- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Bn karbonat testi yaptm az önce az kopurduBilmyrm korkyrm ckmazsa cok uzulrm cnm ya napcm bilmyrm.s limonla gebelk testi dogrmu acaba cnm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn karbonat testi yaptm az önce az kopurduBilmyrm korkyrm ckmazsa cok uzulrm cnm ya napcm bilmyrm.s limonla gebelk testi dogrmu acaba cnm :)
Esra slm canım.3şubatta adet olmuştum 3 martta olmam lazımdı ama olmadım.Cuma test yaptım negatif ne yapsam çok kararsızımSlm hoşgeldin cannn
Hiç gecikiyormuyduki heyecanlandım qiEs
Esra slm canım.3şubatta adet olmuştum 3 martta olmam lazımdı ama olmadım.Cuma test yaptım negatif ne yapsam çok kararsızım
Kız ben onu kac ay once yapmstm köpürdü ama hamile degilmsm ona deglde limon testi diyorlar ama onu mu yapsak cnm yaBn karbonat testi yaptm az önce az kopurdu
Bizim uc gungecse yerimizde duramayiz demeHiç gecikiyormuyduki heyecanlandım qi
AynnennnnBizim uc gungecse yerimizde duramayiz deme
Him doğru değil o zmn aman birer test alalım canım yapalım en doğrusu oKız ben onu kac ay once yapmstm köpürdü ama hamile degilmsm ona deglde limon testi diyorlar ama onu mu yapsak cnm ya
Bn dayanamayip test yapcm sabah wallaBenim de son 3 gün kaldı:))
Bir belirti yok akıntı dan başka 1 haftadır:)
Benimde akıntm var sarı akıntm kuruluk olması lazmken yok cnm sennde mi ole?Benim de son 3 gün kaldı:))
Bir belirti yok akıntı dan başka 1 haftadır:)
Haklsn cnm bakcm yarn ona gore alarm :)Him doğru değil o zmn aman birer test alalım canım yapalım en doğrusu o
Ben aldım ama yapmicam hissetmiyorumBn dayanamayip test yapcm sabah walla
Topikte ol öğlen faln o zmn yapalım ☺Haklsn cnm bakcm yarn ona gore alarm :)
Ilk defa gecikti.Geneldede şöyle oluyordu 3. Olacaksam 2. De kahverengi lekeyle başlardı sonra normal adete dönerdi bilmiyorum canımhüsrana uğramak istemiyorumHiç gecikiyormuyduki heyecanlandım qi
Kuzum o sertlige güvenme bnm her ay taş gbiBen aldım ama yapmicam hissetmiyorum
Komşularım hepsi benden büyük çocuklu hepsi büyük bana rahim duvarına dokun sertlik varmı diyorlar ama daha önce hiç bakmamıştım şaşırdım şimdi gerçekten çok sert onlarda inşallah vardır birşeyler dediler :)
Yarında olmazsan bi kanmı wersen ayy insallh hamilesindr yaa çok isterim çok sevinirim war yaaIlk defa gecikti.Geneldede şöyle oluyordu 3. Olacaksam 2. De kahverengi lekeyle başlardı sonra normal adete dönerdi bilmiyorum canımhüsrana uğramak istemiyorum
Evet bir haftadır yumurta akı gibi rengi beyaz yumurta gününden beri devam ediyor böyleBenimde akıntm var sarı akıntm kuruluk olması lazmken yok cnm sennde mi ole?
:)) haha bende ilk defa onlardan duydum daha öncede hiç bakmamıştım gerçekten:)) zaten hissetmiyorum birşey kesin regli olcamKuzum o sertlige güvenme bnm her ay taş gbi
İnsallh olmazsın ya hadi bu ay bi hamis çıksın burdan yaaa:)) haha bende ilk defa onlardan duydum daha öncede hiç bakmamıştım gerçekten:)) zaten hissetmiyorum birşey kesin regli olcam