bata son 11 gün ve belirtiler

Evet cok erken test icin en azindan adet gecikmesi yasayip test yapmak lazim bence cunku bazen bir iki gun gecikse bile regl olunabiliyor, ne gibi belirtiler yasadin merak ettim.
Yumurtlamadan sonra ara ara hep kasik ağrım batmalar oldu bel ağrım göğüslerim cok hassas dokunamiyorum iki gundur hafif mide bulantilarim var bu genelde adet oncesi olur zaten idrara sık çıkıyorum sadece vücut ısısı olayı düşündürüyor 36 üzerine hic çıkmadı sanırım yine yanılgı

Cnm benim yumurtlamadan sonra 8. Gün test yaptim yani 6 gün kala negatif cikti bugün yaptim 10. Gün silik cizgi gördüm
Ben sanmıyorum artk nedense vücut ısısı yükselmeyen oluyor mu ki hic hamileyken benim surekli 36 35.7 falan adet oncesi de yükseliyor diolar ama yok yani bende

Benim yumurtlama günü 35.8 olmuştu sonra 36.7 36.3 36.2
5 gündür 36.4 cikiyo cnm hergün ölçüyorum
Ben yumurtlama zamanını ve oncesini kacirdim bilmiorum su an icin boyle seyrediyor baklm adet olursam bi dahaki ay baslicam duzenli olcmeye normal vucut isim ne bilmiorum

Ben kendime cok sıcak geliyorum derecede o kadar degil ama esimde dio senden alev püskürüyor sanki die iste normal isimi bilmedigm icin yorum yapamiom

Benim de mide yanmalari ve arada sirt agrisi ama bilemiyorum yanma nedeni kahve tuketimiyle sirt agrisi da yorgunlukla alakali olabilir ama acaba mi diyorum gerci daha 9 gun var bakalim baska belirtiler olucak mi.

Benim de mide yanmalari ve arada sirt agrisi ama bilemiyorum yanma nedeni kahve tuketimiyle sirt agrisi da yorgunlukla alakali olabilir ama acaba mi diyorum gerci daha 9 gun var bakalim baska belirtiler olucak mi.
Vala bilmiorum bnm belirtiler devam kasık agrilarim bugun az az akıntım var isin garibi bugün bnm kız surekli anne seninde karninda bebek buyucek demi falan die takti kafaya

Vala bilmiorum bnm belirtiler devam kasık agrilarim bugun az az akıntım var isin garibi bugün bnm kız surekli anne seninde karninda bebek buyucek demi falan die takti kafaya
Oy yavrum benim maşallah ona :) kaç yaşında kızın canım. Rabbim sözlerini dua niyeti eylesin tez zamanda tatlı bir kardeş gelsin ona da.. Benim oğlumda geçen hafta böyle birşey yaşattı bana. Oğluma aile resmi çiz dedim babanı seni beni çizer misin dedim. O benim karnıma bebek koymuş. Çok tatlı çizmişti :) ve ben şok oldum. Rabbim dua niyetine eylesin dedim içimden

Amin kuzum ya aynen ins icine doguyordur ya :) 4 yaşında canim seninki kac yasinda

Meraba kızlar bu topiği gördüğüme cok sevindim nasılsınız bende belirti için cok erken ovulasyon gunumu değerlendirdik üzerinden 4 gun geçti bata 10 gun kaldı heycanla beklemedeyim ovulasyondan sonra göğüslerimin acısı geçerdi bu sefer hala geçmedi dokunsam acıyo hassaslar ve afedersiniz ben hayatta kabız olan biri değilim hiç olmam ama 2 gundur kabızlık sorunum başladı ona yormak istemiyorum ama napalım bi umut işte

Hoşgeldin canım ins hayırlı haberler alırız göğüs ağrısı bende de vardi su an cok yok sanki ama şiş göğüslerim. Bazen sol bazen sag kasık ve karın ağrım bel ağrım var bol bol bklm bu ay nolacak var mi yok mu bata son 7 günüm kaldı iki uc gundur bulantım fena cikaracak kadar degil ama hissettiriyor yani gecen ay ki kimyasalda daa adete kalan son hafta bulantim olmustu

Benimde adete yakın mide bulantım hep olduğu için onu önemsemiyom hep ya bu sefer daha 4gun geçti üzerinden yumurtlamanın ama gçğüslerim hiç böyle acımazdı hafif acır geçerdi ama geçmedi bide bu kabızlık olayıda ilk defa olan bişey genelde hamileyken kabız olurım ama bu kadar erken olur mu bilmem arada benşmde iğne saplanır gibi oluyo kasığıma ama daha erken diyorum takmamaya calışıyorum

Hayırlısı ins ya

Kızlar bugün flo yükledim onceki adet tarihlerimi yazdığımda Adet tarihimi 19 ekim olarak belirledi bklm ben 17 dedim takvime göre 21 floya gore 19 iyice karıştı ortalık
Bu arada bel ağrım kasık ağrım var ara ara batmalar oluyor akıntım hic yok kupkuruyum halsizlik uyku hali var ama gribim sanırım ondan da olabilir yediklerimin tadı tuzu yok gibi canim birsey istemiyor

Bende 1 yıldır flo kullanıyorum tam tutuyo bnm doğru sürekli kayıt ettiğim için hergun ona girip ekleme yapıyorum dünden beri benim akıntım başladı baya bol hemde normalde yumurtlamadan adete kadar kupkuru olurıö damla bile akıntım olmazdı dünden beri şatıl şarıl ni akıntı başladı yoğun gibi kremsi gibi ama sulu gibide nasip bakalım heycanlanmak istemiyorum aylardır o kadar cok heycan oluğ negatifi görünce cok yıkıldım bu sefer temkinli gitmek istiyorum sakin olcam bugum yükseklere uzanmak zorunda kaldım bi iki kere kasıklarıma ağrı girdi kısa süreli zorlandığım içim biraz dikkat etmem gerektiğini anladım nolur ne olmaz bu arada göğüs acısı hassaslığı hala geçmedi hafiften bi arada başım döner gibi oluyo sanki tam dönme değilde sanki bian sersemlik geliyo gibi okuyo hemen geçiyo bunlar bugune kadar hiç bu kadar olmazdı cok psikolojik belirti yaşadım aylardır hiçbiri boyle sürmemişti genel seylerdi bakalım inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında kızlar umutla bekliyorum yumurtlamanın üzerinden 6gün geçti yumurtlamadan sonra 7.gündeyim yumurtlama akıntısının sabahına çalışmamız oldu ilişkiden sonra 6. Gundeyim yer gök dua üzerine kurulu evlat bambaşka bişey annelik cok başka bişey rabbim tüm el açıp isteyen butun analara babalara bu duyguyu yaşatsın hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…