• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Aynen ya eşimde kızıyorum strese gdiyom diye ama elimde olan bişey değil kuzu hele böle arada kalmk çok kötü gecikmn war ama neşter negatf insan neapcagini sasriyor
Aynn cnm benim esimde inanmyr diyor her ay hüsran zaten yoktr dyor iyice morlm bozlyr ya :( aynn testte negatf olunca hamilemsn deglmsn belli degl onn sevncni ble yasayamyrz arkdsm ya

Kızlar birşey soracağım ayın 13 ü hasta olucam ama ben bu ayın 6 sı kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. Sol tarafıma birşey baktıyor gibi oluyor sizce gebelik mümkün müdür?

Kızlar birşey soracağım ayın 13 ü hasta olucam ama ben bu ayın 6 sı kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. Sol tarafıma birşey baktıyor gibi oluyor sizce gebelik mümkün müdür?
Erken yapmssn cnm adetn gecerse yapsaydn cnm benimde sag sol batmalar olyr bizim 4 gun oldu gecikeli vardr cnm bir ihtimal adet olmadfn surece vardr bekle adetn gecersetekrrdan yap cnm

Back