Batı 25 26 27 28 29 Ekim Olanlar Hadi Gelin Beraber Bekleyelim :)

Kızlar benim bügün adet olma gerekti ama gelmedi daha çok belirtim var ped bile koydum oluyorum diye ama yok daha ben biraz önce ovu testi yaptım sonuç bu adet olmazsam sabaha gebelik testi yapayım diyorum
Bende yarın olmam lazım sanki adete dönüyor ama batma bel devam ya

Ben meraktan ovu testi yaptım canım aynı yunurtlama gunu gibi iki çizgide koyu çıktı umitlendim açıkçası
İnsan umut arıyor ama çok sevinme canım insan ne kadar umut ederse o kadar üzülüyor ben yarın adet olmazsam sonraki gün yapacağım inşallah sonra çok üzülüyorum

İnsan umut arıyor ama çok sevinme canım insan ne kadar umut ederse o kadar üzülüyor ben yarın adet olmazsam sonraki gün yapacağım inşallah sonra çok üzülüyorum
Bala ovu testi beni çok heyecanlandırdı ama her anda adet olcam gibi sancım var sabah a artık kimseye demedim zaten hatta eşim adet oldum saniyo

Yarın sabah gebelik testi yap insallah ordanda pozitif sonuç alırsın haberdar et bizleri

Hiç hamileymisim gibi hissetmiyorum her ay beklemekten kırmızıyı görmekten ümidim kalmadi elbette bi heycan var içimde ama ha geldi ha gelecek diyede hazirlikliyim egerki gelmezse bana büyük süpriz olur
İnsallah gelmez canım bu ay kırmızılar da biter bu bekleyiş.. naapcaz bekliycez mecbuurr

Bu 5.ay canım ama çok çok istiyoruz bebeği yoruldum ama bırakacağım artık kendimi rahat olacağım

Canım daha çok olmamış ki.. Doktorlar bile 1 yıl süre verin diyor. Bence de rahat birakabiliyorsan bırak ama ümitsizliğe kapılma..

2 gun kaldi benimde hayirlisi bakalim
Sabah yine test yaptim yine birsey yok gec dollenme vs artik buna da inanmiyorum adet olacagim yine biliyorum cunku

Hayırlısi canım ama hiç belli olmaz. Adet tarihi gecmeden testlere güvenmeyin diyorlar.

Kızlar benim bügün adet olma gerekti ama gelmedi daha çok belirtim var ped bile koydum oluyorum diye ama yok daha ben biraz önce ovu testi yaptım sonuç bu adet olmazsam sabaha gebelik testi yapayım diyorum

Canım adete yakın ovu testi koyu çıkarsa hamilelik olabilir diyorlar. İnsallah senin de oyledir hadi hayırlı haber ver inşallah..

Hadi inşallah yarın güzel haberini alırız :)
Ayy her an adet olucam sanki bilemiyorum ki bide tam yumurtlama günü eşim yoktu bi gün öncesini ve bi gün sonrasını değerlendirdik ümidim hiç yoktu ama Rabbime güç mü var ol desin yeter sabah inşallah güzel haber veririm olmamada hayırlısı deriz

Canım o yumurtlama günü ortalama zaten bi değer.. Sen öncesi veya sonrası da yumurtlamis olabilirsin. Bir de spermler 2 gün canlı kalıyormuş bence siz güzel değerlendirmissiniz bu ayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…