Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Sağol birtanem gün sayıyorz bizde işte balim bi topikte Bn açayım dedim :)
Ac birtanemm bize de hayirli olsun demek duser kusmuyoruz :)))
Hayirli son sayislarimiz olsun senle beraber bende sayacagim kuzum insallah bu topik ugur getirir sanaa balimm

Ac birtanemm bize de hayirli olsun demek duser kusmuyoruz :)))
Hayirli son sayislarimiz olsun senle beraber bende sayacagim kuzum insallah bu topik ugur getirir sanaa balimm
Hamis oluncaya kadr bu topikteyim balım sonra hmn senin topige gecicem gerci ordayim da hamislikle çok konusuldugndan kafamı sarmadı şimdilik :))

Hamis oluncaya kadr bu topikteyim balım sonra hmn senin topige gecicem gerci ordayim da hamislikle çok konusuldugndan kafamı sarmadı şimdilik :))
Evet hayatim kasma kendini
Nerde iyi hissediyorsan orda ol onemli olan senin kendini iyi hissedip hamis olman birtanem burdan yazarim sana

Canim benimde 7 mart bir belirtin varmi
Canım hazirandan bu yana heray belirti aradım psikolojik olarak çokta belirti yaşadım heray aralık ayında doktora gittim yumurta takibine başladı yumurtalar 13 mm e kadar büyüyor 13mmden sonra duruyormuş ocak ayında klomen tedavisi gördüm yine büyümediler şubat ayında menegon diye iğne tedavisine başladık 2 tane yumurta büyüdü ve ikiside aynı anda çatladı inşallah birinden biri tutmuştur nasip belirti olarak birşey yok gebelik olunca akıntı olurmuş yok göğüs ağrısı desen zaten regl donemine yakın ağrıyorlar mide bulantim kendimi bildim bileli var yani hamilelik üzerine bir belirtim varmı inan bende bilmiyorum canım inşallah güzel haberler paylaşırız pazar günü ilk testimi yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım

Hayirlisi canim bende 8 aydir ugrasiyorum 2 defa kimyasal oldu bu ay benimde belirti pek yok gogusden haric bakalim insallah iyo haberler veririz bizde burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…