Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bat 27 eylül canım

mihracee sabrına hayran kaldım :) ben bırak test gununu 3gun kala başlamıştım test yapmaya

Bende sabırsızımdır

ah kızlar ahh okadar çok negatif gördümkü buseferki biraz daha büyük yıkım olacak tedaviyede cevap vermemiş olacak sanırım hayal kırıklığımı erteliyorum birazda kendimi hazırlıyorum. içimde umut yok değil var ama umutsuzluk daha fazla hakim.

Benimde bat 27 eylül canım
aşağı yukarı aynı günlerde öğreneceğizzz hayırı haberler olsuın

Amin inşallah canım seviniriz hepimiz. Belirtin varmı

Anlıyorum canım seni çok iyi. Nerede yaşıyorsun birde Yen'i mi evlisin ?
Nigdede yaşıyorum canım 23 bitecek kasımda 2. Çocuğunu düşüyorum 6 yil oldu ewleni 5 yasinda kizim var o hemen olmuştu ewlilik yıldönümümde 1 aylık kucagimdaydi sanırım o yüzden 2. De hemen olcak sandım ilk 1 denemede oldu 2. Baya çaba istiycek sanrim ya 9 aydır calisyorum ama daha tık yok

Ooo senin 1 tane varmış hemde maşallah. Bende 17 aylık evliyim 1 yıldır istiyorum bakalım hayırlısı olsun. Hiç düşük vs hiç olmadı demekki zamanı var

benim bugün 12.gün yumurtlarım 19-20 mm olmuş. ne zaman çatlar acaba ? Yarın öğlen çatlatma iğnesi vurduracağım. Yarından önce çatlar mı?

benim folik asitim bitti almam lazım
kan pıhtılasması çıktı iğne verdi doktorum bebek düşündüğün an basla dedi
ben nasıl vurayım hiç yapmadım
hamile kalınca vurayım diyorum kafam karıstı vursammı vurmasam mı
banada yazık deneme asamasında ben nasıl vurayım
her ay
kalır kalmaz baslamayı düşünüyom ne yapacagm satım kaldım
doktor gidemiyorm çalısıyorm izin işi zor bziim sektörde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…