Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Bnde seni merak ediyom yuhhhhhh bunlar ne sonucu çıkarıyorlar öle 1.5 kadr
Kuzum bizim ilçe de sağlık ocakları İLE gönderiyo tahlileri sonuçları ertesi gün öğleden sonra geliyo arkadaşımızın da muhtemelen öyledir

Him olabilir canım Ee nasıl gdiyor senn
Kendimi tuhaf hissediyorum canım çok şükür iyiyim kendime meşgale arıyorum convers patik öreyim dedim yapamadım senin nasıl gidiyor belirtin var mı kuzum

Kendimi tuhaf hissediyorum canım çok şükür iyiyim kendime meşgale arıyorum convers patik öreyim dedim yapamadım senin nasıl gidiyor belirtin var mı kuzum
Him kolay kuzu yaparsın 16 yaşında kardeşim war o bile güzel yapıyor yap bişeyler bul kendine bnde atkili bere oruyorm belirtilerim ewt war kuzum ama korkuyorum hamis değilim die onun için belirtiden saymak istemiyorm

Him kolay kuzu yaparsın 16 yaşında kardeşim war o bile güzel yapıyor yap bişeyler bul kendine bnde atkili bere oruyorm belirtilerim ewt war kuzum ama korkuyorum hamis değilim die onun için belirtiden saymak istemiyorm
Kolay gelsin kuzum ellerine sağlık Rabbim hayra çıkarsın belirtilerini inşallah gönül muradını versin

Hiç sorma senmi benmiii
Ben kız sen ne zamandr deniyorsn cnm ben 7 aydr denyrm cnm ama tık yok bu ay meryem suresinede basladm dua konularinida katldm ben baskalrna okudm baskalrda bana okudu ins kabul olur sen peki sen baska brseyler yapyrmsn cnm

Ben kız sen ne zamandr deniyorsn cnm ben 7 aydr denyrm cnm ama tık yok bu ay meryem suresinede basladm dua konularinida katldm ben baskalrna okudm baskalrda bana okudu ins kabul olur sen peki sen baska brseyler yapyrmsn cnm
Bn yazsam sonunu getiremem heralde 1.5 senelik evliyim ilk 7 ay wajinusmus tm sonra sorunumu yendim o ay hamile kaldım ama kimyasalms düşük yapali 11 ay oldu hamile kalamadım bu ay ebe bir kadına gittim kasik bel cekti ilaç werdi yakı wurdu beklemedeyim bat 8 mart balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…