Bir kac gune iyileşir canım devam etme yumurtlama zamanı enerji lazımMRB KIZLAR
bende bir hamlamısım biraz spor yaptık bize stad yakın kosu yeri ve spor saloonu var
onu yapan senmisin agrımayan kasım kalmadı
karın ksalarım
kol kasalrım omuzlar bögrüm boynumdaki kasalr hele
valla araba carpmıs gibiyim allah korusun
hemde regliym 3. gün ilaçta alamıyorm
bugun iş yerinde corasprin vardı onu içtim bari dedim kan pıhtılaşmasıda var içeyim hem agrımı keser
iananın kolum zor kalkıyor dalım budagım kırık
ne kadr hamlamısım
varmı bir öneriniz
birde yumurtlama günüme iyileşirmiym
basıma iş açtım komsular cagırdı orda bulustuk aksam hem konustuk hem spor pertim cıkmıs
Hadi hayırlısı Rabbim bosa cıkarmasın inşallahdün çatlatma iğnesi vuruldum. bu akşam ilişki var. dua edin kızlar
Adet agrısımı normaldede oluyormuydu? Kan testi yaptır dicem ama erkenmikiInşallah olur ya bugün de annem aradı rüya görmüş hamilesin herhalde diyor bana anne yok dedim
Valla adet yok ama kasik ağrım var göbeğime doğru giden bir kasik ağrısı eğilip dogrulamiyorum da ne olacak bu halimiz
Adet agrısımı normaldede oluyormuydu? Kan testi yaptır dicem ama erkenmiki
Eklerim tabi. Hoşgeldin canım@GaSeLLe cnm benide listeye ekler misin bat 2 ekim
Bence al bende buay başladım yapmayaİlk doğumdan sonra 1,5 yıl kadar üç aylık doğum kontrol iğnesi kullandım 15 aydır iğne kullanmıyorum ilaç tedavisi gördüm iki ay doktor bir sorun olmadığını söyledi ilaçtan sonra çok fazla akıntı oluyor ovulasyon testi alsam bi faydası olur mu yumurtlama günümü bir türlü tutturamadım
resimler gorunmuyor canim bi kontrol et istersen, bakalim :)Merhabalar ben bu ay ovulasyon testi deniyorum. 12.gunde başladım yapmaya. Resimleri ekledim. Daha yumurtlama olmadı galiba. 30 günde bir dongum. Yani 1-2 gun icinde koyulaşır herhalde. Siz ne dersiniz? Doğru mu yorumluyorum.
sürekli hata veriyor valla ekleyemiyorumresimler gorunmuyor canim bi kontrol et istersen, bakalim :)
hizliresim diye yaz google'a oraya resmi ekle sana bir link werir burdakine onu kopyala yapistir. Ekleniyor o zamansürekli hata veriyor valla ekleyemiyorum
Evet ayanıyız senle bende 30gunde bir oluyorum birazdan bende yapıcam at bakalım fotoyu bende atıcamMerhabalar ben bu ay ovulasyon testi deniyorum. 12.gunde başladım yapmaya. Resimleri ekledim. Daha yumurtlama olmadı galiba. 30 günde bir dongum. Yani 1-2 gun icinde koyulaşır herhalde. Siz ne dersiniz? Doğru mu yorumluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?