bata son 11 gün ve belirtiler

4 gün kaldı bugün 3. Gün midemde bulantı var ama üşütüyorumdur diyorum herkes diyor ya kasıklarımda şöyle ağrı oldu böyle sancı oldu göğüslerim büyüdü ağrıdı filan diye bunlar olmayınca umutlanmak istemiyorum
Vala ben kizimda hic belirtim olmamıştı cnm rahat ol vardr ins yoksa da üzülme ins bi daha ki aya Rabbim ne zmn nasip ederse

Çok erken canım 9 gün var diyorsun daha. Herkesin erken görülecek diye birşey yok. Bi bekle bakalım. Tabi çok ümitvari olmamak lazım ama çok karamsar da olmamak lazım... Hayırlısı Allahtan inşallah güzel haberin gelir tez zamanda. Eşinle muhabbete devam :)

Benim adetime 8 gün varken idrar testinde silik cizgiyi görmüstüm kanda hcg 40lardaydı. Ama ogrendigim gün kanamam oldu kimyasalmış..

Benim adetime 8 gün varken idrar testinde silik cizgiyi görmüstüm kanda hcg 40lardaydı. Ama ogrendigim gün kanamam oldu kimyasalmış..
Geçmiş olsun canım. Genelde hayal kırıklığı yaşamamak için doktora o yüzden adeti bekleyin diyorlar. İnşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder sanada

Geçmiş olsun canım. Genelde hayal kırıklığı yaşamamak için doktora o yüzden adeti bekleyin diyorlar. İnşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder sanada
Amin insallah cumlemize canim benim. Ama iyikide bakmisim en azindan hamike kalabiliyomusum onu gördüm. Gerci 1 senedir tık yok ama..

X