- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
Bende oldum canim artik birdahaki aya inşallah bebisimiz bizimle olur artık iliskide kafama takmicam sizde öyle yapin dusunmeyin hatta girmeyi dusunmuyorum buraya dahada kendimi ariyorumKızlar adet oldum. Neyse bunada şükür çünkü acaba klomenden dolayı kist mi oluştu diye korkmuştum. Hayırlısı artıkinşallah sizlerden güzel haberler alırız
Üzülme canım.sabah çok ağladım sonra mezarlığa gitmiştik babalarımızı ziyarete,mezarlıkta bebek mezarları gördüm.ikiz bebeklerin mezarı vardı bir aylıkken vefat etmişler.nasıl ağladım anlatamam.eşim bak hayırlısı de Allah geç versin beş yıl sonra versin ama ömürleri uzun sağlıklı olsun dedi.çok doğru canım beterin beteri var.insanlar çok daha ağır şeylerle sınanıyor.sabredelim Allah herşeyi zamanında verecekBende oldum canim artik birdahaki aya inşallah bebisimiz bizimle olur artık iliskide kafama takmicam sizde öyle yapin dusunmeyin hatta girmeyi dusunmuyorum buraya dahada kendimi ariyorum
Haklisin canim aynen olsun dedgin gibi zaten bizde tam birliktelik olmuyor yani benim hamis kalmam mucize hayatgan tat alamaz oldum bayram yapamiyorum esimle birlikte olamıyorum ona mi yanayim 1 senedir ne olcam ben dusunmekden kafayı yemezsen iyiÜzülme canım.sabah çok ağladım sonra mezarlığa gitmiştik babalarımızı ziyarete,mezarlıkta bebek mezarları gördüm.ikiz bebeklerin mezarı vardı bir aylıkken vefat etmişler.nasıl ağladım anlatamam.eşim bak hayırlısı de Allah geç versin beş yıl sonra versin ama ömürleri uzun sağlıklı olsun dedi.çok doğru canım beterin beteri var.insanlar çok daha ağır şeylerle sınanıyor.sabredelim Allah herşeyi zamanında verecek
Vajinismus gibi bi durum mu var canımHaklisin canim aynen olsun dedgin gibi zaten bizde tam birliktelik olmuyor yani benim hamis kalmam mucize hayatgan tat alamaz oldum bayram yapamiyorum esimle birlikte olamıyorum ona mi yanayim 1 senedir ne olcam ben dusunmekden kafayı yemezsen iyi
Yaaa çok heycanlı test yapsanaaaaKizlar ben hala hastalanmadim. Dün geç saatte yemek yedim. Sabaha karşı uyanıp istifra ettim. Midem hazmedemedi sanırım. Pazartesiye kadar adet olmazsam salı doktora kontrole gideceğim.
Canim dun sabah yaptırdım. 0,100 çıktı. Bekleyeceğim o yuzdenYaaa çok heycanlı test yapsanaaaa
Normalde aksıyor mu hiç günün regl geçmeden ya da bi belirti olmadan test yapsanda çıkmıyor camım ya hormonlar değişmemiş oluyor çünküCanim dun sabah yaptırdım. 0,100 çıktı. Bekleyeceğim o yuzden
Değişik bir test miş ama negatif gibi durmuyo silik çizgi var gibi duruyo.Yardımcı olursanız sevinirim
Yarn bat canımDeğişik bir test miş ama negatif gibi durmuyo silik çizgi var gibi duruyo.
Kaç gün geçmişti adetin? İnşallah hamilesindir öyle gibi duruyo
Yarn bat canım inşallahDeğişik bir test miş ama negatif gibi durmuyo silik çizgi var gibi duruyo.
Kaç gün geçmişti adetin? İnşallah hamilesindir öyle gibi duruyo
Benimde 6 gün kaldı şuan ama değişiğim, akıntım var bel ağrım var iştahım açık çok fazla,midem de bi değişik sanki baloncuklar hareket ediyo gibi.bilmiyirım yaYarn bat canım
İnşallah hamilesindir canımBenimde 6 gün kaldı şuan ama değişiğim, akıntım var bel ağrım var iştahım açık çok fazla,midem de bi değişik sanki baloncuklar hareket ediyo gibi.bilmiyirım ya(((
İnşallah hamilesindir canım[/QUOTE
İnşallah ama sanmıyorum :/ bakalım hayırlısını versin rabbim. Anlamıyorum ama bel ağrısı böyle değişik haller daha 6 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?