- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Beklicez artık canım sonucu yaz benimkide 30ekimMerhaba kızlar benimde bat 30 Ekim ve hiç belirti yok.. hepimiz için hayırlısı olsun
Ay inşallah kuzuumm..Benimde kasik batmalarim geçti adet ağrısına dönüştübenimde umidim yok ama genede bi heycan oluyor insanda ay hadi güzel haberler alalimmm bu ayyy
Aynen kızlar inşallah benim bata 2 gün kaldı heyecanlıyım ya
2 kızım var 3. Yü ıstıyorum. Bat31 Ekim evde bir adet gebelik testi var yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Daha erken çıkmaz herhalde ama gel benim içime anlat. İnşallh hamileyimdir.
Merhaba kızlar benimde bat 30 Ekim ve hiç belirti yok.. hepimiz için hayırlısı olsun
Puf bende hala devam bu ağrılar her wc ye gelmem de birşey var mı diye kontrol ediyorum iyice bebişe heveslenmis durumdayım ama bu son mücadelem artıkAy inşallah kuzuumm..hamile kalanlar da batmalar bitti adet olacak gibiyim diye paylaşım yapmışlardı. Belki senin de öyledir benim de resmen adet belirtilerim var. Umudum iyice bitti ha oldum ha olcam diye bekliyorum.
Neden son canım? Ne zamandan beri istiyorsunuz? Valla benim de öyle.. Sürekli wcdeyim. Geçen ay erken oldum bi de.. Yerleşme mi acaba derken kırmızı yedim. Şimdi de sürekli kontrol ediyorum bişey var mı diye aynı sen gibiPuf bende hala devam bu ağrılar her wc ye gelmem de birşey var mı diye kontrol ediyorum iyice bebişe heveslenmis durumdayım ama bu son mücadelem artık
Hiç hamileymisim gibi hissetmiyorum her ay beklemekten kırmızıyı görmekten ümidim kalmadi elbette bi heycan var içimde ama ha geldi ha gelecek diyede hazirlikliyim egerki gelmezse bana büyük süpriz olurAy inşallah kuzuumm..hamile kalanlar da batmalar bitti adet olacak gibiyim diye paylaşım yapmışlardı. Belki senin de öyledir benim de resmen adet belirtilerim var. Umudum iyice bitti ha oldum ha olcam diye bekliyorum.
Hayırlısı olsun arkadaşım kısmet kasima olur insallahBen de oldum Kasım'a Ümit'ler inşallah
Aaa ne demek son mucadelem pes etmek yokk yola devamm Mevlam elbet gülecek yuzumuze..hersey Allahtan zamanı vardır canimm üzülmePuf bende hala devam bu ağrılar her wc ye gelmem de birşey var mı diye kontrol ediyorum iyice bebişe heveslenmis durumdayım ama bu son mücadelem artık
Nasip canım biz zaten degerlendirememiştik bu ay eşim yoktu sürpriz olmadı bakalım kasımda güzel haber gelir inşallahHayırlısı olsun arkadaşım kısmet kasima olur insallah
Bu 5.ay canım ama çok çok istiyoruz bebeği yoruldum ama bırakacağım artık kendimi rahat olacağımNeden son canım? Ne zamandan beri istiyorsunuz? Valla benim de öyle.. Sürekli wcdeyim. Geçen ay erken oldum bi de.. Yerleşme mi acaba derken kırmızı yedim. Şimdi de sürekli kontrol ediyorum bişey var mı diye aynı sen gibi
Ya düşünmeyeceğim kurmayaçağım oldu mu olmadı mı ne zaman yumurtlama felan stres oluyor bırakcam ya yoruldum üzüldüm çocukları çok seviyorum küçüklükten beri imtihan olacağım diye korkuyorumAaa ne demek son mucadelem pes etmek yokk yola devamm Mevlam elbet gülecek yuzumuze..hersey Allahtan zamanı vardır canimm üzülme
Ewt aslında bende her ay kendi kendime diyorumki takip etmicem bakmicam hesaplamiycam hatta kaç kere adet takmivini silmisim dir[QUOTE="Skolyus, post: 53245874, member: 856035"]Ya düşünmeyeceğim kurmayaçağım oldu mu olmadı mı ne zaman yumurtlama felan stres oluyor bırakcam ya yoruldum üzüldüm çocukları çok seviyorum küçüklükten beri imtihan olacağım diye korkuyorum
Bu sefer kararlıyım canım bırakacağım böyle takip işini inşallah sende kavuşursun bebişineEwt aslında bende her ay kendi kendime diyorumki takip etmicem bakmicam hesaplamiycam hatta kaç kere adet takmivini silmisim dirama gene insan dayanamiyor bi çok yerde okudum aslında stres yapinca vucud çok etkileniyormus Relax olmak lazim ama tabi olabilene :) Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay bebisin gelirde daha stres yasamazsin
Inşallah adet olmazsin canim senden birgün sonrada benim bat hakkimizda hayirlisi2 gun kaldi benimde hayirlisi bakalim
Sabah yine test yaptim yine birsey yok gec dollenme vs artik buna da inanmiyorum adet olacagim yine biliyorum cunku
2 gun kaldi benimde hayirlisi bakalim
Sabah yine test yaptim yine birsey yok gec dollenme vs artik buna da inanmiyorum adet olacagim yine biliyorum cunku
[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?