• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Bu ay hamileliğini öğrenirsem.Şunu anlıcam ilkinde adet yaklaşırken çikolata canım çekerdi o ay hiç istemedi hatta düşündüğümde ıyy olmuştum.Buda hamileliksr eğer her ay şişen göğsüm şişmesi acımadı brlirti olarak bunu görcem

Bu ay hamileliğini öğrenirsem.Şunu anlıcam ilkinde adet yaklaşırken çikolata canım çekerdi o ay hiç istemedi hatta düşündüğümde ıyy olmuştum.Buda hamileliksr eğer her ay şişen göğsüm şişmesi acımadı brlirti olarak bunu görcem
Ben de hayatta tatlı çikolata hayatta sevmem adete yakın sadece canım isterse şeker falan atarım tatlı isteyince ama şuan 3 günüm kaldı hiç canım tatlı birşey istemedi

Bat yarın,bu sabah testinde de hayalet çizgi bile yok :(

Kizlar neler yaptiniz var mi test yapan ben daha olmadim sanki olacak misim gibi hissediyorum wc ye gidiyorum gelen giden yok arada midem bulaniyor bide cok az kasik agrilarim var o kadar

Kizlar neler yaptiniz var mi test yapan ben daha olmadim sanki olacak misim gibi hissediyorum wc ye gidiyorum gelen giden yok arada midem bulaniyor bide cok az kasik agrilarim var o kadar
ara ara sağ kasığımda adet gibi bi doluluklar bat 9 mart heyecan ile bekliyorum 1 gün troid hapımı içemedim diye bi gün gecikip umutlandırmaz insallah varsa vardır yoksa yoktur.

Ins hepimizin vardir bende hala olmadim ins psikolojik falan degildir ama o kadar belirti yasadigim aylarda bile tam gununde gelmisti bu ay hic belirti yasamadim ve hala gelen giden yok bende okuldan cikista test alacam aksam mi yapsam yarin mi

Ins hepimizin vardir bende hala olmadim ins psikolojik falan degildir ama o kadar belirti yasadigim aylarda bile tam gununde gelmisti bu ay hic belirti yasamadim ve hala gelen giden yok bende okuldan cikista test alacam aksam mi yapsam yarin mi
bende dün gece hiç uyumadim heran düşünmekten beynim dondu artık işyerinde maymumaymun gibi dolasiyorum ayın 11 i gelsin artık gelsin de safak saymaktan kurtulayim

Hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar hemen yazın olurmu çünkü çok mutlu oluyorum burada sizlerin hamilelik haberlerini alınca umudum oluyor en azından... yazamasamda muhakmuhakkak okuyorum arkadaslar

Back