• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Aynn kuzum oledr birde ikimzde ustune gorme yasyrmusuz hamileyken adet olyrmusuz dusunsene keske olsa ya ole bisey
Kızz bi tek ben böyle düşünüyorum sanıyordum valla adetten önce bi test sonra bi test yapar oldum artık kafamda deli sorular diye kendi kendimle dalgada geçiyordum

benimde bata 7 gun var kan tahlili yaptirxim koca bir 0.1 degeri gordum geldim bu kan tahlilerine gebelik teslerine verdigim paralarla zengin olurdum valla

Kizçeler fikirlerinizi almak istiyom Bn ebeye gitmiştim ya bu ay ot faln werdi içtim adet olursan bi daha gel demişti gdeyimmi annemler belki zararı olur fazla gitme diyolar bide dönüp belki yararı da olabilir diyor bi karar weremedim gitsemmi kendi halinemi biraksam

Tatlım ben oldum şuan yumurta günlerindeyim ama neye yarar eşim Yok haftaya geliyor yumurta günleri geçmiş olacak bi işe yaramayacak yani ama olsun adam gelsin çok özledim daaa 8.gün bugün
Canm ins sennde tez zamanda olur canm brlli olmaz belji esin geldgi zman olur yumtlaman belli olmaz ALLAH OL DER VE OLUR. cnm ins kavusursn yakn zamanda kocana :)

Kizçeler fikirlerinizi almak istiyom Bn ebeye gitmiştim ya bu ay ot faln werdi içtim adet olursan bi daha gel demişti gdeyimmi annemler belki zararı olur fazla gitme diyolar bide dönüp belki yararı da olabilir diyor bi karar weremedim gitsemmi kendi halinemi biraksam
Bence git canım bu hafta rahim filmi çekileceğim bende

İnsallh güzel sonuçlar alırsın kuzumm
İnşaallah kuzu birtek o kaldı burada özel muayenesi olan bi doktora başladım bu ay o kadar güzel konuştu ki %99bebeğin olacak senin dedi Allah izin veririse inşaallah çok memnun kaldım biraz pahalı ama olsun napalım inşaallah vesilem olurda

Back