- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
İnş canım ben kahverengi kanamam oldu adet günümden 3 gün önce çok az az devam ediyor hala 4.gün bugünAynı durumdayız çok eminim bende şuan göğüslerime dokunamıyırum çok ağrı var yarın kan vereyim bakalım hayırlısı olur bu kez inşallah hepimiz için
Belki yerleşme kanamasıdır canım kan tahlilini yaptır bakalım duruma göre doktora gidersin düşül önleyici hap filan verir belkiİnş canım ben kahverengi kanamam oldu adet günümden 3 gün önce çok az az devam ediyor hala 4.gün bugün
İnş canım hamileyimde tek ona birşey olmaması için herşeyi yaparım.uykum olduğu halde uyuyamıyorum.Evime yakın diyerek anasğlıkta verdim kanı öğlen alırım sandım yarın öğlene çağırdılar ben sabahtan gidicem yinede hayırlısı.Belki yerleşme kanamasıdır canım kan tahlilini yaptır bakalım duruma göre doktora gidersin düşül önleyici hap filan verir belki
Canım fokik asiti doktorun vermesine gerek yokki kendin Eczanedende alabilirsin ücretide çok bişi değil hamile kalmadan en az 3 ay önce başlanması öneriliyor sende bundan sonra başlarsın inşallah bebişler sağlıklı olsunda biz herşeyi yaparızİnş canım hamileyimde tek ona birşey olmaması için herşeyi yaparım.uykum olduğu halde uyuyamıyorum.Evime yakın diyerek anasğlıkta verdim kanı öğlen alırım sandım yarın öğlene çağırdılar ben sabahtan gidicem yinede hayırlısı.
Folik asit felan kullanılması gerekiyormuş hhmile olsanda hamile kalmak istesende benim doktorum vermedi bir vitamin ilacı verdi kaç aydır onu içiyorum.
Allah büyük
Aynen öyle canım kesin haberleşelim yarın sonuçlarımı.Allah kalbimixi biliyo ya ona göre versinCanım fokik asiti doktorun vermesine gerek yokki kendin Eczanedende alabilirsin ücretide çok bişi değil hamile kalmadan en az 3 ay önce başlanması öneriliyor sende bundan sonra başlarsın inşallah bebişler sağlıklı olsunda biz herşeyi yaparız
Aynen öyle canım kesin haberleşelim yarın sonuçlarımı.Allah kalbimizi biliyo ya ona göre versinCanım fokik asiti doktorun vermesine gerek yokki kendin Eczanedende alabilirsin ücretide çok bişi değil hamile kalmadan en az 3 ay önce başlanması öneriliyor sende bundan sonra başlarsın inşallah bebişler sağlıklı olsunda biz herşeyi yaparız
Bata 5 var,sabah çişine bir testçik daha negatif,daha gün var,stres yok ,umut varAynen öyle canım kesin haberleşelim yarın sonuçlarımı.Allah kalbimizi biliyo ya ona göre versin
Aynen cnm umut war dahaBata 5 var,sabah çişine bir testçik daha negatif,daha gün var,stres yok ,umut var
Tam batını söylermisin cnmCanım fokik asiti doktorun vermesine gerek yokki kendin Eczanedende alabilirsin ücretide çok bişi değil hamile kalmadan en az 3 ay önce başlanması öneriliyor sende bundan sonra başlarsın inşallah bebişler sağlıklı olsunda biz herşeyi yaparız
Daha olmadım canım korku endişe ve ümitle bekliyorum tek umudum göğüslerim gözle görülür şekilde büyüdü dolgunlaştı bi de koltuk altıma yakın yerlerden iki göğsüm de acıyo elleyinceZeytin_yesili adet oldunmu balimm
Adet olacağın zamn buyurlermiydi acıma olurmuydu ilk mi oluyor kuzuDaha olmadım canım korku endişe ve ümitle bekliyorum tek umudum göğüslerim gözle görülür şekilde büyüdü dolgunlaştı bi de koltuk altıma yakın yerlerden iki göğsüm de acıyo elleyince
Kuzum çok dikkat et kendine ben kimyasal geçirdim yerleşme lekem 9 gün sürdü kahve rengi şekildeİnş canım ben kahverengi kanamam oldu adet günümden 3 gün önce çok az az devam ediyor hala 4.gün bugün
Kuzum benim adet belirtim sadece mide bulantısı olurdu bi de başım ağrırdı geçen ay yaşadım göğüs ağrısı büyümesini o da kimyasal gebelik oldu canım ondan ümitleniyorumAdet olacağın zamn buyurlermiydi acıma olurmuydu ilk mi oluyor kuzu
Him insallh hamilesindr o zmn balim sen yinede her ikisinede hazrla kendini sonradan uzulmeni istemem cannnKuzum benim adet belirtim sadece mide bulantısı olurdu bi de başım ağrırdı geçen ay yaşadım göğüs ağrısı büyümesini o da kimyasal gebelik oldu canım ondan ümitleniyorum
Canım tesadüf eseri çikolata kistim olduğunu öğrendim soğan kürünü 15 ve 10 gün olarak iki defa uyguladım adetimi geciktirmişti ama sonuç olarak çikolata kistin erimişti vajinal utrasyon da bile gözükmediKizlar aranizda sogan kuru uygulayan varmi bana kisa bilgi verebilirmi aceba...kistleri yok edio mu ya...
Haklısın kuzum o yüzden bugün kan vermeye gitmedim p.tesiyi beklicem nasip görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler içim rahat huzursuzluğum yok çok şükürHim insallh hamilesindr o zmn balim sen yinede her ikisinede hazrla kendini sonradan uzulmeni istemem cannn
Elimden geldince sıcak tutup oturuyorun sonucu almaya gittim 1.5 gel dediKuzum çok dikkat et kendine ben kimyasal geçirdim yerleşme lekem 9 gün sürdü kahve rengi şekilde
Canım ne umutlan ne umutlanma bekle bakalım allah büyük inş hamişsindir.Bata 5 var,sabah çişine bir testçik daha negatif,daha gün var,stres yok ,umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?