Bende 1 yıldır flo kullanıyorum tam tutuyo bnm doğru sürekli kayıt ettiğim için hergun ona girip ekleme yapıyorum dünden beri benim akıntım başladı baya bol hemde normalde yumurtlamadan adete kadar kupkuru olurıö damla bile akıntım olmazdı dünden beri şatıl şarıl ni akıntı başladı yoğun gibi kremsi gibi ama sulu gibide nasip bakalım heycanlanmak istemiyorum aylardır o kadar cok heycan oluğ negatifi görünce cok yıkıldım bu sefer temkinli gitmek istiyorum sakin olcam bugum yükseklere uzanmak zorunda kaldım bi iki kere kasıklarıma ağrı girdi kısa süreli zorlandığım içim biraz dikkat etmem gerektiğini anladım nolur ne olmaz bu arada göğüs acısı hassaslığı hala geçmedi hafiften bi arada başım döner gibi oluyo sanki tam dönme değilde sanki bian sersemlik geliyo gibi okuyo hemen geçiyo bunlar bugune kadar hiç bu kadar olmazdı cok psikolojik belirti yaşadım aylardır hiçbiri boyle sürmemişti genel seylerdi bakalım inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında kızlar umutla bekliyorum yumurtlamanın üzerinden 6gün geçti yumurtlamadan sonra 7.gündeyim yumurtlama akıntısının sabahına çalışmamız oldu ilişkiden sonra 6. Gundeyim yer gök dua üzerine kurulu evlat bambaşka bişey annelik cok başka bişey rabbim tüm el açıp isteyen butun analara babalara bu duyguyu yaşatsın hayırlısıyla inşallah