• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Canim bende tam bacak agrisi degilde sanki bacagina igne batiyomus gibi oluyordu o ay hamile oldugumu igreniyordum ama malasef ikiside kimyasal gebelikmis bu ay yine oldu yine hamileyim gibi geliyor 7 martta belli olur insallah seninde oyledir

benim sanki bacaklarımda ağırlık varmış bir yük taşıyormuşum gibi ağrım var diz kapaklarıma sanki bişeyler batıyormuş gibi oluyor arada , çok istiyorum ama umutlanmakta istemiyorum istedikçe bir belirti arar olduk resmen:)
canım inş hamilesindir güzel haber alırsan ki alıcaksın inş. bizimlede paylaş olur mu??

Y
hiç belirti yok canim ağrı sizi falan yok batma yok bulantı yok beyaz akıntı var ama o bende hep oluyor . Bide ovulasyon testi de koyu çıktı benim
Canım hayırlı olsun yaaa bize de olur bu güzel duygu inş ya bişey sorabilir miyim kaç Aydır bekliyorsunuz

Canım bizi habersiz bırakma beklemedeyim:KK14:
Yaaa,sonucu pazartesi alırsın dediler,doktora zaten bi saat dil dökmüştüm o da göndermiyodu.adetin geçmeden olmaz diyodu,onu ikna ettim laboratuvardakileri ikna edemedim:) erken gebelik testi aldım bakalım,yarın sabah da onu yaparım

25 yine iyiymiş ,70 lira vermiştim ben,muayne parasını aldılar yine de sadwce kan verince de
Oo canm senn ki daha cokmus canm cok pahali muayene olsam kan felan benimde tutardı onu gecrdi ozeltam bir kazk iste merk ettgndede devlete gidemysn mecbur kalysn heyecndn :110:sen hamilemsn cnm

Oo canm senn ki daha cokmus canm cok pahali muayene olsam kan felan benimde tutardı onu gecrdi ozeltam bir kazk iste merk ettgndede devlete gidemysn mecbur kalysn heyecndn :110:sen hamilemsn cnm
Yok malesef henüz bata 4 gün var,evde yaptım test daha tek çizgi, bugün de kan verdim devlet hastanesinin önünden geçiyodum,vereyim dedim.onu da pazartesiye sonucu dediler,erken gebelik testi yaparım belki bilmiyom bakalım

Her ay belirti var bende,her ay bana soraan hamileyim ama.testler hep aksini sölüyo malesef

Yok malesef henüz bata 4 gün var,evde yaptım test daha tek çizgi, bugün de kan verdim devlet hastanesinin önünden geçiyodum,vereyim dedim.onu da pazartesiye sonucu dediler,erken gebelik testi yaparım belki bilmiyom bakalım
Benimde 6 gun kaldi bat 8 cnm erkendn yapma test bende daha once yaptm hep negatif adet gecmesini beklyrm cnm gecerse hemen yapıcam test ins bu ay hepmiz hamile kalrız ins:dua:

Benimde 6 gun kaldi bat 8 cnm erkendn yapma test bende daha once yaptm hep negatif adet gecmesini beklyrm cnm gecerse hemen yapıcam test ins bu ay hepmiz hamile kalrız ins:dua:
İşallah :dua: bekleyemiyom ben sabırsız:bicak: bata 8 kala başladım evde teste zaten,bide internetten 50 li test aldım ucuza gelsin diye artık,yoksa maaşı onlara yatırcam:) bi testler bir de inofolic:)

Valla ben de en başta yok çok erken diyodum sonra etrafım hamiş doldu benim istek de haliyle tavan yaptı şimdi önüne geçemiyorum canım ya :KK70::KK70:Belirtiler de artınca iyice umutlandık bakalım :KK16: sizde durumlar ne :KK66:
Bn de çok istiyorum heyecanla batı bekliyorm

İşallah :dua: bekleyemiyom ben sabırsız:bicak: bata 8 kala başladım evde teste zaten,bide internetten 50 li test aldım ucuza gelsin diye artık,yoksa maaşı onlara yatırcam:) bi testler bir de inofolic:)
Canm iste hepimiz anne olmak isteynce testlere verdgmz parann hesabı yok kız bnmde ole cok teste para verdm bu ay kndme soz verdm reglim gecmeden ypmcm baklm iyi sonclr alrz :)

Kızlar benimde adetime 3 gün var dünden beri rahminin olduğu kısım kasılıp geriliyor bide sertleşiyor yere eğildimde daha fazla oluyo belim ağrıyo arada bi başım ağrıyor hamile olabilir miyim acaba
Test yap canım büyük ihtimal warsa cikar

Kan tahlili sonucun 3.75 çıktı test yaptırdığım yerdeki kadın gebelik varda diyemem yokta diyemem dedi kafam karıştı

Back