• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Kizlar bu gun kan verdim iki gunde 29 dan 86 ya cikmis yani neredeyse 3 kati. En az 2 kati artmasi gerekiyor beta hcg nin. Iyi gidiyor simdilik. Insallah cumartesi bebegimi de görebileceğm. Bi sorun olmazsa tabiki. Kimyasal yasamaktan çok korkuyorum kızlar
Maşallah canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin pozitif düşün her şey güzel olsun kuzum

İyiyim çok şükür canım.kasik ağrım geçmiyor hiç o_O uzun süre ayakta kalamaz oldum.sen nasılsın

Gitmeye üşeniyorum kardeşim gelck belki ona aldıririm insallh wardr yaa
Cock icin nelerle ugrsyrsn baksana o kucik sey karnımzda olsun dye kac gunden beri dgru duzgun uyumyrz cnm ya

Cock icin nelerle ugrsyrsn baksana o kucik sey karnımzda olsun dye kac gunden beri dgru duzgun uyumyrz cnm ya
Aynen ya eşimde kızıyorum strese gdiyom diye ama elimde olan bişey değil kuzu hele böle arada kalmk çok kötü gecikmn war ama neşter negatf insan neapcagini sasriyor

Back