• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Selam kızlar ben de 20yim ve 3 aylık evliyim 1 ay dkhapı kullandım adet düzenimi bozunca bıraktım 2 aydır çocuk istiyoruz:)) bat a 6 gün kaldı acayip heycanlıyımm :KK17: :rolleyes:

Niye kız dur hele daha ne adeti bnde Bn niye kuruyum diye uzuluyom
Ne biliyim canm ona sevnyoruz adet ckyrz bu oluyr adet olmsz yani her ay hayal kırıklıgi yasadgmzdan ümidim kalmyr cnm ;(

Selam kızlar ben de 20yim ve 3 aylık evliyim 1 ay dkhapı kullandım adet düzenimi bozunca bıraktım 2 aydır çocuk istiyoruz:)) bat a 6 gün kaldı acayip heycanlıyımm :KK17: :rolleyes:
Hoşgeldin canım insllh hamissindr senn için erken olur hiç heyecan yapma bu ay olmazsa bi dahaki ay olur canım tam batini söylersen listeye eklerim

Niye kız dur hele daha ne adeti bnde Bn niye kuruyum diye uzuluyom
Ben ilk hamileligimde kupkuruydum,2.hamileligimde de sürekli akıntı vardı battan önce.simdi de kupkuruyum ben de anlam veremiyorum.bu ay hamilelik bekliyorum ben de.baya belirti de yaşıyorum inşallah vardır. bat 14 mart bu arada.beni de listeye ekleyebilirsin canım

Hoşgeldin canım insllh hamissindr senn için erken olur hiç heyecan yapma bu ay olmazsa bi dahaki ay olur canım tam batini söylersen listeye eklerim
Hoşbuldum canımm inşAllahh öyleyimdir öyleyizdir tüm isteyenlerle birlikte :anneadayı::KK200::dua:aynen ben de öyle düşünüyorum ama işte çok isteyince pek düşündüğümüz gibi davranamıyoruz bilirsin sen de :) bat da 9 mart canımm:halay:

Bata 4 kaldı,bu sabah da testimi yaptım,tek bir çizgicik yine ,hala ümit var,acaba erken gebelik testlerinden mi alsam ya, normal testden yapıyom

Merhaba kızlar 1 buçuk yıldır olmuyor bizim evlendikten sonra sadece ilk üç ay korunduk ben korunmayı bırakır bırakmaz olur diye hayal etmiştim hep yanılmışım :KK43: benim bat a 4 gün kaldı inşallah hayırlısıyla ben ve bekleyen herkes tez zamanda kavuşur bebeğine :anne:

Merhaba kızlar ;
Biliyorsunuz ki bat'a az kalınca heyecanda artıyor benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım warsa beraber bekleyelim istedim bu ay ebe bir kadına gittim bitkisel bir ilaç werdi adet boyunca onu içtim we adet bittikten sonra kasik we bel cektirdim yakı yapistrdim birde insallah faydası olmuştur

Esr02 Esr02

Bat a 3 gün var. Her ay kendimde çeşitli belirtiler bulup bu sefer oldu diyorum ama sonu hep hüsran. Bu sefer hiç bir belirti yok ama yinede beklemekten alıkoyamıyorum kendimi. Ne zor iş bu böyle

Bat a 3 gün var. Her ay kendimde çeşitli belirtiler bulup bu sefer oldu diyorum ama sonu hep hüsran. Bu sefer hiç bir belirti yok ama yinede beklemekten alıkoyamıyorum kendimi. Ne zor iş bu böyle
bende de tüm regl belirtileri var hatta oldum olacam dıyorum inşallah gelmez ya

Back