Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Aynı durumdayız çok eminim bende şuan göğüslerime dokunamıyırum çok ağrı var yarın kan vereyim bakalım hayırlısı olur bu kez inşallah hepimiz için
İnş canım ben kahverengi kanamam oldu adet günümden 3 gün önce çok az az devam ediyor hala 4.gün bugün

Belki yerleşme kanamasıdır canım kan tahlilini yaptır bakalım duruma göre doktora gidersin düşül önleyici hap filan verir belki
İnş canım hamileyimde tek ona birşey olmaması için herşeyi yaparım.uykum olduğu halde uyuyamıyorum.Evime yakın diyerek anasğlıkta verdim kanı öğlen alırım sandım yarın öğlene çağırdılar ben sabahtan gidicem yinede hayırlısı.

Folik asit felan kullanılması gerekiyormuş hhmile olsanda hamile kalmak istesende benim doktorum vermedi bir vitamin ilacı verdi kaç aydır onu içiyorum.

Allah büyük

Canım fokik asiti doktorun vermesine gerek yokki kendin Eczanedende alabilirsin ücretide çok bişi değil hamile kalmadan en az 3 ay önce başlanması öneriliyor sende bundan sonra başlarsın inşallah bebişler sağlıklı olsunda biz herşeyi yaparız

Aynen öyle canım kesin haberleşelim yarın sonuçlarımı.Allah kalbimixi biliyo ya ona göre versin

Aynen öyle canım kesin haberleşelim yarın sonuçlarımı.Allah kalbimizi biliyo ya ona göre versin

Tam batını söylermisin cnm

Daha olmadım canım korku endişe ve ümitle bekliyorum tek umudum göğüslerim gözle görülür şekilde büyüdü dolgunlaştı bi de koltuk altıma yakın yerlerden iki göğsüm de acıyo elleyince

Daha olmadım canım korku endişe ve ümitle bekliyorum tek umudum göğüslerim gözle görülür şekilde büyüdü dolgunlaştı bi de koltuk altıma yakın yerlerden iki göğsüm de acıyo elleyince
Adet olacağın zamn buyurlermiydi acıma olurmuydu ilk mi oluyor kuzu

Adet olacağın zamn buyurlermiydi acıma olurmuydu ilk mi oluyor kuzu
Kuzum benim adet belirtim sadece mide bulantısı olurdu bi de başım ağrırdı geçen ay yaşadım göğüs ağrısı büyümesini o da kimyasal gebelik oldu canım ondan ümitleniyorum

Kuzum benim adet belirtim sadece mide bulantısı olurdu bi de başım ağrırdı geçen ay yaşadım göğüs ağrısı büyümesini o da kimyasal gebelik oldu canım ondan ümitleniyorum
Him insallh hamilesindr o zmn balim sen yinede her ikisinede hazrla kendini sonradan uzulmeni istemem cannn

Kizlar aranizda sogan kuru uygulayan varmi bana kisa bilgi verebilirmi aceba...kistleri yok edio mu ya...
Canım tesadüf eseri çikolata kistim olduğunu öğrendim soğan kürünü 15 ve 10 gün olarak iki defa uyguladım adetimi geciktirmişti ama sonuç olarak çikolata kistin erimişti vajinal utrasyon da bile gözükmedi

Him insallh hamilesindr o zmn balim sen yinede her ikisinede hazrla kendini sonradan uzulmeni istemem cannn
Haklısın kuzum o yüzden bugün kan vermeye gitmedim p.tesiyi beklicem nasip görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler içim rahat huzursuzluğum yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…