Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geldim kızlar ekleyeceğim yeni batları. Sağlık ocağına gittim bebeğimi kaybettim bilenler biliyo anlattım derdimi yeniden düşünüyorum ne tahlil gerekirse yapalım dedim hormon vs. Uzun uzun dusunup 6ay hatta 1sene bekle dedi :KK12:okadar sabredemem dedim zorbela bikac bisi karaladı yaptır dedi. Rabbim nezaman nasip ederse ozaman olur veya hic olmaz bunu bilemem ama uzun uzun kendi kendimi bekletemem. Korunmayı bıraktım zaten. Hersey olacağına varıyor Hayırlısı artık :anneadayı:olana kadar devam :)
Geçmiş olsun canım zaten haa diyince olmuyor ki sen başla çalışmalara sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah kucağında :)

2010 doğumlu benim fısırık
2. sınıfa gecti
ama hala o benim bebeğim
kardes istiyoruz hemde cok ama dedim ya maddi sıkıntılar bizi bu günlere getirdi
ne yapalım kader kısmet allahım yavrumun yüzü gözü hatırı için en kısa zamanda hayırlısyla bir evlat daha ver bize ve tüm isteyenlere
Amin canım amin inşallah hiç buymuyirlar ki insanın gözünde:)

Ayy o ne ya ilaç hariç bide cidden adam soyacaklar:KK57: insallah canım aşılamaya falan gerek kalmadan kendiliginden hamile kalırsin benim eltiminde 2. Hamilelik uzun bi süre olmadı aşılamaya karar verdiler sonra rahim içi biseye bakıldı unuttum adini çok zor bi islemmis sanki ici mi vakumla çekiyorlar gibi demişti tüplerin acikligina mı ne bakmışlar açık demiş ama o aydan sonra hemen hamil3 kalmış demekki tikiyan küçükten olsa biseyler varmış ki onca ay kalamadim dedi inşallah senin bizimde böyle sureclerimiz olmadan hamile kalırız :dua:
Bende çekildim canım hsg bu ay sanırım dediğin o. İnşallah canım 1 hafta var bata bakalım hayırlısı.

Ayy o ne ya ilaç hariç bide cidden adam soyacaklar:KK57: insallah canım aşılamaya falan gerek kalmadan kendiliginden hamile kalırsin benim eltiminde 2. Hamilelik uzun bi süre olmadı aşılamaya karar verdiler sonra rahim içi biseye bakıldı unuttum adini çok zor bi islemmis sanki ici mi vakumla çekiyorlar gibi demişti tüplerin acikligina mı ne bakmışlar açık demiş ama o aydan sonra hemen hamil3 kalmış demekki tikiyan küçükten olsa biseyler varmış ki onca ay kalamadim dedi inşallah senin bizimde böyle sureclerimiz olmadan hamile kalırız :dua:
Bende çekildim canım hsg bu ay sanırım dediğin o. İnşallah canım 1 hafta var bata bakalım hayırlısı.

2012 aralık doğumlu geçen sene kresti bu sene anasinifi canım seninki kaç doğumlu

2010 doğumlu benim fısırık
2. sınıfa gecti
ama hala o benim bebeğim
kardes istiyoruz hemde cok ama dedim ya maddi sıkıntılar bizi bu günlere getirdi
ne yapalım kader kısmet allahım yavrumun yüzü gözü hatırı için en kısa zamanda hayırlısyla bir evlat daha ver bize ve tüm isteyenlere
benimde bir oğluşum var kızlar 2012 ağustos doğumlu. normal yollarla hamile kaldım kuzuma. ama şimdi kardeşi için uğraşıyoruz olmuyor nasip. bu ay aşılama yaptırdım ama çokmfena adets sancıları çekiyorum :( bugun test günüm ama korkuyorum yapamıyorum 12.günde belli olur dmeişti dr

Inşallah canım bende uğraşıyorum 9 aydır doktor bi şeye yi 2 ay 3 ay geçsin oyle gel daha erken diyor ama bana hiç erken gelmiyor nedense doktorla konuşurken aglayasim geliyor ya resmen sanki beni anlamıyor gibime geliyor çok iyi bi kadın aslında ondan buraya üye olmakta buldum careyi o kadar bunaldim ki milletten herkesin nie 2. Düşünüyorsun lafından olmuyor gözüyle bırakmasından bi doktora mı git demesinden sanki ben bunları düşünüyorum hepsinin iyi niyetle söyledikleri bile diken gibi batıyor bana :(

benimde bir oğluşum var kızlar 2012 ağustos doğumlu. normal yollarla hamile kaldım kuzuma. ama şimdi kardeşi için uğraşıyoruz olmuyor nasip. bu ay aşılama yaptırdım ama çokmfena adets sancıları çekiyorum :KK43: bugun test günüm ama korkuyorum yapamıyorum 12.günde belli olur dmeişti dr
Adet gününe daha varsa yap canım istersen doktorda yap demiş elin gitmiyor biliyorum da bugün olmazsa yarın yarın olmazsa öteki gün mecbur yapcan hiç değilse içindeki korku gider benimd3 öyle kasımda 1 senem dolcak eğer olmazsa sonra benide bi süreçler bekliycek sanırım Rabbim kolaylık versin inşallah başka bi aşılamaya gerek kalmadan bu tutmuştur ve sağlıkla alırsın kucağına canım kadın olmak ne kadar zor ya

Adet gününe daha varsa yap canım istersen doktorda yap demiş elin gitmiyor biliyorum da bugün olmazsa yarın yarın olmazsa öteki gün mecbur yapcan hiç değilse içindeki korku gider benimd3 öyle kasımda 1 senem dolcak eğer olmazsa sonra benide bi süreçler bekliycek sanırım Rabbim kolaylık versin inşallah başka bi aşılamaya gerek kalmadan bu tutmuştur ve sağlıkla alırsın kucağına canım kadın olmak ne kadar zor ya
haklısın ama 2,5 yıldır negatif görmeken yoruldum korkuyorum en büyük yıkımda bu olacak tedaviye bilecevap vermemiş olacak o yüzden cesaretim inanki yok regl günüm 25 eylül onu bekleyeceğim sabır etmeye çalışıyorum . inş. bu ay seninde güzel haberlerin olur kendiliğindne sizi bekeltmeden gelsin bir minnak.
hepimiz hayırlı haberler alalım inş.

Benim bat 13 Ekim inşallah olur 3. Çocuk istiyorum RABBIM herkesin kucağını doldursun inşallah
Amin canim insallah Ne kadar oldu canım korunmayı bırakali çocuklar arası kaç yaş var bide 2. Hemen oldumu olmadiysa ne kadar süre bekledin

haklısın ama 2,5 yıldır negatif görmeken yoruldum korkuyorum en büyük yıkımda bu olacak tedaviye bilecevap vermemiş olacak o yüzden cesaretim inanki yok regl günüm 25 eylül onu bekleyeceğim sabır etmeye çalışıyorum . inş. bu ay seninde güzel haberlerin olur kendiliğindne sizi bekeltmeden gelsin bir minnak.
hepimiz hayırlı haberler alalım inş.
Hayırlısı canım inşallah seninde vardır küçük bi melegin:)

Inşallah canım bende uğraşıyorum 9 aydır doktor bi şeye yi 2 ay 3 ay geçsin oyle gel daha erken diyor ama bana hiç erken gelmiyor nedense doktorla konuşurken aglayasim geliyor ya resmen sanki beni anlamıyor gibime geliyor çok iyi bi kadın aslında ondan buraya üye olmakta buldum careyi o kadar bunaldim ki milletten herkesin nie 2. Düşünüyorsun lafından olmuyor gözüyle bırakmasından bi doktora mı git demesinden sanki ben bunları düşünüyorum hepsinin iyi niyetle söyledikleri bile diken gibi batıyor bana :KK43:
Anlıyorum canım seni çok iyi. Nerede yaşıyorsun birde Yen'i mi evlisin ?

Back