- 13 Aralık 2020
- 767
- 616
- Konu Sahibi mervemctgcl
Oldum maalesef bir gün önce pembe akıntı gorunce acaba mi demiştim ama yine hüsran sende son durum neAdet oldun mu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldum maalesef bir gün önce pembe akıntı gorunce acaba mi demiştim ama yine hüsran sende son durum neAdet oldun mu canım
evet beyazdı süt gibi. Canım test yapmıssın cıkmamıs yani gelir reglin bu kadar stres yapmaCanım senin akıntın şeffaf mıydı benimki beyaz süt gibi adet olmadım hala
Ama hala gelmedievet beyazdı süt gibi. Canım test yapmıssın cıkmamıs yani gelir reglin bu kadar stres yapma
Olmadı hala keşke olsam da önüme baksam gebelik yok çünküOldum maalesef bir gün önce pembe akıntı gorunce acaba mi demiştim ama yine hüsran sende son durum ne
Bilmiyorum benim akıntım bugün başladı sen test yaptınmı bidah
Bende de var ama halen 4 gunum var ben ilaç kullandim adet öncesinde doktor verdi şimdi hafif pembe ve kahverengi leke gibi geliyor bugün test yaptım negatif çıktı siz ne oneriyorsunuzOlmadı hala keşke olsam da önüme baksam gebelik yok çünkü
Merhaba benim de regl günüm 6 Ekim ama bende sizin gibi olmadım test yaptım bugün ama negatif geldi belirtiler de arada sırada sol tarafıma regl ağrısı gibi sancı giriyor idrarım çok koyu ve çok çıkıyorum bir de göğüslerim acayip ağırlaştı büyüdü mesela yataktan sağıma dönünce sol tarafım gerilip ağrıyorOlmadı hala keşke olsam da önüme baksam gebelik yok çünkü
Ben hala adet olmadım ne ilacı kullandınızBende de var ama halen 4 gunum var ben ilaç kullandim adet öncesinde doktor verdi şimdi hafif pembe ve kahverengi leke gibi geliyor bugün test yaptım negatif çıktı siz ne oneriyorsunuz
Adet oldunuz muMerhaba benim de regl günüm 6 Ekim ama bende sizin gibi olmadım test yaptım bugün ama negatif geldi belirtiler de arada sırada sol tarafıma regl ağrısı gibi sancı giriyor idrarım çok koyu ve çok çıkıyorum bir de göğüslerim acayip ağırlaştı büyüdü mesela yataktan sağıma dönünce sol tarafım gerilip ağrıyor
Olmadım henüzAdet oldunuz mu
Ben şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra kaset test yaptım çıkmadı olsa çıkardı bence adeti bekliyorum. Gecikmenin 9.günü bu günOlmadım henüz
Bizim eşimle regl tarihime kadar düzenli oldu ben bilmiyorum hangi tarihte yumurtlamaBen şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra kaset test yaptım çıkmadı olsa çıkardı bence adeti bekliyorum. Gecikmenin 9.günü bu gün
Canım bence artık doktora gitmelisin gebelik olsaydı çıkardı kist vs vardır belki bı baktır en acilindenBen şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra kaset test yaptım çıkmadı olsa çıkardı bence adeti bekliyorum. Gecikmenin 9.günü bu gün
En son adetimden sonra baktırdım temiz dedi doktorCanım bence artık doktora gitmelisin gebelik olsaydı çıkardı kist vs vardır belki bı baktır en acilind
adet oldunuz mu acabaEn son adetimden sonra baktırdım temiz dedi doktor
Olmadımadet oldunuz mu acaba
Tekrar test yaptınız mı acabaOlmadım
Yapamadım malesefTekrar test yaptınız mı acaba
Hayırlısı olsun hakkinızdaYapamadım malesef
Canım seni merak ettim ne durumdasinYapamadım malesef