- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
Var gibiler değil bitanem ya var demek istiyorum artık 2 gün geçti üzerinden adet olmadım neden net değil çizgimizKuzum 2 çizgi war gbi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibiler değil bitanem ya var demek istiyorum artık 2 gün geçti üzerinden adet olmadım neden net değil çizgimizKuzum 2 çizgi war gbi
Sabh bi daha yap aynı çıkarsa bi kan werVar gibiler değil bitanem ya var demek istiyorum artık 2 gün geçti üzerinden adet olmadım neden net değil çizgimiz
bende azar azar kahverengi akıntı devam ediyor.. kırmızıya dönmezse yarın doktora gideceğimKızlar farkındamisinz kimse adet olmadı günleri geçti SelanikMuhaciri @ocak_kizi @merymm92
@Saman Alevi Mor_cicek kızlar durumlar nasıl sizde
Canm inş yerleşme kanamasıdır da bebişin vardr karnında :)bende azar azar kahverengi akıntı devam ediyor.. kırmızıya dönmezse yarın doktora gideceğim
negatife çevirdin mi testi ? o zaman çıkarsa vardırVar gibiler değil bitanem ya var demek istiyorum artık 2 gün geçti üzerinden adet olmadım neden net değil çizgimiz
aminn :) dua yerine geçsin. progestan kullandığımdan şüphedeyim aslında kahverengi akıntı yapabiliyor diye okudumCanm inş yerleşme kanamasdrda brbişin vardr kar nda :)
Canm inş gelmez kırmzlar her ay gelmesindn skldm vallahi ya :) kac gun gecti :)aminn :) dua yerine geçsin. progestan kullandığımdan şüphedeyim aslında kahverengi akıntı yapabiliyor diye okudum
Canım kan tahlili yaptırsana yarın.Var gibiler değil bitanem ya var demek istiyorum artık 2 gün geçti üzerinden adet olmadım neden net değil çizgimiz
Canm gec dollenmeyse ondn olabilir çıkmaması kan ver bence yarnda olmazsanVar gibiler değil bitanem ya var demek istiyorum artık 2 gün geçti üzerinden adet olmadım neden net değil çizgimiz
1-2 gün kadar. 2 gündür de kahverengiler var kırmızıya döner sandım daha dönmedi. kısmett. senin ne kadar var ?Canm inş gelmez kırmzlar her ay gelmesindn skldm vallahi ya :) kac gun gecti :)
Test yapmadın mı1-2 gün kadar. 2 gündür de kahverengiler var kırmızıya döner sandım daha dönmedi. kısmett. senin ne kadar var ?
Benimde esr02 arkadsmla ayni bat 8 subat arada sol kask sagl kasga gryr ama ole agrm yok cnm tek problemm cok ackmm cnm ya senn varmi belirtin1-2 gün kadar. 2 gündür de kahverengiler var kırmızıya döner sandım daha dönmedi. kısmett. senin ne kadar var ?
yapmadım. yarın kanda baktırırım muhtemelenTest yapmadın mı
2 gün kalmış :)Benimde esr02 arkadsmla ayni bat 8 subat arada sol kask sagl kasga gryr ama ole agrm yok cnm tek problemm cok ackmm cnm ya senn varmi belirtin
Aynn cnm beklyrm idrr yapsm mi bilemdm ya erken yapsm mi kararszm2 gün kalmış :)
İnsallh dönmez canım ya hadi hayrli haberlerle gellbende azar azar kahverengi akıntı devam ediyor.. kırmızıya dönmezse yarın doktora gideceğim
Slm hoşgeldin cannnSlm kızlar gece gece uyku tutmuyor
Gel sabh yapalım :)Aynn cnm beklyrm idrr yapsm mi bilemdm ya erken yapsm mi kararszm
Bilmyrm korkyrm ckmazsa cok uzulrm cnm ya napcm bilmyrm.s limonla gebelk testi dogrmu acaba cnm :)Gel sabh yapalım :)