Batı 25 26 27 28 29 Ekim Olanlar Hadi Gelin Beraber Bekleyelim :)

Benimki de 30u canım zamn gecmiyoo

Senin baya varmış belirtin falan varmi farklı hissediyomusun
Gecen ay kendimi ümitlendirdm o yüzden bu ay pek takmamaya calıştım olmadı.gerci gecen ay sadece belim arıodu şiddetlice. Bu ay göğüs uclarm agrıyor alt karnım adrtime 10gün kaladır şişlik var akıntım da var ama sizce bunlar işaretmi

Benimde 3 gun kaldi sabah ilk idrarla test yaptim yine negatif
Isin garip yani toplu aldigim testlerden ilk 20 tanesi bir kac ay once hep pozitif vardi gebelik yoktu simdi de hep negatif veriyor silik cizgi bile yok. Acaba eskiden silik cizgi verdiginde dis gebelik mi yasamistim bilemedim

Canım neden doktora gitmedin görün ne olur ne olmaz

Aaa nasıl yani pozitif çıktıysa bebek olmaliydi acaba testlermi bozuktu. .Dış gebelik çok aşırı sancı yapar dotora gitmedinmi

Bat günün ne zaman? hemen hemen herkeste bu şikayetler var hayırlısı olsun insallah

Hosbuldum canim..testinin negatif çıkmasına üzüldüm ama belki yumurtlaman geç tutmuştur.fazla kendimizi kaptırmaYalım ama umidimizi de yitirmeyelim :)
Canım perşembe günü adet tarihim ama şu an çok adet olacak gibi hissediyorum. Bi de hiç belirtim de yok o nedenle çok ümidim de yok piff

Test sonucu için daha erken canım belki vardır bebiş :)

Canım perşembe günü adet tarihim ama şu an çok adet olacak gibi hissediyorum. Bi de hiç belirtim de yok o nedenle çok ümidim de yok piff
Benimde kasik batmalarim geçti adet ağrısına dönüştü benimde umidim yok ama genede bi heycan oluyor insanda ay hadi güzel haberler alalimmm bu ayyy

2 kızım var 3. Yü ıstıyorum. Bat31 Ekim evde bir adet gebelik testi var yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Daha erken çıkmaz herhalde ama gel benim içime anlat. İnşallh hamileyimdir.

2 kızım var 3. Yü ıstıyorum. Bat31 Ekim evde bir adet gebelik testi var yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Daha erken çıkmaz herhalde ama gel benim içime anlat. İnşallh hamileyimdir.
Daha erken canim biraz daha bekle insallah güzel hamilelik haberleri alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…