- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Ekledim canım belirtin warmibenide ekleyin bat 9 mart Esr02
Ekledim cnmBen en 15 Mart
Beklemedeyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim canım belirtin warmibenide ekleyin bat 9 mart Esr02
Ekledim cnmBen en 15 Mart
Beklemedeyiz
Aaa ne kadar var canım adetine,belki de erkendir daha.işallah yükselir,burda okumuştum ben yükselenleriKan tahlili sonucun 3.75 çıktı test yaptırdığım yerdeki kadın gebelik varda diyemem yokta diyemem dedi kafam karıştı
Adetime 5 gün var canımbilmiyorum.Hanile olmayan insan çıkarmı böyle bi değerAaa ne kadar var canım adetine,belki de erkendir daha.işallah yükselir,burda okumuştum ben yükselenleri
Esra masalim bebegini kaybetmis baktin mi yopigeEkledim canım belirtin warmi
Ekledim cnm
Ne diyosunEsra masalim bebegini kaybetmis baktin mi yopige
Ewet cok uzuldukkNe diyosun
Kuzum şimdi gördüm ya inanamıyorum hallaaEwet cok uzuldukk
Çok saçma ama yaa doktorun kabul etmemesi,ben ilk oğluma hamile olmadan önce bademcik iltihabı olmuştum doktor hamilelik beklentin varsa tahlil yapalım ona göre ilaç vereyim dedi,ben korunmiyoruz ama adetime daha bir hafta var dedim o beni kan tahliline ikna etmisti :) tabiki sonuç 0.1 bi de en fazla 2 saatte çıkması gereken bir test bu neden pazartesi demişler ki.acaba yarın gitsen laboratuardan alamazmisin sonucu?Yaaa,sonucu pazartesi alırsın dediler,doktora zaten bi saat dil dökmüştüm o da göndermiyodu.adetin geçmeden olmaz diyodu,onu ikna ettim laboratuvardakileri ikna edemedim:) erken gebelik testi aldım bakalım,yarın sabah da onu yaparım
Cumartesi alamam ki,devlet hastanesi,pazarteşsne kadar o kandan yapçak bişey yok,erken gebelik testi aldım gelirken yarın sabah onu yaparım bakalımÇok saçma ama yaa doktorun kabul etmemesi,ben ilk oğluma hamile olmadan önce bademcik iltihabı olmuştum doktor hamilelik beklentin varsa tahlil yapalım ona göre ilaç vereyim dedi,ben korunmiyoruz ama adetime daha bir hafta var dedim o beni kan tahliline ikna etmisti :) tabiki sonuç 0.1 bi de en fazla 2 saatte çıkması gereken bir test bu neden pazartesi demişler ki.acaba yarın gitsen laboratuardan alamazmisin sonucu?
Cumartesi de olsa hastanelerin acil bölümü açık ya canım.laboratuara sorgulatabilirsinCumartesi alamam ki,devlet hastanesi,pazarteşsne kadar o kandan yapçak bişey yok,erken gebelik testi aldım gelirken yarın sabah onu yaparım bakalım
Kuzum yumurtlamadan 10-12 gün sonra oluyomuş yerleşme kanaması kafam çok karıştı acaba geçmi yumurtladımm bilmiyorum kiBelki yerleşme dır can
O belli olmaz bnce kuzum hayrlisi bi test yapsana sabhKuzum yumurtlamadan 10-12 gün sonra oluyomuş yerleşme kanaması kafam çok karıştı acaba geçmi yumurtladımm bilmiyorum ki
Eşim kan tahlili yaptır yarın diyor kuzum nasip ben pek heveslenmek istemiyorum üzülmemek için inşallah yerleşmedirO belli olmaz bnce kuzum hayrlisi bi test yapsana sabh
İdrar testi yaptinmi hiç kuzumEşim kan tahlili yaptır yarın diyor kuzum nasip ben pek heveslenmek istemiyorum üzülmemek için inşallah yerleşmedir
Hamilesin cnm. Ama saglikli gebelik oldugunu anlamak icin 2 gunde bir duzenlo artis olmali. Cok erken oldugu icin dusuk cikmis. GozunaydinAdetime 5 gün var canımbilmiyorum.Hanile olmayan insan çıkarmı böyle bi değer
Sağol canım bende hamile olduğumu düşünüyorum ama sağlıklı bir gebelikmi bununla ilgili sıkıntılarım var bundan önceki gebeliğim dış gebelikti inşallah tekrarlamamıştır benim için dua edinHamilesin cnm. Ama saglikli gebelik oldugunu anlamak icin 2 gunde bir duzenlo artis olmali. Cok erken oldugu icin dusuk cikmis. Gozunaydin
Yok canim ara ara sancim oluyor ama henuz baslamadi ins hic gelmez de bebis vardr
İnsallh kuzum ya insallhYok canim ara ara sancim oluyor ama henuz baslamadi ins hic gelmez de bebis vardr