildildil 11 ekim

@Zeynosannesi 12 ekim

@Mimobar 12ekim

@neseyasin 13 ekim

@elifcaf 13 ekim

@Ruling girl 14 ekim

@Elmira2017 15 ekim

@GaSeLLe 15 ekim

@Svghzr 15 ekim

@TC-TaNcCUuU 16 ekim

@Eda3883 16 ekim

@gulsahali88 16ekim

@gkymc 17 ekim

@RanaZ33 18 ekim

@Sanderling 20 ekim

@Erva Yaren 21 ekim

@mihracee ?

@acem55 21 ekim
Benim de bugün olması lazımdı belirtiler var kendi Yok :( bu ay göğüslerimde şişlik ve ağrı gibi bi değişiklik var ama ümitlenmek istemiyorum kasık be bel ağrım başladı çünkü pco hastasıyım bir kez gebelik oluştu, geçen sene yavrumun 11+4 de kalbi durdu. Senesi gelince çok oturdu içime. Hayırlısı tabi ki herşeyin

Kızlar aranızdan bana 100 salati tefriciye okuyabilecek olan var mı dağıtıyorum da

Benim de bugün olması lazımdı belirtiler var kendi Yok :KK43: bu ay göğüslerimde şişlik ve ağrı gibi bi değişiklik var ama ümitlenmek istemiyorum kasık be bel ağrım başladı çünkü pco hastasıyım bir kez gebelik oluştu, geçen sene yavrumun 11+4 de kalbi durdu. Senesi gelince çok oturdu içime. Hayırlısı tabi ki herşeyin
Benimde hala gelen giden yok hamişsizdir insallah

Canım benide ekle 21 ekim bat tarihin çok moralim bozuldu 10 ay oldu bu her zaman geç gelen adet bu sefer 4 gün önceden gelmiş ayy ağlamak istiyorum ya:KK43:(
Hiç moral bozma canım hamilelik psikoloji ile çok yakından alakalı kafaya taktıkça olmuyor. Allahtan isteyip beklemek en güzeli.. Ne güzel birşey ki yumurtlaman oluyor :)

Back