- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
- 133
Kahverengi damlalar oluyor. Acaba yarın test yaptırsam mı yaaDu bakalim canim hemen uzulme hic belli olmaz gelmedi demi daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahverengi damlalar oluyor. Acaba yarın test yaptırsam mı yaaDu bakalim canim hemen uzulme hic belli olmaz gelmedi demi daha
Adet gunun yakinsa ya da gectiyse mutlaka yap benceKahverengi damlalar oluyor. Acaba yarın test yaptırsam mı yaa
Yap yap test bakalım ne çıkacak "Kahverengi damlalar oluyor. Acaba yarın test yaptırsam mı yaa
Bence yarinda bekle duruma gore diger gun yaparsin canim ins yerlesme kanamasidirKahverengi damlalar oluyor. Acaba yarın test yaptırsam mı yaa
Yap yap test bakalım ne çıkacak "
Progestan kullanmıştım acaba o mu kahverengi yaptı, çünkü böyle şeyler okudum kafam karıştıBence yarinda bekle duruma gore diger gun yaparsin canim ins yerlesme kanamasidir
BugündüAdet gunun yakinsa ya da gectiyse mutlaka yap bence
Niye kullanmistin ki onuProgestan kullanmıştım acaba o mu kahverengi yaptı, çünkü böyle şeyler okudum kafam karıştı
doktor verdi. olası bir döllenmede tutunsun diyeNiye kullanmistin ki onu
Progestani hamileyken kahverengi akintilarim olduğunda doktor vermişti düşük olmasın diye. Progestan bunu önlemek için kullanılırken k.rengi akıntı yapar mı bilemedim şimdidoktor verdi. olası bir döllenmede tutunsun diye
Ben de anlamadım, yapar diyenler oldu. Öyle olunca da yerleşme kanaması olabilir mi şeklindeki ümitlerim söndüProgestani hamileyken kahverengi akintilarim olduğunda doktor vermişti düşük olmasın diye. Progestan bunu önlemek için kullanılırken k.rengi akıntı yapar mı bilemedim şimdi
Tamam haberleşelim :)Hadi ya ins tutunur yatinda olmazsam bende kan verecem dua edelim birbirimize ins vardir bebeklerimiz
Yerleşme kanaması 1 veya 2 gün sürüyor 2 günden fazlası düşük tehlikesi oluyor.Ben de anlamadım, yapar diyenler oldu. Öyle olunca da yerleşme kanaması olabilir mi şeklindeki ümitlerim söndü
Yarın ola hayrolaYerleşme kanaması 1 veya 2 gün sürüyor 2 günden fazlası düşük tehlikesi oluyor.
Hiç test yapmış mıydın?Yarın ola hayrola
Hayır, sabrettim:)Hiç test yapmış mıydın?
Tebrik ediyorum vallahi ☺ İnşallah hamilesindir. Ben de merak ettim iyice.. Buradan takip edeceğimHayır, sabrettim:)