- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Ay bilmiyorum bi yanım var birşeyler dio bi yanım boşa ümitlenme yok dio bi de üstüne hastayım napicam bilmiyorum öksürük hapsirik doktora gitmeli miyimBende 1 yıldır flo kullanıyorum tam tutuyo bnm doğru sürekli kayıt ettiğim için hergun ona girip ekleme yapıyorum dünden beri benim akıntım başladı baya bol hemde normalde yumurtlamadan adete kadar kupkuru olurıö damla bile akıntım olmazdı dünden beri şatıl şarıl ni akıntı başladı yoğun gibi kremsi gibi ama sulu gibide nasip bakalım heycanlanmak istemiyorum aylardır o kadar cok heycan oluğ negatifi görünce cok yıkıldım bu sefer temkinli gitmek istiyorum sakin olcam bugum yükseklere uzanmak zorunda kaldım bi iki kere kasıklarıma ağrı girdi kısa süreli zorlandığım içim biraz dikkat etmem gerektiğini anladım nolur ne olmaz bu arada göğüs acısı hassaslığı hala geçmedi hafiften bi arada başım döner gibi oluyo sanki tam dönme değilde sanki bian sersemlik geliyo gibi okuyo hemen geçiyo bunlar bugune kadar hiç bu kadar olmazdı cok psikolojik belirti yaşadım aylardır hiçbiri boyle sürmemişti genel seylerdi bakalım inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında kızlar umutla bekliyorum yumurtlamanın üzerinden 6gün geçti yumurtlamadan sonra 7.gündeyim yumurtlama akıntısının sabahına çalışmamız oldu ilişkiden sonra 6. Gundeyim yer gök dua üzerine kurulu evlat bambaşka bişey annelik cok başka bişey rabbim tüm el açıp isteyen butun analara babalara bu duyguyu yaşatsın hayırlısıyla inşallah
Bnm de son 3 ya da 5 günSon 6 kaldı bnm bu arada kızlar
Cnm ben doktora gitmiştim iltijap vardı bende bi bucuk hafta once falan kadın doğuma gittim tabi kanda hamileliğede baktırdım ilaç kullancam ya doktor adetin geçmeden once içtiğin ilaçlar bebeğe etki etmez korkma dedi genede hafif etkili ilaçlar içebilirsin adetin geçmeden biz anneler jep böyleyiz içgüdüsel olarak hamilelik ihtimali olsa bile butun jerseyi kesiyoruz bemde öyleyim :) bendede aynı bi yanım seviniyo hamileyim diyo bi yanım dur ya yok daha bişey cok erken gene spnradan ağlarsın diyo ikilemdeyim rabbim sonumuzu hayır etsinAy bilmiyorum bi yanım var birşeyler dio bi yanım boşa ümitlenme yok dio bi de üstüne hastayım napicam bilmiyorum öksürük hapsirik doktora gitmeli miyim
Döllenme 7 ile 10 gün arasında oluyomuş cnm ondan sonra kana hcg salgılanmaya başlıyomuş ben ilişkiden sonra 15. Gun gitmiştim doktora 0 cıktı değerim yoktu hamilelik olsaydı gene bi cıkardı bi oynama olurdu imkanın varsa git kan ver bence ama biraz daha erken bence benimde ilişkinin üzerinden 6 gun geçti adet gunu yapmayı düşünüyorum testBnm de son 3 ya da 5 günartık varsa çıkar sanırım çünki en son ilişki 7 ekimdi gidip kan versem mi
Ay bende emin olamiom iste daha adet günüm gelmedi aslnda ama hadi zarari olursa die telas ediyoruz saol cnmCnm ben doktora gitmiştim iltijap vardı bende bi bucuk hafta once falan kadın doğuma gittim tabi kanda hamileliğede baktırdım ilaç kullancam ya doktor adetin geçmeden once içtiğin ilaçlar bebeğe etki etmez korkma dedi genede hafif etkili ilaçlar içebilirsin adetin geçmeden biz anneler jep böyleyiz içgüdüsel olarak hamilelik ihtimali olsa bile butun jerseyi kesiyoruz bemde öyleyim :) bendede aynı bi yanım seviniyo hamileyim diyo bi yanım dur ya yok daha bişey cok erken gene spnradan ağlarsın diyo ikilemdeyim rabbim sonumuzu hayır etsin
Haklsn erken bu ay beklicem dedim kan icin sabretmem lazim gecikme olunca kan vericem demistimDöllenme 7 ile 10 gün arasında oluyomuş cnm ondan sonra kana hcg salgılanmaya başlıyomuş ben ilişkiden sonra 15. Gun gitmiştim doktora 0 cıktı değerim yoktu hamilelik olsaydı gene bi cıkardı bi oynama olurdu imkanın varsa git kan ver bence ama biraz daha erken bence benimde ilişkinin üzerinden 6 gun geçti adet gunu yapmayı düşünüyorum test
Senin bat ne zmndi cnmDöllenme 7 ile 10 gün arasında oluyomuş cnm ondan sonra kana hcg salgılanmaya başlıyomuş ben ilişkiden sonra 15. Gun gitmiştim doktora 0 cıktı değerim yoktu hamilelik olsaydı gene bi cıkardı bi oynama olurdu imkanın varsa git kan ver bence ama biraz daha erken bence benimde ilişkinin üzerinden 6 gun geçti adet gunu yapmayı düşünüyorum test
Bende tereddüt etmiştim ama doktor adetin gecikmeden once içebilirsin bişey olmaz deyince içiyorum bende başkası dese inanmaz içmezdimAy bende emin olamiom iste daha adet günüm gelmedi aslnda ama hadi zarari olursa die telas ediyoruz saol cnm
İlişkiden sonrasını saydığımız için o yuzden biraz erken daha bence nagatif cıkma ihtimali var boş yere üzülürüzHaklsn erken bu ay beklicem dedim kan icin sabretmem lazim gecikme olunca kan vericem demistim
23 ekim bnm batSenin bat ne zmndi cnm
Amin cnm amin inşallah senin yumurtlama oldumu anladın mı denk geldi mi geldiyse şansın biraz daha cok oluyoBende 21ine kadar yine beklicem gelmzse 22si pazartesi kan veririm belki hayr olsun ins hepimizin hakkinda Rabbim tum isteynlere versin
Vala ven yumurta aki kivaminda seffaf uzayan akintiyi 3 ekimde gördüm 27 29 30 eylul ve 3 4 7 ekimi degerlendirdik sadece zaten y ilişki oldu bu ay tuttuysa artikAmin cnm amin inşallah senin yumurtlama oldumu anladın mı denk geldi mi geldiyse şansın biraz daha cok oluyo
Aynen inşallah olmuştur cnm meleğin gelmiştir inşallahVala ven yumurta aki kivaminda seffaf uzayan akintiyi 3 ekimde gördüm 27 29 30 eylul ve 3 4 7 ekimi degerlendirdik sadece zaten y ilişki oldu bu ay tuttuysa artik
Ins cnm hepimizinAynen inşallah olmuştur cnm meleğin gelmiştir inşallah
İlişkiden sonra kaçıncı gun peki ay hadi inşallah yesleşmedir yaBata son 5 gun bugun ki belirtim bugün sol kasigima aniden giren uzun süreli kramp tarzı agri ve ardindan tuvalete gittgmde peceteye gelen acik pembe leke bi daha olmadi zaten bklm devami gelecek mi :)
Ne bilim ay hangisinde tuttu en son iliskiden sonra 9.gun isteİlişkiden sonra kaçıncı gun peki ay hadi inşallah yesleşmedir ya
Biz yumurtlama günü bi de bi gün sonrasıni değerlendirdik o zmn 12. Gun oluyor ay hadi hyrlisi ins..Yumurtlama gununden bi gun once yada bigun sonra olan ilişkide şans daha yuksek oluyomuş cnm onlardan sayabilirsin istersen ama yerleşme kanaması 10 ila 12. Gunde olurmuş ay hadi inşallah ya cok sevindim benimde akıntım var hiç olmazdı bnm bu akıntı yumurtlama akıntısından sonra kupkuru geçerdi yumurtlamadan 2 3 gun sonra telrar akıntım başladı umutlandım bende inşallah bu ay guzel haberler alırız