- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Hoşgeldin canimmBenimde 7 gün kaldı kızlar bat : 9 Mart:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canimmBenimde 7 gün kaldı kızlar bat : 9 Mart:)))
Olabilir kuzum gec dollenme olabilir biraz zmn geçsin belli olurCanım gittim sonuç negatif çıktı doktor , seni bir tskip edelim tamamen. Kesilince gel seninle ilgileneyim geç döllenme olabilir dedi.
Balçkalım hayırlısı.Annemin bir komşusu var çok güzel fal bakıyor dedikleri ful çıkıyoe.annemle benim falıma baktı , anneme hanende bir bebek gelecek dedi.
Banada çok istediğin bir haberi alacaksın dedi.Bebek istediğimi felan hiç bilmiyordu.Bir fal programı var orayada yolladım orda da çıktı.
Fala inanma falsıxda kalma
Olabilir kuzum gec dollenme olabilir biraz zmn geçsin belli olur
Sorma kuzum bizimkilerde öyle ya annm adet olacağım günü bile bilir yani sen nerelisinİnş canım annem felan çok heyecanlı annane olmak istiyorum diyip duruyor.Benden daha istrkliler
Ay vallahi benimkide biliyor.Sorma kuzum bizimkilerde öyle ya annm adet olacağım günü bile bilir yani sen nerelisin
İnş hamile kalırsın canımbenimde bat 18 mart kızlar inşallah buay güzel haberlerimizi veririz birbirimize
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese verir inşallahİnş hamile kalırsın canım
Nigdeliym canım BnAy vallahi benimkide biliyor.
Ankara gölbaşı canım ,sen nerelisin
İnsallh canım bnmbenimde bat 18 mart kızlar inşallah buay güzel haberlerimizi veririz birbirimize
4 gün canım 6 mart yarın akşam belli olacak kan verdimRabisscyln nerdesin cnm sonuç bellimi
Hemşeriyiz diyesim geldi de hemşeride değilizNigdeliym canım Bn
Hadi insallhh hamissindr canım Bn4 gün canım 6 mart yarın akşam belli olacak kan verdim
Hemseri sayilirzz kuzu iç Anadolu aynı topraktanizz :))Hemşeriyiz diyesim geldi de hemşeride değiliz
Bende ole yapyrm cok sık yapmak iyi deglms ins tutar arkdsm ya :)ayni bende senn gni edyrm dua bakalm :)Kuzum bna bi gün war bi gün yok yapıyorum öle tutar heralde
Hayirli olsun topigin kuzummmmMerhaba kızlar ;
Biliyorsunuz ki bat'a az kalınca heyecanda artıyor benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım warsa beraber bekleyelim istedim bu ay ebe bir kadına gittim bitkisel bir ilaç werdi adet boyunca onu içtim we adet bittikten sonra kasik we bel cektirdim yakı yapistrdim birde insallah faydası olmuştur
Esr02
Bna çok yeni ondan böyle die geliyor cnmBugunku durumum bu arkadaslar ne dusunmeliyim bilmiyorum idrar testlerim hep ikinci silik cizgi kanda deger dusuk.doktor rahimde kalinlasma olmaya baslamis dedi kafayi yicem
Sağol birtanem gün sayıyorz bizde işte balim bi topikte Bn açayım dedim :)Hayirli olsun topigin kuzummmm