- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Tutar insallh doktor bna en iyi gün aşırı demsti ondan full time çalışıyoruz :)Bende ole yapyrm cok sık yapmak iyi deglms ins tutar arkdsm ya :)ayni bende senn gni edyrm dua bakalm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutar insallh doktor bna en iyi gün aşırı demsti ondan full time çalışıyoruz :)Bende ole yapyrm cok sık yapmak iyi deglms ins tutar arkdsm ya :)ayni bende senn gni edyrm dua bakalm :)
Ac birtanemm bize de hayirli olsun demek duser kusmuyoruz :)))Sağol birtanem gün sayıyorz bizde işte balim bi topikte Bn açayım dedim :)
Hemseri sayilirzz kuzu iç Anadolu aynı topraktanizz :))
Hamis oluncaya kadr bu topikteyim balım sonra hmn senin topige gecicem gerci ordayim da hamislikle çok konusuldugndan kafamı sarmadı şimdilik :))Ac birtanemm bize de hayirli olsun demek duser kusmuyoruz :)))
Hayirli son sayislarimiz olsun senle beraber bende sayacagim kuzum insallah bu topik ugur getirir sanaa balimm
:))Oda doğru canım
Evet hayatim kasma kendiniHamis oluncaya kadr bu topikteyim balım sonra hmn senin topige gecicem gerci ordayim da hamislikle çok konusuldugndan kafamı sarmadı şimdilik :))
olmadim canim daha ya duj kandaverdim bebis yok ne is blmiyorumBejan19 adet oldunmu can
İnsallh balim hoşgeldin ekliyorum hmnEsr02 canım benimde bat 7 mart inşallah hepimizin yüzü güler bu ay
Anlayışlı arkadsim bnm tsk ederim :))Evet hayatim kasma kendini
Nerde iyi hissediyorsan orda ol onemli olan senin kendini iyi hissedip hamis olman birtanem burdan yazarim sana
Stresten gecikmiş olabilirmi kiolmadim canim daha ya duj kandaverdim bebis yok ne is blmiyorum
Canim benimde 7 mart bir belirtin varmiEsr02 canım benimde bat 7 mart inşallah hepimizin yüzü güler bu ay
Canm senn cok akntn geliyor mu yumurtlmm btmesne ragmn akntm cok?Tutar insallh doktor bna en iyi gün aşırı demsti ondan full time çalışıyoruz :)
Canım hazirandan bu yana heray belirti aradım psikolojik olarak çokta belirti yaşadım heray aralık ayında doktora gittim yumurta takibine başladı yumurtalar 13 mm e kadar büyüyor 13mmden sonra duruyormuş ocak ayında klomen tedavisi gördüm yine büyümediler şubat ayında menegon diye iğne tedavisine başladık 2 tane yumurta büyüdü ve ikiside aynı anda çatladı inşallah birinden biri tutmuştur nasip belirti olarak birşey yok gebelik olunca akıntı olurmuş yok göğüs ağrısı desen zaten regl donemine yakın ağrıyorlar mide bulantim kendimi bildim bileli var yani hamilelik üzerine bir belirtim varmı inan bende bilmiyorum canım inşallah güzel haberler paylaşırız pazar günü ilk testimi yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalımCanim benimde 7 mart bir belirtin varmi
Hayirlisi canim bende 8 aydir ugrasiyorum 2 defa kimyasal oldu bu ay benimde belirti pek yok gogusden haric bakalim insallah iyo haberler veririz bizde burdaCanım hazirandan bu yana heray belirti aradım psikolojik olarak çokta belirti yaşadım heray aralık ayında doktora gittim yumurta takibine başladı yumurtalar 13 mm e kadar büyüyor 13mmden sonra duruyormuş ocak ayında klomen tedavisi gördüm yine büyümediler şubat ayında menegon diye iğne tedavisine başladık 2 tane yumurta büyüdü ve ikiside aynı anda çatladı inşallah birinden biri tutmuştur nasip belirti olarak birşey yok gebelik olunca akıntı olurmuş yok göğüs ağrısı desen zaten regl donemine yakın ağrıyorlar mide bulantim kendimi bildim bileli var yani hamilelik üzerine bir belirtim varmı inan bende bilmiyorum canım inşallah güzel haberler paylaşırız pazar günü ilk testimi yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım
Aşırı değil kuzum normal geliyor bugün hiç gelmedi bile diyebilirmCanm senn cok akntn geliyor mu yumurtlmm btmesne ragmn akntm cok?
Benim akıntm cok gelyr ya anlamadm yani cnm anlcnAşırı değil kuzum normal geliyor bugün hiç gelmedi bile diyebilirm