• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Bende beklemeden 3 gün var geç yumurtluyorum. Geçenlerde ilginç bir şey duydum komşumuz ben samimi değilim kendisiyle 4 çocuğu var Hepsi sezaryen olduğu için tüplerini bağlatmış. Ama duydum ki yine hamile şok oldum:KK57:.Allah verdi mı oluyor ne diyelim bende istiyorum 6 ay önce kürtaj oldum bebek gelişmemişto herşeyin hayırlısı
Oyle canım Allh in hikmetinden sual sorulmaz mis insallh sende hamissindrr

Kuzum ben evde ki testlere güvenmiyorum ocak ayında hamileymişim ama negatif sonuç verdi hep kanda hamilelik çıktı ama kimyasal oldu bu ayda yaptım 3 tane onlarda negatif içimde hep şüphe var kana baktırcam inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder cümlemize
İdrar testi yaptinmi hiç kuzum

Günaydın kızlar,cerrain in erken gebelik testini yaptım bu sabah,silik bir çizgi bile yok,bata 3 gün var, bi silik çizgi çıkardı enazından :KK1:

Yok maalesef hamilelik yok kırmızıları gördüm bu sabah gelecek ay inşallah

Günaydın kızlar,cerrain in erken gebelik testini yaptım bu sabah,silik bir çizgi bile yok,bata 3 gün var, bi silik çizgi çıkardı enazından :KK1:
Umudunu kaybetme canım.kanda çıkmıştır belki.belli olmayabilir evdeki testle

Kuzum ben evde ki testlere güvenmiyorum ocak ayında hamileymişim ama negatif sonuç verdi hep kanda hamilelik çıktı ama kimyasal oldu bu ayda yaptım 3 tane onlarda negatif içimde hep şüphe var kana baktırcam inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder cümlemize
Werdin mi kan kuzum

Testi beklettin mı canım.yoksa hemen görmeyince attın mi

Bat yarın. Ara ara adet ağrısı oluyor. Ümidimi yitirmeli miyim kızlar?

Test yap aydın ya
Evde test yok. Bilerek de almadım çünkü hayali çizgiler görmeye filan başlıyorum. Eğer adetim gelmezse pazartesi doktora gidip kan vericem İnşallah. Ama karnım ağrıdıkça ödüm kopuyor adet olcam diye

Son düzenleme:
Umudunu kaybetme canım.kanda çıkmıştır belki.belli olmayabilir evdeki testle
İşallah öyledir de,zaten adet olana kadar umudumu kaybetmiyom da,azalıyo işte,hatta adet olduğunda bile acaba yerleşmemi diye teste devam ediyom ,ama azalıyo tabi umut

İşallah öyledir de,zaten adet olana kadar umudumu kaybetmiyom da,azalıyo işte,hatta adet olduğunda bile acaba yerleşmemi diye teste devam ediyom ,ama azalıyo tabi umut
Belirtilerin var mı canım ne durumdasın

Evde test yok. Bilerek de almadım çünkü hayali çizgiler görmeye filan başlıyorum. Eğer adetim gelmezse pazartesi doktora gidip kan vericem İnşallah. Ama karnım ağrıdıkça ödüm kopuyor adet olcam diye
İnsallh olmazsın canim

Belirtilerin var mı canım ne durumdasın
Belirtiye bakarsak ben her ay hamileyim :KK49:. Kasıklarda batma,bulantı,garip ruh hali,akıntı her ay mevcut olanlar,bu ay ek olarak biraz daha üşüyorum havalar ısınmasına ramen,bide meme ucunda acı var,bu zamana kadar meme ucunda acı olmamıştı hiç,ondan çok umutlanmıştım zaten

Belirtiye bakarsak ben her ay hamileyim :KK49:. Kasıklarda batma,bulantı,garip ruh hali,akıntı her ay mevcut olanlar,bu ay ek olarak biraz daha üşüyorum havalar ısınmasına ramen,bide meme ucunda acı var,bu zamana kadar meme ucunda acı olmamıştı hiç,ondan çok umutlanmıştım zaten
Bide sık çişe gitme de var,gecede 2 kere falan kalkıyom

Werdin mi kan kuzum
Yok canım vermedim ümitli değilim de her ay ağlamak üzülmek çok yıprattı bebek varsa lekelenmem kesilir yoksa da zaten adet olurum bana kalsa bi kaç ay korunup kafamı dinlicem ama eşim izin vermiyo ruh halim çok bozuk sağlıklı düşünemiyorum soğan kürünü incir havuç kürünü denedim adetim sökülünce bal tarçın çörek otu kürü yapıcam inşallah tez vakitte Rabbim kucaklarımızı doldursun hayrlısı ile

Back