- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen moralini bozma canım adetin geçmemiş zatennKizlar benim bat 5 mart simdi okuldan gelince dayanamayip bluewel in testini yaptim tek cizgi bu ay iki defa yumurtladim diye dusunuyordum oysaki ikiside mi tutmadi acaba
İnsallh cnm bnm her zmn akintim war ne zmn yumurtladgmi anlamıyorum bileBu ayda o yumurtlama akintisini 2 defa gordum ne defa yumurtladim diye seviniyordum ins tutmustur ya
Hm anladım canım insallh hamissindr umudunu yitirme hmnNormal akintimla yumurrlama akintim farkli olunca fark edebiliyorum normalde simdi de akintim var ama yumurtlama akintim farkli
Gecmis olsun cnm uzuldm ins birdahs yasamazsn bu sefer bebegn tutnr sana ins cnm ikimzinde batı ayni ins ikimizinde olur bol bol dua etcm cnm ya :) peki takvmden yumurtlama zamanlarni takp ettn mi cnm ben ole edyrm o gunlerde sık sık oldum ins olur yaBn yazsam sonunu getiremem heralde 1.5 senelik evliyim ilk 7 ay wajinusmus tm sonra sorunumu yendim o ay hamile kaldım ama kimyasalms düşük yapali 11 ay oldu hamile kalamadım bu ay ebe bir kadına gittim kasik bel cekti ilaç werdi yakı wurdu beklemedeyim bat 8 mart balim
Kuzum bna bi gün war bi gün yok yapıyorum öle tutar heraldeGecmis olsun cnm uzuldm ins birdahs yasamazsn bu sefer bebegn tutnr sana ins cnm ikimzinde batı ayni ins ikimizinde olur bol bol dua etcm cnm ya :) peki takvmden yumurtlama zamanlarni takp ettn mi cnm ben ole edyrm o gunlerde sık sık oldum ins olur ya
Sağol balim inşallah bnde çok dua ediyorum hepimiz için rabbim dualarimizi kabul etsinGecmis olsun cnm uzuldm ins birdahs yasamazsn bu sefer bebegn tutnr sana ins cnm ikimzinde batı ayni ins ikimizinde olur bol bol dua etcm cnm ya :) peki takvmden yumurtlama zamanlarni takp ettn mi cnm ben ole edyrm o gunlerde sık sık oldum ins olur ya
Benim de 5 mart. Hiç test yapmadım ama adet olacakmışım gibi ağrılarım başladıKizlar benim bat 5 mart simdi okuldan gelince dayanamayip bluewel in testini yaptim tek cizgi bu ay iki defa yumurtladim diye dusunuyordum oysaki ikiside mi tutmadi acaba
Benim hic bir belirtim yok ama evde test olunca gozume batti yaptim rahatladim ayyy ins ikimizde guzel haberler aliriz 5 martta benim dongumde cok kisa aslinda 20 gunde adet oluyorum ins o yuzden cikmamistirBenim de 5 mart. Hiç test yapmadım ama adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı
Evet döngün baya kısa. Kaçıncı günler yumurtlama oluyor peki? İnternette okudum. Luteal faz yetmezliği diye bişey var. 28 günden kısa sürede adet olanlarda görülebiliyormuş. Yumurtlamadan sonra 14 gün geçmeden adet olma durumu gibi bişey. Bi incele istersen. Gebeliğe engel olabildiğini okumuştumBenim hic bir belirtim yok ama evde test olunca gozume batti yaptim rahatladim ayyy ins ikimizde guzel haberler aliriz 5 martta benim dongumde cok kisa aslinda 20 gunde adet oluyorum ins o yuzden cikmamistir
Hadi ya hic duymadim oyle bisey benim hep adetim bitiyor 21. Gun tekrar hastalaniyorum ilk oldugum gunden beri boyle bide ben 5 aylik evliyim ilk ay doktora gittim kontrol amacli bi sornum falan var mi diye doktor alttan muayene etti hic bir sorun yok heran hamile kalabilirsin dedi ve o ay kimyasal yasadim iste kasimda kasdan beride olmadi gebelik bakalim bu ayda olmazsa tekrar gidecem doktora hormon testi falan yaptiracamEvet döngün baya kısa. Kaçıncı günler yumurtlama oluyor peki? İnternette okudum. Luteal faz yetmezliği diye bişey var. 28 günden kısa sürede adet olanlarda görülebiliyormuş. Yumurtlamadan sonra 14 gün geçmeden adet olma durumu gibi bişey. Bi incele istersen. Gebeliğe engel olabildiğini okumuştum
Git git 20 gün gerçekten çok kısa. Ben progestan kullanıyorum ona bakarken rastladım bu luteal faz yetmezliğineHadi ya hic duymadim oyle bisey benim hep adetim bitiyor 21. Gun tekrar hastalaniyorum ilk oldugum gunden beri boyle bide ben 5 aylik evliyim ilk ay doktora gittim kontrol amacli bi sornum falan var mi diye doktor alttan muayene etti hic bir sorun yok heran hamile kalabilirsin dedi ve o ay kimyasal yasadim iste kasimda kasdan beride olmadi gebelik bakalim bu ayda olmazsa tekrar gidecem doktora hormon testi falan yaptiracam
Bnde seni merak ediyom yuhhhhhh bunlar ne sonucu çıkarıyorlar öle 1.5 kadr
Bnde seni merak ediyom yuhhhhhh bunlar ne sonucu çıkarıyorlar öle 1.5 kadr