Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MRB KIZLAR
bende bir hamlamısım biraz spor yaptık bize stad yakın kosu yeri ve spor saloonu var
onu yapan senmisin agrımayan kasım kalmadı
karın ksalarım
kol kasalrım omuzlar bögrüm boynumdaki kasalr hele
valla araba carpmıs gibiyim allah korusun
hemde regliym 3. gün ilaçta alamıyorm
bugun iş yerinde corasprin vardı onu içtim bari dedim kan pıhtılaşmasıda var içeyim hem agrımı keser
iananın kolum zor kalkıyor dalım budagım kırık
ne kadr hamlamısım
varmı bir öneriniz
birde yumurtlama günüme iyileşirmiym
basıma iş açtım komsular cagırdı orda bulustuk aksam hem konustuk hem spor pertim cıkmıs
Bir kac gune iyileşir canım devam etme yumurtlama zamanı enerji lazım :KK49:

Inşallah olur ya bugün de annem aradı rüya görmüş hamilesin herhalde diyor bana anne yok dedim

Valla adet yok ama kasik ağrım var göbeğime doğru giden bir kasik ağrısı eğilip dogrulamiyorum da ne olacak bu halimiz :KK61:
Adet agrısımı normaldede oluyormuydu? Kan testi yaptır dicem ama erkenmiki:KK64:

İlk doğumdan sonra 1,5 yıl kadar üç aylık doğum kontrol iğnesi kullandım 15 aydır iğne kullanmıyorum ilaç tedavisi gördüm iki ay doktor bir sorun olmadığını söyledi ilaçtan sonra çok fazla akıntı oluyor ovulasyon testi alsam bi faydası olur mu yumurtlama günümü bir türlü tutturamadım

Kızlar yeni dua ile geldim bu gece dua edelim birbirimize lütfen benide ekleyin dualariniza inşallah bu ay hamileyimdir şimdiden dua edenlerden Allah lazi olsun ( isimim Aslı ismen dua etmek daha makbul dualarınızi bekliyorum :) )

Selam bu gece herkes ne dua etse kabul olur çünkü bu gece ay Kabe'yi tavaf ediyor.
Bu mesaji herkese gönderin mahrum kalmasınlar.
"ربی من کل ذنب واتوب الیک"
Bu gece Fatr suresinin 29 ve 30. ayetleri ki nazil sebebleri berekettir.
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم
إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ ﴿٢٩﴾
لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَهُمْ وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّهُ غَفُورٌ شَکُورٌ( ۳۰)
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين.
Hazreti Muhammed (saa) buyurdular ki: Her kim bu duayı insanlar arasında dağıtırsa derdi deva bulur üzüntü gamı hallolur.
İltimasi dua. Sizde bu duayı benim gibi gönderin.
Sadece bu gece.

İlk doğumdan sonra 1,5 yıl kadar üç aylık doğum kontrol iğnesi kullandım 15 aydır iğne kullanmıyorum ilaç tedavisi gördüm iki ay doktor bir sorun olmadığını söyledi ilaçtan sonra çok fazla akıntı oluyor ovulasyon testi alsam bi faydası olur mu yumurtlama günümü bir türlü tutturamadım
Bence al bende buay başladım yapmaya

Selam kızlar bende bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyordum ancak tatilde olunca olmadı bu ay olmazsa kasım için mutlaka alacağım çalışmalar başladı bakalım bugün itibariyle hepimizin gönlünden geçeni versin Allahım:)

merhabalar inşallah ekimde hepimizin göbüşü dolar
benim eylül batım geçti ama kan testi negatifti 2 gün kala. çatlatma iğnesinin 16. günü bugün.
adet olabilirsem inşallah ekim batını da yazarım.

Merhabalar ben bu ay ovulasyon testi deniyorum. 12.gunde başladım yapmaya. Resimleri ekledim. Daha yumurtlama olmadı galiba. 30 günde bir dongum. Yani 1-2 gun icinde koyulaşır herhalde. Siz ne dersiniz? Doğru mu yorumluyorum.

Merhabalar ben bu ay ovulasyon testi deniyorum. 12.gunde başladım yapmaya. Resimleri ekledim. Daha yumurtlama olmadı galiba. 30 günde bir dongum. Yani 1-2 gun icinde koyulaşır herhalde. Siz ne dersiniz? Doğru mu yorumluyorum.
resimler gorunmuyor canim bi kontrol et istersen, bakalim :)

Evet ayanıyız senle bende 30gunde bir oluyorum birazdan bende yapıcam at bakalım fotoyu bende atıcam

Benimde bat yarin ama ekime kaydi kayacak bekliyorum :(

Back