- 18 Ekim 2017
- 323
- 321
- 23
- 32
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Bende yarın olmam lazım sanki adete dönüyor ama batma bel devam yaKızlar benim bügün adet olma gerekti ama gelmedi daha çok belirtim var ped bile koydum oluyorum diye ama yok daha ben biraz önce ovu testi yaptım sonuç bu adet olmazsam sabaha gebelik testi yapayım diyorum
Ben meraktan ovu testi yaptım canım aynı yunurtlama gunu gibi iki çizgide koyu çıktı umitlendim açıkçasıBende yarın olmam lazım sanki adete dönüyor ama batma bel devam ya
İnsan umut arıyor ama çok sevinme canım insan ne kadar umut ederse o kadar üzülüyor ben yarın adet olmazsam sonraki gün yapacağım inşallah sonra çok üzülüyorumBen meraktan ovu testi yaptım canım aynı yunurtlama gunu gibi iki çizgide koyu çıktı umitlendim açıkçası
Bala ovu testi beni çok heyecanlandırdı ama her anda adet olcam gibi sancım var sabah a artık kimseye demedim zaten hatta eşim adet oldum saniyoİnsan umut arıyor ama çok sevinme canım insan ne kadar umut ederse o kadar üzülüyor ben yarın adet olmazsam sonraki gün yapacağım inşallah sonra çok üzülüyorum
Haklısın ama dizginle kendini inşallah güzel bi haber bekliyorum hadi bakalımBala ovu testi beni çok heyecanlandırdı ama her anda adet olcam gibi sancım var sabah a artık kimseye demedim zaten hatta eşim adet oldum saniyo
Kızlar benim bügün adet olma gerekti ama gelmedi daha çok belirtim var ped bile koydum oluyorum diye ama yok daha ben biraz önce ovu testi yaptım sonuç bu adet olmazsam sabaha gebelik testi
Canım adete bir iki gün kala yapılan ovulasyon testlerde pozitif çıkarsa bu çoğu kez hamileliği gösterir insallah yanılmıyorsam ve insallah hamilesindir
Hamile kalanlarin hepsinde adet agrisi oluyor zaten canım inşallah hayal kırıklığına ugramazsin bize bebisli haberler verirsinBende yarın olmam lazım sanki adete dönüyor ama batma bel devam ya
İnsallah gelmez canım bu ay kırmızılar da biter bu bekleyiş..Hiç hamileymisim gibi hissetmiyorum her ay beklemekten kırmızıyı görmekten ümidim kalmadi elbette bi heycan var içimde ama ha geldi ha gelecek diyede hazirlikliyim egerki gelmezse bana büyük süpriz olur
Inşallah canim bu topik bize uğur getirsin hepimiz bebislenelimmmİnsallah gelmez canım bu ay kırmızılar da biter bu bekleyiş..naapcaz bekliycez mecbuurr
Bu 5.ay canım ama çok çok istiyoruz bebeği yoruldum ama bırakacağım artık kendimi rahat olacağım
2 gun kaldi benimde hayirlisi bakalim
Sabah yine test yaptim yine birsey yok gec dollenme vs artik buna da inanmiyorum adet olacagim yine biliyorum cunku
Kızlar benim bügün adet olma gerekti ama gelmedi daha çok belirtim var ped bile koydum oluyorum diye ama yok daha ben biraz önce ovu testi yaptım sonuç bu adet olmazsam sabaha gebelik testi yapayım diyorum
İnşallah canım ya sabah eşim gidince yapcam test sonuçu yazarım eşim varken yaparsam varsa söylerim eşime dayanamam sürpriz olsun varsaYarın sabah gebelik testi yap insallah ordanda pozitif sonuç alırsın haberdar et bizleri
Ay inşallah canım inşallah.. Benim de heyecan dorukta yarın bat günüInşallah canim bu topik bize uğur getirsin hepimiz bebislenelimmm
Hadi inşallah yarın güzel haberini alırız :)İnşallah canım ya sabah eşim gidince yapcam test sonuçu yazarım eşim varken yaparsam varsa söylerim eşime dayanamam sürpriz olsun varsa
Ayy her an adet olucam sanki bilemiyorum ki bide tam yumurtlama günü eşim yoktu bi gün öncesini ve bi gün sonrasını değerlendirdik ümidim hiç yoktu ama Rabbime güç mü var ol desin yeter sabah inşallah güzel haber veririm olmamada hayırlısı derizHadi inşallah yarın güzel haberini alırız :)
Ay hadi insallahh eşine mutlu güzel haberler verirsin canimİnşallah canım ya sabah eşim gidince yapcam test sonuçu yazarım eşim varken yaparsam varsa söylerim eşime dayanamam sürpriz olsun varsa
Hayırlı bebisli haberlerlee inşallahAy inşallah canım inşallah.. Benim de heyecan dorukta yarın bat günüama bugün hiç biseyin belirtisi yok. gaz hariç hiç bişey hissetmiyorum
Canım o yumurtlama günü ortalama zaten bi değer.. Sen öncesi veya sonrası da yumurtlamis olabilirsin. Bir de spermler 2 gün canlı kalıyormuş bence siz güzel değerlendirmissiniz bu ayıAyy her an adet olucam sanki bilemiyorum ki bide tam yumurtlama günü eşim yoktu bi gün öncesini ve bi gün sonrasını değerlendirdik ümidim hiç yoktu ama Rabbime güç mü var ol desin yeter sabah inşallah güzel haber veririm olmamada hayırlısı deriz
İnsallah canım önce bizim sonra senin inşallah haberini alalımHayırlı bebisli haberlerlee inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?