- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
Bende sabırsızımdır
Benimde bat 27 eylül canımMerhaba hanımlar. bakındım ama ekime ait açılmış konu goremedim. Bati ekime kalanlar beraber bekleyelimmi? Benim bat 15 ekim inşallah gelmez :) iki ay once bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum bu ay d. Kontrol kullandım adet bitince korunmayı bırakacağım. İnşallah tum isteyenler,umudu diger aya kalanlar ekimde yavrularımıza kavuşuruz.
Ekim listesi beklenen BAT 'lar
onemorecupeofcoffee 2 ekim
Dykdyk 3 ekim
tuba3443 5 ekim
Eskigunler 7 ekim
asymkrdg 9 ekim
srplmtmtk 11 ekim
Dildildil 11ekim
Zeynosannesi 12 ekim
neseyasin 13 ekim
@elifcaf 13ekim
Elmira2017 15 ekim
GaSeLLe 15 ekim
@Svghzr 15ekim
TC-TaNcCUuU 16ekim
RanaZ33 18 ekim
Eda3883 16 ekim
Erva Yaren ?
gkymc ?
Hadi Yaa 22eylul
Esin1995 ?
mihracee?
@acem55 ?
Yok değil bence çocuklarınla çocuk olucan ki zor olmasınElifcim merhaba 2 çocuk zor mu bende 2. Düşünüyorumda :) baya endişelerim var
Teşekkür ederimEkledim canım
Bende sabırsızımdır
aşağı yukarı aynı günlerde öğreneceğizzz hayırı haberler olsuınBenimde bat 27 eylül canım
Bat 17 ekim olduListe yaptım kızlar telden anca bukadar oldu süslü püslü yapamadım kusura bakmayın :) hayırlı olsun hepimize
Amin inşallah canım seviniriz hepimiz. Belirtin varmıah kızlar ahh okadar çok negatif gördümkü buseferki biraz daha büyük yıkım olacak tedaviyede cevap vermemiş olacak sanırım hayal kırıklığımı erteliyorum birazda kendimi hazırlıyorum. içimde umut yok değil var ama umutsuzluk daha fazla hakim.
aşağı yukarı aynı günlerde öğreneceğizzz hayırı haberler olsuın
Nigdede yaşıyorum canım 23 bitecek kasımda 2. Çocuğunu düşüyorum 6 yil oldu ewleni 5 yasinda kizim var o hemen olmuştu ewlilik yıldönümümde 1 aylık kucagimdaydi sanırım o yüzden 2. De hemen olcak sandım ilk 1 denemede oldu 2. Baya çaba istiycek sanrim ya 9 aydır calisyorum ama daha tık yokAnlıyorum canım seni çok iyi. Nerede yaşıyorsun birde Yen'i mi evlisin ?
İnşallah canım :):) ekle canım hoşbulduk bu sayfa uğurlu gelir inşallah hepimize
Ooo senin 1 tane varmış hemde maşallah. Bende 17 aylık evliyim 1 yıldır istiyorum bakalım hayırlısı olsun. Hiç düşük vs hiç olmadı demekki zamanı varNigdede yaşıyorum canım 23 bitecek kasımda 2. Çocuğunu düşüyorum 6 yil oldu ewleni 5 yasinda kizim var o hemen olmuştu ewlilik yıldönümümde 1 aylık kucagimdaydi sanırım o yüzden 2. De hemen olcak sandım ilk 1 denemede oldu 2. Baya çaba istiycek sanrim ya 9 aydır calisyorum ama daha tık yok
PSİKOLOJİK OLARAK DÜNYANIN BELİRTİSİNİ YAŞIYORUM:)Amin inşallah canım seviniriz hepimiz. Belirtin varmı
MeselaPSİKOLOJİK OLARAK DÜNYANIN BELİRTİSİNİ YAŞIYORUM:)
Sen bugunde değerlendir nolur nolmaz diyebenim bugün 12.gün yumurtlarım 19-20 mm olmuş. ne zaman çatlar acaba ? Yarın öğlen çatlatma iğnesi vurduracağım. Yarından önce çatlar mı?
ah kızlar ahh okadar çok negatif gördümkü buseferki biraz daha büyük yıkım olacak tedaviyede cevap vermemiş olacak sanırım hayal kırıklığımı erteliyorum birazda kendimi hazırlıyorum. içimde umut yok değil var ama umutsuzluk daha fazla hakim.
aşağı yukarı aynı günlerde öğreneceğizzz hayırı haberler olsuın
15 ekim benide eklermisinzHayırlısı olsun canım yeni bat ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?