- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Oyle zaten kuzum Rabbim büyüktür hayırlısını wersin bizlereHaklısın kuzum o yüzden bugün kan vermeye gitmedim p.tesiyi beklicem nasip görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler içim rahat huzursuzluğum yok çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle zaten kuzum Rabbim büyüktür hayırlısını wersin bizlereHaklısın kuzum o yüzden bugün kan vermeye gitmedim p.tesiyi beklicem nasip görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler içim rahat huzursuzluğum yok çok şükür
Bnde seni merak ediyom yuhhhhhh bunlar ne sonucu çıkarıyorlar öle 1.5 kadrElimden geldince sıcak tutup oturuyorun sonucu almaya gittim 1.5 gel dedi
İnşallah hayrlı sonuçlarını güzel haberlerini duyarız inşallah inşallah mutluluktan ayakların yerden kesilirElimden geldince sıcak tutup oturuyorun sonucu almaya gittim 1.5 gel dedi
Aminnnn allahım biliyo ya çok istiyorum rabbim bu ay bağışlamıştır inşİnşallah hayrlı sonuçlarını güzel haberlerini duyarız inşallah inşallah mutluluktan ayakların yerden kesilir
Kuzum bizim ilçe de sağlık ocakları İLE gönderiyo tahlileri sonuçları ertesi gün öğleden sonra geliyo arkadaşımızın da muhtemelen öyledirBnde seni merak ediyom yuhhhhhh bunlar ne sonucu çıkarıyorlar öle 1.5 kadr
Him olabilir canım Ee nasıl gdiyor sennKuzum bizim ilçe de sağlık ocakları İLE gönderiyo tahlileri sonuçları ertesi gün öğleden sonra geliyo arkadaşımızın da muhtemelen öyledir
Gittinmi sağlık ocağına canimAminnnn allahım biliyo ya çok istiyorum rabbim bu ay bağışlamıştır inş
Kendimi tuhaf hissediyorum canım çok şükür iyiyim kendime meşgale arıyorum convers patik öreyim dedim yapamadım senin nasıl gidiyor belirtin var mı kuzumHim olabilir canım Ee nasıl gdiyor senn
Him kolay kuzu yaparsın 16 yaşında kardeşim war o bile güzel yapıyor yap bişeyler bul kendine bnde atkili bere oruyorm belirtilerim ewt war kuzum ama korkuyorum hamis değilim die onun için belirtiden saymak istemiyormKendimi tuhaf hissediyorum canım çok şükür iyiyim kendime meşgale arıyorum convers patik öreyim dedim yapamadım senin nasıl gidiyor belirtin var mı kuzum
Kolay gelsin kuzum ellerine sağlık Rabbim hayra çıkarsın belirtilerini inşallah gönül muradını versinHim kolay kuzu yaparsın 16 yaşında kardeşim war o bile güzel yapıyor yap bişeyler bul kendine bnde atkili bere oruyorm belirtilerim ewt war kuzum ama korkuyorum hamis değilim die onun için belirtiden saymak istemiyorm
sonuç noldu canım?Aminnnn allahım biliyo ya çok istiyorum rabbim bu ay bağışlamıştır inş
İnsallh ya düşünmekten deli olucm artkKolay gelsin kuzum ellerine sağlık Rabbim hayra çıkarsın belirtilerini inşallah gönül muradını versin
Aldın mı sonucuElimden geldince sıcak tutup oturuyorun sonucu almaya gittim 1.5 gel dedi
Kayboldu ortadan hiç düşünmüyor bizi askolsun wallaRabisscyln cnm sonc ne ckti hamilemisin?
Aynn cnm ya benim olursa hemen konu acp duyurcam vallahi :)Kayboldu ortadan hiç düşünmüyor bizi askolsun walla
Hiç sorma senmi benmiiiAynn cnm ya benim olursa hemen konu acp duyurcam vallahi :)
Ben kız sen ne zamandr deniyorsn cnm ben 7 aydr denyrm cnm ama tık yok bu ay meryem suresinede basladm dua konularinida katldm ben baskalrna okudm baskalrda bana okudu ins kabul olur sen peki sen baska brseyler yapyrmsn cnmHiç sorma senmi benmiii![]()
Bn yazsam sonunu getiremem heralde 1.5 senelik evliyim ilk 7 ay wajinusmus tm sonra sorunumu yendim o ay hamile kaldım ama kimyasalms düşük yapali 11 ay oldu hamile kalamadım bu ay ebe bir kadına gittim kasik bel cekti ilaç werdi yakı wurdu beklemedeyim bat 8 mart balimBen kız sen ne zamandr deniyorsn cnm ben 7 aydr denyrm cnm ama tık yok bu ay meryem suresinede basladm dua konularinida katldm ben baskalrna okudm baskalrda bana okudu ins kabul olur sen peki sen baska brseyler yapyrmsn cnm![]()