Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn inşallah canım ederim tabi başlıcam birazdan:)

Tesbihimi cektim hepimize dua ettim kızlar birer fatihayla aminleyelim. İnşallah Rabbim bu mübarek ayın hürmetine birbirimize ettigimiz duaları kabul eder ve hepimiz ekimde guzel haberleri veririz. Sağlıkla hamile kalıp sağlıkla taşıyıp hayırlısıyla gununde doğum yapar kucağımıza alırız inşallah. amin...

Amin canım ınşallah bende kızımi alcam birazdan okuldan onu alıp geleyim bende basliycam tesbihe misafirim vardı cekemedim daha

Benimde iki gün geçti fakat 6 gün önceki kan testi 0.46 negatifti yukselirmi yoksa adet olurmuyum bekliyorum

Bnde olmazzsa ekimde ilk defa bebek icin doktora gidicm .ne zamandir deniyosnz cnm?
Canım 1 sene olacak benim geçen aralıkta başlamıştık 2-3 ay yumurta takibi yapıldı olmadı sonra hsg rahim filmi çekildi tüplerin ikiside tıkalı çıktı nisanda ameliyat oldum 1 tanesi açıldı 1 tanesi açılmadı. Ekimde de tüp bebeğe başlicaz Allahın izni ile. Sen nezamandır deniyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…