• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Canım gittim sonuç negatif çıktı doktor , seni bir tskip edelim tamamen. Kesilince gel seninle ilgileneyim geç döllenme olabilir dedi.

Balçkalım hayırlısı.Annemin bir komşusu var çok güzel fal bakıyor dedikleri ful çıkıyoe.annemle benim falıma baktı , anneme hanende bir bebek gelecek dedi.

Banada çok istediğin bir haberi alacaksın dedi.Bebek istediğimi felan hiç bilmiyordu.Bir fal programı var orayada yolladım orda da çıktı.

Fala inanma falsıxda kalma
Olabilir kuzum gec dollenme olabilir biraz zmn geçsin belli olur

Bugunku durumum bu arkadaslar ne dusunmeliyim bilmiyorum idrar testlerim hep ikinci silik cizgi kanda deger dusuk.doktor rahimde kalinlasma olmaya baslamis dedi kafayi yicem

Kuzum bna bi gün war bi gün yok yapıyorum öle tutar heralde
Bende ole yapyrm cok sık yapmak iyi deglms ins tutar arkdsm ya :)ayni bende senn gni edyrm dua bakalm :)

Merhaba kızlar ;
Biliyorsunuz ki bat'a az kalınca heyecanda artıyor benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım warsa beraber bekleyelim istedim bu ay ebe bir kadına gittim bitkisel bir ilaç werdi adet boyunca onu içtim we adet bittikten sonra kasik we bel cektirdim yakı yapistrdim birde insallah faydası olmuştur

Esr02 Esr02
Hayirli olsun topigin kuzummmm

Bugunku durumum bu arkadaslar ne dusunmeliyim bilmiyorum idrar testlerim hep ikinci silik cizgi kanda deger dusuk.doktor rahimde kalinlasma olmaya baslamis dedi kafayi yicem
Bna çok yeni ondan böyle die geliyor cnm

Back