• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Kan tahlili sonucun 3.75 çıktı test yaptırdığım yerdeki kadın gebelik varda diyemem yokta diyemem dedi kafam karıştı
Aaa ne kadar var canım adetine,belki de erkendir daha.işallah yükselir,burda okumuştum ben yükselenleri

genelde 1in altında çıkıyo benim,en çok da 2 duydum ben,üstünü duymadım hiç,işallah hamişsindşrr

Yaaa,sonucu pazartesi alırsın dediler,doktora zaten bi saat dil dökmüştüm o da göndermiyodu.adetin geçmeden olmaz diyodu,onu ikna ettim laboratuvardakileri ikna edemedim:) erken gebelik testi aldım bakalım,yarın sabah da onu yaparım
Çok saçma ama yaa doktorun kabul etmemesi,ben ilk oğluma hamile olmadan önce bademcik iltihabı olmuştum doktor hamilelik beklentin varsa tahlil yapalım ona göre ilaç vereyim dedi,ben korunmiyoruz ama adetime daha bir hafta var dedim o beni kan tahliline ikna etmisti :) tabiki sonuç 0.1 bi de en fazla 2 saatte çıkması gereken bir test bu neden pazartesi demişler ki.acaba yarın gitsen laboratuardan alamazmisin sonucu?

Çok saçma ama yaa doktorun kabul etmemesi,ben ilk oğluma hamile olmadan önce bademcik iltihabı olmuştum doktor hamilelik beklentin varsa tahlil yapalım ona göre ilaç vereyim dedi,ben korunmiyoruz ama adetime daha bir hafta var dedim o beni kan tahliline ikna etmisti :) tabiki sonuç 0.1 bi de en fazla 2 saatte çıkması gereken bir test bu neden pazartesi demişler ki.acaba yarın gitsen laboratuardan alamazmisin sonucu?
Cumartesi alamam ki,devlet hastanesi,pazarteşsne kadar o kandan yapçak bişey yok,erken gebelik testi aldım gelirken yarın sabah onu yaparım bakalım

Cumartesi alamam ki,devlet hastanesi,pazarteşsne kadar o kandan yapçak bişey yok,erken gebelik testi aldım gelirken yarın sabah onu yaparım bakalım
Cumartesi de olsa hastanelerin acil bölümü açık ya canım.laboratuara sorgulatabilirsin

O belli olmaz bnce kuzum hayrlisi bi test yapsana sabh
Eşim kan tahlili yaptır yarın diyor kuzum nasip ben pek heveslenmek istemiyorum üzülmemek için inşallah yerleşmedir

Adetime 5 gün var canımbilmiyorum.Hanile olmayan insan çıkarmı böyle bi değer
Hamilesin cnm. Ama saglikli gebelik oldugunu anlamak icin 2 gunde bir duzenlo artis olmali. Cok erken oldugu icin dusuk cikmis. Gozunaydin

Hamilesin cnm. Ama saglikli gebelik oldugunu anlamak icin 2 gunde bir duzenlo artis olmali. Cok erken oldugu icin dusuk cikmis. Gozunaydin
Sağol canım bende hamile olduğumu düşünüyorum ama sağlıklı bir gebelikmi bununla ilgili sıkıntılarım var bundan önceki gebeliğim dış gebelikti inşallah tekrarlamamıştır benim için dua edin

Back