benim ilk defa gecikti normalde hep zamaninda olurdu o yuzden kan testide yaptim idrarda ama cikmadi hayirlisi bakalimBende aynı durumdayım ama test yapmadım korkuyorum test yapmaya
Inşallah ekimde olur canim hayırlısı olsunbenim ilk defa gecikti normalde hep zamaninda olurdu o yuzden kan testide yaptim idrarda ama cikmadi hayirlisi bakalim
Aminn inşallah canım ederim tabi başlıcam birazdan:)Inşallah canım :) Beni ve diğer isim yazan arkadaşları isim yazmayanlari toplu söyler sen cidden çok mutlu olurum Rabbim hepimizin ama hepimizin duasını kabul etsin senden de Razı olsun inşallah canım Aslı ismim unutma aman diyim :)
Amin canımBir aksilik çıkmazsa bat 20 ekim. İnsallah son olur böyle günleri saymamız. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Ekledim canım. Amin inşallahBir aksilik çıkmazsa bat 20 ekim. İnsallah son olur böyle günleri saymamız. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Amin canım ınşallah bende kızımi alcam birazdan okuldan onu alıp geleyim bende basliycam tesbihe misafirim vardı cekemedim dahaTesbihimi cektim hepimize dua ettim kızlar birer fatihayla aminleyelim. İnşallah Rabbim bu mübarek ayın hürmetine birbirimize ettigimiz duaları kabul eder ve hepimiz ekimde guzel haberleri veririz. Sağlıkla hamile kalıp sağlıkla taşıyıp hayırlısıyla gununde doğum yapar kucağımıza alırız inşallah. amin...
1saatte bitti cok rahat. Rabbim kabul etsin simdidenAmin canım ınşallah bende kızımi alcam birazdan okuldan onu alıp geleyim bende basliycam tesbihe misafirim vardı cekemedim daha
Birazcık bekle canım belki gec dollenmedirBenimde iki gün geçti fakat 6 gün önceki kan testi 0.46 negatifti yukselirmi yoksa adet olurmuyum bekliyorum
Inş canimBirazcık bekle canım belki gec dollenmedir
Sağol canım seninkinide inşallah :)1saatte bitti cok rahat. Rabbim kabul etsin simdiden
Canım 1 sene olacak benim geçen aralıkta başlamıştık 2-3 ay yumurta takibi yapıldı olmadı sonra hsg rahim filmi çekildi tüplerin ikiside tıkalı çıktı nisanda ameliyat oldum 1 tanesi açıldı 1 tanesi açılmadı. Ekimde de tüp bebeğe başlicaz Allahın izni ile. Sen nezamandır deniyorsun?Bnde olmazzsa ekimde ilk defa bebek icin doktora gidicm.ne zamandir deniyosnz cnm?
Hadi bakalım inşallah bebek gelmiştir :)Ben hala adet olmadım
Inşallah ya kv gildeyim yapamıyorum şu an testHadi bakalım inşallah bebek gelmiştir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?