- 28 Ekim 2015
- 209
- 152
- 53
- 38
Daha yenidir belki canm
Vallahi bende oyle dusunuyorum ama insan hep bir tereddutte ya acabalar beynimi kemiriyor canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yenidir belki canm
canım hamile gibi görünüyor ama 2 gün sonra tekrar yaptır kan testini. inşallah sağlıklı gebeliktir. sağlıkla kucağına alırsın inşAllah.
Doğru canım batin ne zmn geçmedi degilmiVallahi bende oyle dusunuyorum ama insan hep bir tereddutte ya acabalar beynimi kemiriyor canim
Doğru canım batin ne zmn geçmedi degilmi
Him 2 gün sonra tekrar kan wer bakalım canım Bn seni listeye ekliyorum o zmn 3 Mart olarkZaten isin kotu yani gecen ayki adet gunumu hatirlamiyorum.sadece varsayimlarima gore 2 gun var
Ekliyorum canım seninde çok az kalms belirtilerin warmibeni de ekler misin canım. bat 5 mart
Bn kullandım canım ama 5 gun dewam etmedim 15 gün sabh akşam aç karnina içilmesi gerekiyor yemklerden 10 dk onceKizlar aranizda sogan kuru uygulayan varmi bana kisa bilgi verebilirmi aceba...kistleri yok edio mu ya...
kabızlık ve bazen adet olacakmış hissi. başka yokEkliyorum canım seninde çok az kalms belirtilerin warmi
Him ne kadrdr istiyosun canimkabızlık ve bazen adet olacakmış hissi. başka yok
yaklaşık 1.5 sene oldu. hiç gebe kalamadım. bu ay klomenle denedim. 14 şubatta 22 mm yumurta vardı ama doktor iğne yapmadı. bakalım inşallah tutmuşturHim ne kadrdr istiyosun canim
Hormon testi rahım fılmı spermogram yaptrdinmi canyaklaşık 1.5 sene oldu. hiç gebe kalamadım. bu ay klomenle denedim. 14 şubatta 22 mm yumurta vardı ama doktor iğne yapmadı. bakalım inşallah tutmuştur
hepsi yapıldı sıkıntı yok. yalnız eşimin morfolojisine ayrıntılı bakmamışlar. eğer adet olursam onu yaptırıcaz. başka da bişey kalmadı vallaHormon testi rahım fılmı spermogram yaptrdinmi can
Superr kuzum allh büyüktür insallh bu ay adet olmazsın canimhepsi yapıldı sıkıntı yok. yalnız eşimin morfolojisine ayrıntılı bakmamışlar. eğer adet olursam onu yaptırıcaz. başka da bişey kalmadı valla
Tamam canim insallah guzel haberle gelirimHim 2 gün sonra tekrar kan wer bakalım canım Bn seni listeye ekliyorum o zmn 3 Mart olark
Adetin 7. Günü 1 orta boy kahverengi soğanı ince kabuklarini soyup 1.5 bardak klorsuz suya kaynadikdan sonra atiyosun öle de 5 dk kaynatiyon canm 15 gün dewam ediyon sabh akşam aç karninaPeki nasil yapacam onu tam detaili anlatirmisiniz ..mesela kac gun icilcek ve adetle birlikte mi baslancak nasil olucak tam
Ayyy insallh balim ya artık o kadar ihtiyacım warki güzel haberlereTamam canim insallah guzel haberle gelirim
inşallah hepimiz olmayalım :)Superr kuzum allh büyüktür insallh bu ay adet olmazsın canim