- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Benimki de 30u canım zamn gecmiyooKızlar merhaba.. Bat tarihi yaklaştıkça insan heyecanlanıyor.. Hadi gelin beraber bekleyelim birbirimizi destek olalım. Belirtilerimizi paylaşalım.. Benim bat 27si bu arada.. İnsallah bu topic te olan ve isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Olsun çok yakışmış insallah gerceginide eklersinEvet kaldıramıyorum malesef
Senin baya varmış belirtin falan varmi farklı hissediyomusunBenimki de 30u canım zamn gecmiyoo
Bu ayda yaşayamadım biraz önce regl oldumOlsun çok yakışmış insallah gerceginide eklersin
Gecen ay kendimi ümitlendirdm o yüzden bu ay pek takmamaya calıştım olmadı.gerci gecen ay sadece belim arıodu şiddetlice. Bu ay göğüs uclarm agrıyor alt karnım adrtime 10gün kaladır şişlik var akıntım da var ama sizce bunlar işaretmiSenin baya varmış belirtin falan varmi farklı hissediyomusun
Canım neden doktora gitmedin görün ne olur ne olmazBenimde 3 gun kaldi sabah ilk idrarla test yaptim yine negatif
Isin garip yani toplu aldigim testlerden ilk 20 tanesi bir kac ay once hep pozitif vardi gebelik yoktu simdi de hep negatif veriyor silik cizgi bile yok. Acaba eskiden silik cizgi verdiginde dis gebelik mi yasamistim bilemedim
Olsun üzülme kasimda inşaalah olurBu ayda yaşayamadım biraz önce regl oldum
Aaa nasıl yani pozitif çıktıysa bebek olmaliydi acaba testlermi bozuktu. .Dış gebelik çok aşırı sancı yapar dotora gitmedinmiBenimde 3 gun kaldi sabah ilk idrarla test yaptim yine negatif
Isin garip yani toplu aldigim testlerden ilk 20 tanesi bir kac ay once hep pozitif vardi gebelik yoktu simdi de hep negatif veriyor silik cizgi bile yok. Acaba eskiden silik cizgi verdiginde dis gebelik mi yasamistim bilemedim
Bat günün ne zaman? hemen hemen herkeste bu şikayetler var hayırlısı olsun insallahGecen ay kendimi ümitlendirdm o yüzden bu ay pek takmamaya calıştım olmadı.gerci gecen ay sadece belim arıodu şiddetlice. Bu ay göğüs uclarm agrıyor alt karnım adrtime 10gün kaladır şişlik var akıntım da var ama sizce bunlar işaretmi
Aynen kızlar inşallah benim bata 2 gün kaldı heyecanlıyım yaBat günün ne zaman? hemen hemen herkeste bu şikayetler var hayırlısı olsun insallah
Canım perşembe günü adet tarihim ama şu an çok adet olacak gibi hissediyorum. Bi de hiç belirtim de yokHosbuldum canim..testinin negatif çıkmasına üzüldüm ama belki yumurtlaman geç tutmuştur.fazla kendimizi kaptırmaYalım ama umidimizi de yitirmeyelim :)
Hayırlısı olsun canım.. Bu sonraki aya inşallah..Bu ayda yaşayamadım biraz önce regl oldum
Test sonucu için daha erken canım belki vardır bebiş :)Benimde 3 gun kaldi sabah ilk idrarla test yaptim yine negatif
Benimde kasik batmalarim geçti adet ağrısına dönüştüCanım perşembe günü adet tarihim ama şu an çok adet olacak gibi hissediyorum. Bi de hiç belirtim de yoko nedenle çok ümidim de yok piff
Üzülme demeyeceğim biliyorum üzüleceksin ama çok üzülme nasibi vakti vardırHayırlısı olsun canım.. Bu sonraki aya inşallah..
Hepimizde var o heyecan insalah hevesimiz kursagimizda kalmazAynen kızlar inşallah benim bata 2 gün kaldı heyecanlıyım ya
Daha erken canim biraz daha bekle insallah güzel hamilelik haberleri alirsin2 kızım var 3. Yü ıstıyorum. Bat31 Ekim evde bir adet gebelik testi var yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Daha erken çıkmaz herhalde ama gel benim içime anlat. İnşallh hamileyimdir.
Bat günün ne zaman? hemen hemen herkeste bu şikayetler var hayırlısı olsun insallah[/QUOTE
30ekim de daha 6günüm var. hayırlısı valla dediğin gibi canım beklemekten baska care yok. İcimden bi ses git erken gebelik testi al diyor ama kendimi durdurmaya calısıyroum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?