Batı 25 26 27 28 29 Ekim Olanlar Hadi Gelin Beraber Bekleyelim :)

Benimde kasik batmalarim geçti adet ağrısına dönüştü benimde umidim yok ama genede bi heycan oluyor insanda ay hadi güzel haberler alalimmm bu ayyy
Ay inşallah kuzuumm.. hamile kalanlar da batmalar bitti adet olacak gibiyim diye paylaşım yapmışlardı. Belki senin de öyledir benim de resmen adet belirtilerim var. Umudum iyice bitti ha oldum ha olcam diye bekliyorum.

Aynen kızlar inşallah benim bata 2 gün kaldı heyecanlıyım ya

Hadi hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz canım belirtin var mı?

2 kızım var 3. Yü ıstıyorum. Bat31 Ekim evde bir adet gebelik testi var yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Daha erken çıkmaz herhalde ama gel benim içime anlat. İnşallh hamileyimdir.

Daha erken canım az daha sabret bence de.. :) belirti falan var mı?

Merhaba kızlar benimde bat 30 Ekim ve hiç belirti yok.. hepimiz için hayırlısı olsun

Aynen canım hepimiz için hayırlı olsun güzel haberler verelim birbirimize..

Ay inşallah kuzuumm.. hamile kalanlar da batmalar bitti adet olacak gibiyim diye paylaşım yapmışlardı. Belki senin de öyledir benim de resmen adet belirtilerim var. Umudum iyice bitti ha oldum ha olcam diye bekliyorum.
Puf bende hala devam bu ağrılar her wc ye gelmem de birşey var mı diye kontrol ediyorum iyice bebişe heveslenmis durumdayım ama bu son mücadelem artık

Puf bende hala devam bu ağrılar her wc ye gelmem de birşey var mı diye kontrol ediyorum iyice bebişe heveslenmis durumdayım ama bu son mücadelem artık
Neden son canım? Ne zamandan beri istiyorsunuz? Valla benim de öyle.. Sürekli wcdeyim. Geçen ay erken oldum bi de.. Yerleşme mi acaba derken kırmızı yedim. Şimdi de sürekli kontrol ediyorum bişey var mı diye aynı sen gibi

Hiç hamileymisim gibi hissetmiyorum her ay beklemekten kırmızıyı görmekten ümidim kalmadi elbette bi heycan var içimde ama ha geldi ha gelecek diyede hazirlikliyim egerki gelmezse bana büyük süpriz olur

Aaa ne demek son mucadelem pes etmek yokk yola devamm Mevlam elbet gülecek yuzumuze..hersey Allahtan zamanı vardır canimm üzülme

Bu 5.ay canım ama çok çok istiyoruz bebeği yoruldum ama bırakacağım artık kendimi rahat olacağım

Aaa ne demek son mucadelem pes etmek yokk yola devamm Mevlam elbet gülecek yuzumuze..hersey Allahtan zamanı vardır canimm üzülme
Ya düşünmeyeceğim kurmayaçağım oldu mu olmadı mı ne zaman yumurtlama felan stres oluyor bırakcam ya yoruldum üzüldüm çocukları çok seviyorum küçüklükten beri imtihan olacağım diye korkuyorum

[QUOTE="Skolyus, post: 53245874, member: 856035"]Ya düşünmeyeceğim kurmayaçağım oldu mu olmadı mı ne zaman yumurtlama felan stres oluyor bırakcam ya yoruldum üzüldüm çocukları çok seviyorum küçüklükten beri imtihan olacağım diye korkuyorum[/QUOTE]
Ewt aslında bende her ay kendi kendime diyorumki takip etmicem bakmicam hesaplamiycam hatta kaç kere adet takmivini silmisim dir ama gene insan dayanamiyor bi çok yerde okudum aslında stres yapinca vucud çok etkileniyormus Relax olmak lazim ama tabi olabilene :) Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay bebisin gelirde daha stres yasamazsin

Ewt aslında bende her ay kendi kendime diyorumki takip etmicem bakmicam hesaplamiycam hatta kaç kere adet takmivini silmisim dir ama gene insan dayanamiyor bi çok yerde okudum aslında stres yapinca vucud çok etkileniyormus Relax olmak lazim ama tabi olabilene :) Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay bebisin gelirde daha stres yasamazsin[/QUOTE]
Bu sefer kararlıyım canım bırakacağım böyle takip işini inşallah sende kavuşursun bebişine

2 gun kaldi benimde hayirlisi bakalim
Sabah yine test yaptim yine birsey yok gec dollenme vs artik buna da inanmiyorum adet olacagim yine biliyorum cunku

Bu sefer kararlıyım canım bırakacağım böyle takip işini inşallah sende kavuşursun bebişine [/QUOTE]
Hayırlısı olsun canim aminn insallah

Kızlar benim bügün adet olma gerekti ama gelmedi daha çok belirtim var ped bile koydum oluyorum diye ama yok daha ben biraz önce ovu testi yaptım sonuç bu adet olmazsam sabaha gebelik testi yapayım diyorum

Eklentiler

• IMG_2190.PNG
    273,3 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…