• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Hoşgeldin aramıza canım 11 ay Dr da Bn bekliyorum bakalım bu ay hüsran mi olack
Canım dr a kendim gittim eşim hariç bende herşey normal bakalım demek ki zamanı var ramazandan sonraya kadar beklemeyi düşünüyorum artık bi çabam Yok gelirse gelir ben her ay bekliyorum umarım bir ay da Sevinç'le sonuçlanır her bekleyip muradına kavuşanlar gibi :dua:

Canım dr a kendim gittim eşim hariç bende herşey normal bakalım demek ki zamanı var ramazandan sonraya kadar beklemeyi düşünüyorum artık bi çabam Yok gelirse gelir ben her ay bekliyorum umarım bir ay da Sevinç'le sonuçlanır her bekleyip muradına kavuşanlar gibi :dua:
İnsallh canım insallh senin bat ne zmn

Benim de 7 mart, 8 gün kala başladım test yapmaya,biliyom erken daha da.işte aklımda kalacağna yapayım diyom :)belirtiye gelince bana soraanız her ay hamileyim ben,bi sürü belirti var ama olmuyo işte,paikolojik hepsi,bu ay da baya umutluyuö bakalım:):)

Benim de 7 mart, 8 gün kala başladım test yapmaya,biliyom erken daha da.işte aklımda kalacağna yapayım diyom :)belirtiye gelince bana soraanız her ay hamileyim ben,bi sürü belirti var ama olmuyo işte,paikolojik hepsi,bu ay da baya umutluyuö bakalım:):)
Aynıyız canım bnde her ay hamileyimm diyorum sonu hüsran artk bi belirti olsa bile psikolojiktr diye geçiştiriyorum

Ben hiç belirti yaşamıyorum nedense hep adetle aynı çünkü sadece fazla batmalar yaşadım bu sefer ama ona da inanmıyorum yine de rabbimden Ümit kesilmez ol desin yeter :dua:

Ben hiç belirti yaşamıyorum nedense hep adetle aynı çünkü sadece fazla batmalar yaşadım bu sefer ama ona da inanmıyorum yine de rabbimden Ümit kesilmez ol desin yeter :dua:
Aynen canim herşey allhtan bnmde belirtilerim o yönde zaten batmalar hafif bulantı o kadr

Selam beta hcg sonucum 4.37 cikti. Idrar tahlilim ikinci cizgi silik adetime 2 yada 3 gun var ve ben bu durumdan hic bisey anlamadim.ve bugun bi daha test yaptim yine ikinci silik cizgi
Yaptırdığın kan testinden 2 gün sonra tekrsr yaptır bakalım yükselicekmi.
Sınıra yakın şuanda ne olabilirsin ne olmayabilirsin

Aynen xanım Zaten önceki gebeliğim dış gebelikti o medenle günümü beklemeyi düşünmüyorum inş sağlıklıdır bu kez :KK43:
Bende 7 ay önce gecirdim kimyasal gebelik 3 haftalıkken düştü.

Allah hepimizin gönlüne göre versin.Bende bugün kan berdim yarın sonucu öğrenicwm hayırlısıyla

Hadi hayırlısı olsun bu kez yüzümüz gülsün yavrulamız gelsenin inşaalh
Aminnn inşallah canım.Düşüğümde çok ağladım üzüldüm o ara bebek istemiyordum ama duyuncada çok sevinmiştim.

Rabbim büyük bu ay yüzümüzü güldürsün.

Kan verirsen sonucu bildir

Amin canım bende bir 8 haftalık kürtaj birde dış gebelik var bu 3. Olucak korkularım çok büyük kan vermeye korkar oldum :( kimyasaldan sonra genelde sağlıklı gebelikler geliyor içini ferah tut inşallh
Aminnn inşallah canım.Düşüğümde çok ağladım üzüldüm o ara bebek istemiyordum ama duyuncada çok sevinmiştim.

Rabbim büyük bu ay yüzümüzü güldürsün.

Kan verirsen sonucu bildir

Amin canım bende bir 8 haftalık kürtaj birde dış gebelik var bu 3. Olucak korkularım çok büyük kan vermeye korkar oldum :KK43: kimyasaldan sonra genelde sağlıklı gebelikler geliyor içini ferah tut inşallh
Dikkat et canım kendine 3.ün inşallah sağlıklı olurda kavuşursun.

Bilmiyorum ki canım neredeyse hamile olduğuma eminim rabbimde yanıltmaz beni inş.
Sonucumu bir öğrensem rahatlicam inş bebişim vardırda sağlıklıca hamiş ilerlerim:anneadayı::dua:

Dikkat et canım kendine 3.ün inşallah sağlıklı olurda kavuşursun.

Bilmiyorum ki canım neredeyse hamile olduğuma eminim rabbimde yanıltmaz beni inş.
Sonucumu bir öğrensem rahatlicam inş bebişim vardırda sağlıklıca hamiş ilerlerim:anneadayı::dua:
Aynı durumdayız çok eminim bende şuan göğüslerime dokunamıyırum çok ağrı var yarın kan vereyim bakalım hayırlısı olur bu kez inşallah hepimiz için

Back