Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bisey sorucam yarin değil öteki gün Bat günüm ultra erken gebelik testi yapsam çıkar mi yumurtlamadan sonra 11. Günüm Bugun
Ben erken gebelik testini 10 gün kala yaptım negatifti 4 gün kala normal test yaptım negatifti gününü bekliyorum artık benimde 15 ocak canım. İstiyorsan yap bu kişiden kişiye değişen bir durum.

Ben erken gebelik testini 10 gün kala yaptım negatifti 4 gün kala normal test yaptım negatifti gününü bekliyorum artık benimde 15 ocak canım. İstiyorsan yap bu kişiden kişiye değişen bir durum.
Yaptım ve negatif .. çok üzüldüm eşime de belli etmiyorum ama çok kötü oldum :(

Canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama testte silik gözüküyor değer yükselir mi acaba , bat me zamandı senin
Bat bugündü canım bakalım bekliyorum gündüz kan vermeden çok az igne ucu kadar pembe leke geldi camur gibi akıtlntyla karışık devamı gelmedi henüz

Benimde bugündü ama daha kırmızıları görmedim.Klomen kullandım ondan gecikti yine sanırım geçen ayda böyle olmuştu çünkü :( keşke bi umut olsaydı

6 ay oldu canım tedavi surecim artık umudum kalmadı ilk cocugumdada çok yipranmistim.16 aydır istiyoruz
Bende cok ugrastim canim sakin öyle düsünme bu benim 3.asilamamdi düsün artik gecirdigim evreleri,cok sükür Rabbim sonunda nasip etti.insallah sanada nasip edecektir sakin umutlarini yitirme

Back