• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Esr02 Esr02 canım yeni bat 5 nisan ama umut yok bu aydan doktorum baştan söyledi sol tarafımda 3.5cm kist oluşmuş bu ay onun erimesini bekleyicez dedio_O nisan mayısta yine vücudumuza şans tanırız dedi olmazsa haziranda aşılama yaparız dedi... Hayırlısı bakalım Rabbim ne zaman nasip ederse artık ama inşallah çok beklemeyiz canım:dua:

Kzlar adet oldum artk ümit etmyrm anne olamcm anladm

Esr02 Esr02 canım yeni bat 5 nisan ama umut yok bu aydan doktorum baştan söyledi sol tarafımda 3.5cm kist oluşmuş bu ay onun erimesini bekleyicez dedio_O nisan mayısta yine vücudumuza şans tanırız dedi olmazsa haziranda aşılama yaparız dedi... Hayırlısı bakalım Rabbim ne zaman nasip ederse artık ama inşallah çok beklemeyiz canım:dua:
Hayrlisi olsun balim rabbim den ümit kesilmez

Kzlar adet oldum artk ümit etmyrm anne olamcm anladm

Ay saçmalama lütfen. Bak bende 4 aydır kafayı yiyordum. Ama bir doktora görünmek gerekiyor seni en azından her süreçte rahatlatacak biri. Ben geçtiğimiz Perşembe gittim nasıl kuş kadar hafifim anlatamam.
Sende öyle yap yoksa insanın dengesi bozuluyor stresten.
Güzel olacak herşey inan bana.

Oyle deme kuzu ya insallh bi daha ay bebişin seninle olur balim üzülme bnmkide otdandr bnde olurum
Artk gücüm kalmadı esra her ay kırmzlar bktm bu ay ümitlenmstm gunum gecmsti ama oldum artk pes edyrm artk gercektn

Ay saçmalama lütfen. Bak bende 4 aydır kafayı yiyordum. Ama bir doktora görünmek gerekiyor seni en azından her süreçte rahatlatacak biri. Ben geçtiğimiz Perşembe gittim nasıl kuş kadar hafifim anlatamam.
Sende öyle yap yoksa insanın dengesi bozuluyor stresten.
Güzel olacak herşey inan bana.
Ben 7 qydr deniyoruz olmyr cnm artk gucum kalmadi benim cok yoruldm negatiften gercektn pes ettm artk

Haklısın ama doktor sana iyi gelecektir. Soru işarteleriyle yaşamak zor. Hangi şehirdesin ki?
İstanbl cnm dr gitmek istemyrm gtttim bir kere adam ilglnmedi anlcn gtmek istemyrm daha orayada kaderm bu brnim snne olamamak

İstanbl cnm dr gitmek istemyrm gtttim bir kere adam ilglnmedi anlcn gtmek istemyrm daha orayada kaderm bu brnim snne olamamak
Ağzına cakicm şimdi bi tane o ne demk öle kuzum ya saçmalama güzelce git bütün tetkiklerini bi yapsinlar

K

Kuzummm özele gitsen ... Biliyorum birz tuzlu ama hem özel hemde ssk nın karşıladığı yerler var. İnan çok iyi araştırman gerekiyor. Ben istersen bir arkadaşım var İstanbulda bir hastanede İK görüvinde oda doğum iznine çıktı ama seni onun çalıştığı hastaneye yönlendirebilirim. Tanıdık olunca belki daha farklı olur? Arkadaşımın ki özel mi değilmi istersen bir sorarım .

Sus kız 1.5 sene Dr neapiym ya Bn daha 8 ay olms sekiz ay nedr sanki bi doktora görün üzme kendini
Gittim cnm dr adam ilglnmedi bende gtmcm dedm hamile olmadgm surece sen beni anlaysndr yorldm her ay husrandan esra aglyrm yine nye olmyr neden anlayamyrm yorldm

K

Kuzummm özele gitsen ... Biliyorum birz tuzlu ama hem özel hemde ssk nın karşıladığı yerler var. İnan çok iyi araştırman gerekiyor. Ben istersen bir arkadaşım var İstanbulda bir hastanede İK görüvinde oda doğum iznine çıktı ama seni onun çalıştığı hastaneye yönlendirebilirim. Tanıdık olunca belki daha farklı olur? Arkadaşımın ki özel mi değilmi istersen bir sorarım .
Sagol cnm sorrsn sevnrm belki iyidir dr . ben devlete gtmstm ondn ilgelenmemisbolablr belki

Gittim cnm dr adam ilglnmedi bende gtmcm dedm hamile olmadgm surece sen beni anlaysndr yorldm her ay husrandan esra aglyrm yine nye olmyr neden anlayamyrm yorldm
Ağlama kuzum ağlayınca olack değil sen bi de bna bak ağlamak köşede dursun o kadr kotu oluyorumki ama yapck bişey yok her nasip waktine esırdır unutma bizimde olucak zamanı war demkki daha

Ağlama kuzum ağlayınca olack değil sen bi de bna bak ağlamak köşede dursun o kadr kotu oluyorumki ama yapck bişey yok her nasip waktine esırdır unutma bizimde olucak zamanı war demkki daha
Demekki kaderimiz bumus canm napalm sen uzulme kiz sen olmcksn senn ins tutar rabbimden dilerim sen olmcksn adet pazartesi ins kanda ckar bebegn dilerim ki cnm bebegn sennledr kuzum ben olamazsam bile baskalrnn olmasni hep istemsm dr ve konstgm cogu kisi burda snra hamile kaldi ins sende hamilesin ama ben anne olamcm glba hic kaderm boleyms napalm artk

Back