Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesbihimi cektim inşallah Rabbim kabul eder duada ettim hepimize inşallah onuda kabul eder Rabbim hepimize bu ay lütfündan bahşeder hepimiz alırız inşallah bu ay güzel haberleri :KK200::anneadayı::dua:

Canım 1 sene olacak benim geçen aralıkta başlamıştık 2-3 ay yumurta takibi yapıldı olmadı sonra hsg rahim filmi çekildi tüplerin ikiside tıkalı çıktı nisanda ameliyat oldum 1 tanesi açıldı 1 tanesi açılmadı. Ekimde de tüp bebeğe başlicaz Allahın izni ile. Sen nezamandır deniyorsun?

Yaa gecmis olsun canm Insallah ekimde tutar ❤
Bnde bi yildir evliyim.Hic korunmadik ama bebiste olmadii:( Bu ay olmazssa artik doktora gidcz

MRB KIZLAR
bende bir hamlamısım biraz spor yaptık bize stad yakın kosu yeri ve spor saloonu var
onu yapan senmisin agrımayan kasım kalmadı
karın ksalarım
kol kasalrım omuzlar bögrüm boynumdaki kasalr hele
valla araba carpmıs gibiyim allah korusun
hemde regliym 3. gün ilaçta alamıyorm
bugun iş yerinde corasprin vardı onu içtim bari dedim kan pıhtılaşmasıda var içeyim hem agrımı keser
iananın kolum zor kalkıyor dalım budagım kırık
ne kadr hamlamısım
varmı bir öneriniz
birde yumurtlama günüme iyileşirmiym
basıma iş açtım komsular cagırdı orda bulustuk aksam hem konustuk hem spor pertim cıkmıs

Inşallah olur ya bugün de annem aradı rüya görmüş hamilesin herhalde diyor bana anne yok dedim
Adette yoksa iyi ozaman bekle bakalım az daha
Valla adet yok ama kasik ağrım var göbeğime doğru giden bir kasik ağrısı eğilip dogrulamiyorum da ne olacak bu halimiz :KK61:

Back