Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama günlerim 17-18-19 du eğer döllenme olduysa ne zaman gebelik oluşur karnımda acayip şişkinlik ve kramplar var ara ara batmalar oluyor, acaba olabilir mi? Kesinlikle her aydan farklı, yada uzun zamandır korunduğum için sperm kaynaklı bişeyler olabilir mi?

benim folik asitim bitti almam lazım
kan pıhtılasması çıktı iğne verdi doktorum bebek düşündüğün an basla dedi
ben nasıl vurayım hiç yapmadım
hamile kalınca vurayım diyorum kafam karıstı vursammı vurmasam mı
banada yazık deneme asamasında ben nasıl vurayım
her ay
kalır kalmaz baslamayı düşünüyom ne yapacagm satım kaldım
doktor gidemiyorm çalısıyorm izin işi zor bziim sektörde
Pıhtılaşma çok önemli mutlaka kullanmalısın Allah korusun düşüklere sebep oluyor, doktorun ne diyosa yap gebelikten önce yapman gerek bir arkadaşımda vardı o durum lütfen dikkatli olun olur mu?

benim folik asitim bitti almam lazım
kan pıhtılasması çıktı iğne verdi doktorum bebek düşündüğün an basla dedi
ben nasıl vurayım hiç yapmadım
hamile kalınca vurayım diyorum kafam karıstı vursammı vurmasam mı
banada yazık deneme asamasında ben nasıl vurayım
her ay
kalır kalmaz baslamayı düşünüyom ne yapacagm satım kaldım
doktor gidemiyorm çalısıyorm izin işi zor bziim sektörde
Ben gebeyken yapılıyor diye biliyorum arama imkanın yokmu doktorunu? İnşallah olur ama olmazsa atıyorum 3ay olmadı iğne boşamı gidecek

Pıhtılaşma çok önemli mutlaka kullanmalısın Allah korusun düşüklere sebep oluyor, doktorun ne diyosa yap gebelikten önce yapman gerek bir arkadaşımda vardı o durum lütfen dikkatli olun olur mu?
yaa degerlerim düşük benim kızlar
birinci çocugumda ne pıhtılasma nede bişey vardı kızım 7 yasında kullanmadım iğne falan
şimdide zoruma gidiyor her ay nasıl vurayım morarması bir dert acıması bir dert
korkuyorumda hocam dedim 5 altı denemede oldu diyeli gene vuralacakmıyım olana kadar bebek vur diyor eee benim canıma yazık degilmi

Kızlar bende bugün adet oldum bat 16 ekim.bu ay kür uyguluycam hmde dr a gidicem klomen ve catlatma ignesi olucam.eşim de ilaç kullanıyo ona da keçiboynuzu felan yapcam bakalm umutlar Ekim ayına kaldı Rabbim insallah bu ay versin hayırlı evlatlar

Ben daha adet olmadım ama sanmıyorum ya kasik ağrısı ve akintim var olacağım galiba inşallah olmam ama :dua:

Kızlar benimde kasığıma birden ağrı girdi ve aşağıda baskı hissediyorum. Bata 7 gün kaldı. Birde idrarımı yaparken sonunda ağrı oluyor sanırım sistit oldum.

İnşallah bebektendir.
İnşallah canım hayırlısı ne ise o olsun. Bak bugün bir arkadaşımla konuştum hamileydi. 29 haftalık olmuş. Hep bana böyle bilmiş bilmiş konuşurdu çok kızardım. Bebeğinin karın çevrisi çok geridenmiş ve kan değerleri çok kötüymüş ağızından burnundan kan geliyormuş kızın doktorlar masa da kalırsın demişler. 9 yılın sonunda olmuş arkadaşımın. Yani şunu anladım rabbim hayırlısı ne zaman ise o zaman nasip etsin hepimize

İnşallah canım hayırlısı ne ise o olsun. Bak bugün bir arkadaşımla konuştum hamileydi. 29 haftalık olmuş. Hep bana böyle bilmiş bilmiş konuşurdu çok kızardım. Bebeğinin karın çevrisi çok geridenmiş ve kan değerleri çok kötüymüş ağızından burnundan kan geliyormuş kızın doktorlar masa da kalırsın demişler. 9 yılın sonunda olmuş arkadaşımın. Yani şunu anladım rabbim hayırlısı ne zaman ise o zaman nasip etsin hepimize
Amin inşallah. Arkadasınada gecmiş olsun bebeğin olmaması üzücü bir şey ama hamile kalıp onu hissedip rahatsızlanması ölüm gibi:KK43: inşallah bebeğine birsey olmaz ben yakında kaybettim ya canımdan can gitti nekadar ozledim melegimi anlatamam :KK43:

Amin inşallah. Arkadasınada gecmiş olsun bebeğin olmaması üzücü bir şey ama hamile kalıp onu hissedip rahatsızlanması ölüm gibi:KK43: inşallah bebeğine birsey olmaz ben yakında kaybettim ya canımdan can gitti nekadar ozledim melegimi anlatamam :KK43:
Üzülme canım demekki hayırlısı bu değilmiş. Rabbim seni ve evliliğiniz daha güzel evlatlarla süsleyecektir. Yaşıyorsak hala bir umut var demektir. Üzülmek yok

Üzülme canım demekki hayırlısı bu değilmiş. Rabbim seni ve evliliğiniz daha güzel evlatlarla süsleyecektir. Yaşıyorsak hala bir umut var demektir. Üzülmek yok
Haklısın canım Rabbim cümlemizin yuzunu güldürsün. Benim cok sukur ikizlerim var 7yasında tup bebek ve ne zorlukla kavuştuk. Korkumdan birdaha gebelik düşünmedim kazayla birtane oldu düştü sonra yeniden oldu ama oğluşumla bu dünyada kavuşmak nasip olmadı. Şimdi deli gibi istiyorum yeniden. Tabi isteyince olmuyor o ayrı konu :)

Haklısın canım Rabbim cümlemizin yuzunu güldürsün. Benim cok sukur ikizlerim var 7yasında tup bebek ve ne zorlukla kavuştuk. Korkumdan birdaha gebelik düşünmedim kazayla birtane oldu düştü sonra yeniden oldu ama oğluşumla bu dünyada kavuşmak nasip olmadı. Şimdi deli gibi istiyorum yeniden. Tabi isteyince olmuyor o ayrı konu :)
Allah evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Olur olur stres yok kafaya takmak yok.

Back