Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 gün kaldı bugün 3. Gün midemde bulantı var ama üşütüyorumdur diyorum herkes diyor ya kasıklarımda şöyle ağrı oldu böyle sancı oldu göğüslerim büyüdü ağrıdı filan diye bunlar olmayınca umutlanmak istemiyorum
4 gün kaldı bugün 3. Gün midemde bulantı var ama üşütüyorumdur diyorum herkes diyor ya kasıklarımda şöyle ağrı oldu böyle sancı oldu göğüslerim büyüdü ağrıdı filan diye bunlar olmayınca umutlanmak istemiyorum
Çok erken canım 9 gün var diyorsun daha. Herkesin erken görülecek diye birşey yok. Bi bekle bakalım. Tabi çok ümitvari olmamak lazım ama çok karamsar da olmamak lazım... Hayırlısı Allahtan inşallah güzel haberin gelir tez zamanda. Eşinle muhabbete devam :)
Geçmiş olsun canım. Genelde hayal kırıklığı yaşamamak için doktora o yüzden adeti bekleyin diyorlar. İnşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder sanada
Geçmiş olsun canım. Genelde hayal kırıklığı yaşamamak için doktora o yüzden adeti bekleyin diyorlar. İnşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder sanada