- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
Canım bizi habersiz bırakma beklemedeyimAdete 4 gün var ama, dayanamadım hastaneye geldim ben, bi kan vereyim bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizi habersiz bırakma beklemedeyimAdete 4 gün var ama, dayanamadım hastaneye geldim ben, bi kan vereyim bakalım
Doktora görünmeyince ücret alıyorlar mı?Allah razı olsun canım kan verdim özel hastanede doktora gozukmedim ama sadece gebelik testi yapmak istiyorum dedim 1 saate çıkar dediler bekliyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah allahım kimseyi bebekle sınamasın 5 ay olmadı uzun bir zaman değil ama çok zordu yani
Alıyorlar canm ben dr görünmeden kan verdim 25 tl almstlar dusun ozel pahlı bayaDoktora görünmeyince ücret alıyorlar mı?
Kızlar 40.99 çıktı değerim çok mutluyumAlıyorlar canm ben dr görünmeden kan verdim 25 tl almstlar dusun ozel pahlı baya
gözün aydın cnm hayırlı olsun :*Kızlar 40.99 çıktı değerim çok mutluyum
belirtilerin varmıydı paylaşırmısın benımde son 3 gun cesaret edıp yapamıyorumKızlar 40.99 çıktı değerim çok mutluyum
hiç belirti yok canim ağrı sizi falan yok batma yok bulantı yok beyaz akıntı var ama o bende hep oluyor . Bide ovulasyon testi de koyu çıktı benimbelirtilerin varmıydı paylaşırmısın benımde son 3 gun cesaret edıp yapamıyorum
Ovülasyon testi yapabilirsin aslındabelirtilerin varmıydı paylaşırmısın benımde son 3 gun cesaret edıp yapamıyorum
suan işyerımdeyım ama aksam kısmetse yapacam evdeOvülasyon testi yapabilirsin aslında
koyu cıkan fotuyu atabılırmısın örnek olması acısındanY
hiç belirti yok canim ağrı sizi falan yok batma yok bulantı yok beyaz akıntı var ama o bende hep oluyor . Bide ovulasyon testi de koyu çıktı benim
Ben sana demistim canm hamilesin diye bak cktı gordun mu cok sevindim hayrlisi olsun ins bende hamileyimdr sen g bi belrtin varmydi cnm senn ?Kızlar 40.99 çıktı değerim çok mutluyum
Merhb benım de 13 mart ne belırt var cnm bennde arada adet agrısı oluyor hafıften bel agrısı oluyorBen ilk hamileligimde kupkuruydum,2.hamileligimde de sürekli akıntı vardı battan önce.simdi de kupkuruyum ben de anlam veremiyorum.bu ay hamilelik bekliyorum ben de.baya belirti de yaşıyorum inşallah vardır. bat 14 mart bu arada.beni de listeye ekleyebilirsin canım
Her gebelık bır olmaz cnm. Belırtı olabılır tabıkı ınsallah hamılesındır
Herkese çok teşekkür ederim foto bu canım ikisini de bugün yaptım 3 gun var adetime
Canim bende tam bacak agrisi degilde sanki bacagina igne batiyomus gibi oluyordu o ay hamile oldugumu igreniyordum ama malasef ikiside kimyasal gebelikmis bu ay yine oldu yine hamileyim gibi geliyor 7 martta belli olur insallah seninde oyledirkızlar merhabalar aranızda bacak ağrısı olan var mı acaba ? benim yaklaşık bir haftadır bacaklarım çok ağrıyor bat tarihime de yaklaşık bir hafta var ara ara kasıklarımda da ağrım oluyor acaba bu bacak ağrısı belirti olabilir mi??
bazı yerlerde okumuştum ağrı olabilir diye ancak daha önce 2 kez gebelik geçirdim hiç böyle bir ağrım olmamıştı