- 29 Ocak 2017
- 278
- 122
- 33
- 29
Ederim canım benim Cenab-ı Allah hepimizin dualarını kabul eylesinTamam canım etmem mi sende bana dua et benimde adım Aslı
Amin canım ❤Ederim canım benim Cenab-ı Allah hepimizin dualarını kabul eylesin
Selam canımm:)) valla bu ay hiç takip etmedim saldım açıkçası :)) olmazsa ekimde tüp bebeğe başlicam benDykdyk merhaba canm betlarimiz aynii tarihtee...Ymurtalamani takip ettin mi yada degerlndirebildnz mi:))
Ekliyorum canım@GaSeLLe benim batımda 1ekim .1 yıldır deniyoruz.
Tabiki ederim canım inşallah hepimiz alırız güzel haberleri ne kusuru olur mu öyle şey yok bitanem tek seferde yani oturuyorsun bi defada cekiyorsun hani 100 şimdi çekim 100 sabah çekim yok yani :) bi oturusta ara vermeden yarın cekmen lazım iyice müsait olduğundan emin ol en güzel saatte sabah namazı sanırım kimse kapı calmaz yada seni rahatsız etmez sabah namazı cekmek zor olur dersen günün herhangi saatinde cekebilirisn canımErva Yaren ismim zülfiye banada dua et arkadasım. Bende size edicem Rabbim hepimize saglıklı evlatlar versin tez vakitte once karnımızı sonra kucagımızı hayıtlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah. Aminnn birde trsbih adetken cekilirmi? 30gun boyunca hergün 1000adet ihlasmi cekcez niyetide ne istiyorsak onumu yapacaz? Cok sordum kusura bakma
Bnde olmazzsa ekimde ilk defa bebek icin doktora gidicmSelam canımm:)) valla bu ay hiç takip etmedim saldım açıkçası :)) olmazsa ekimde tüp bebeğe başlicam ben
Burcu ismim canm :) beklediğimiz bir haber var dualarında eksik etmezsen çok mutlu olurumIsmen dua etmek daha makbul isimlerinizi yazın tek tek dua edeyim arkadaşlar:)
Ederim canım sende bana dua et inşallah dualarimiz kabul olur :)Burcu ismim canm :) beklediğimiz bir haber var dualarında eksik etmezsen çok mutlu olurum
:) bu ay pek romantik canmbizimkide 13 ekimm :)
İnşallah kuzumEderim canım sende bana dua et inşallah dualarimiz kabul olur :)
Tamam canım anladım :) adet bitti leke seklinde devam ediyo dus alıp leke gelmeden abdesli gelen çekerim niyetimiz belli zaten hepimizin :) Rabbim kabul eder inşallahTabiki ederim canım inşallah hepimiz alırız güzel haberleri ne kusuru olur mu öyle şey yok bitanem tek seferde yani oturuyorsun bi defada cekiyorsun hani 100 şimdi çekim 100 sabah çekim yok yani :) bi oturusta ara vermeden yarın cekmen lazım iyice müsait olduğundan emin ol en güzel saatte sabah namazı sanırım kimse kapı calmaz yada seni rahatsız etmez sabah namazı cekmek zor olur dersen günün herhangi saatinde cekebilirisn canım
Inşallah canım :) Beni ve diğer isim yazan arkadaşları isim yazmayanlari toplu söyler sen cidden çok mutlu olurum Rabbim hepimizin ama hepimizin duasını kabul etsin senden de Razı olsun inşallah canım Aslı ismim unutma aman diyim :)Tamam canım anladım :) adet bitti leke seklinde devam ediyo dus alıp leke gelmeden abdesli gelen çekerim niyetimiz belli zaten hepimizin :) Rabbim kabul eder inşallah
aynen canım ekim ayında romantikliğin dibine vurcaz sanırım:) bu ay pek romantik canm
Zeynep ismim canım çok sagol Allah herkesin duasını kabul eylesinUnutmam canım zeycan mı ismin inşallah Rabbim gönlünde ne dua var san kabul etsin en hayirlisini en güzelini versin sen ve diğer arkadaşlarada
Bende aynı durumdayım ama test yapmadım korkuyorum test yapmayabat 3 gun gecti adet olmadim testlerde cikmiyor kizlar benimde ekime kaldikacinda olurum bilmiyorum sizde durumlar nasil arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?