Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okusana canım geç döllenme olduysa çıkmayabiliyor hemen, sabırlı ol regl geçsin

Benimde 5 gün kaldı dayanamadım albi test yaptım tek çizgi. Oysa çok umutluydum. Koyu idrar idrara kum dökülmüş gibi görüntü. Kuyruk sokumu ağrısı , baş ağrısı hafif bulantı , uyku , yorgunluk şimdi şu moddayım DAHA 5 gün vardı ya OLSA BİLE ÇIKMAZDI Kİ. Umarım kendimi kandırmıyorumdur

Canim acele etme. Kendini üzme Allah nasip ederse olurmuş. Kan değerinde çıkmayıp hamile olan çok var. Mesela ben öyle oldum. Sen sabret hasta olana kadar bekle.

Insallaaah bebeğim olablr inşallah umidini kesme

Kızlar adet oldum. Neyse bunada şükür çünkü acaba klomenden dolayı kist mi oluştu diye korkmuştum. Hayırlısı artık inşallah sizlerden güzel haberler alırız

Son 10 kizlar cok heycanliyim insallah hamileyizdir. Belirti olarak suan sadece gogus uclarimda hassasiyet ve sizlama var dokununca cok agriyor. Umarim hamileliktendir

Hayir daha olmadmmm canim leke gelms ic camasirima pembe tonlari hala azcik damla damla o ara sira geliyor sanirim yerlesme aksam gdcez acile simdi kurban ile uğraşacagz bakalimmm

Bence seninki yerleşme olabilir .Öteki türlü olsa adetin sökülürdü.

Kızlar adet oldum. Neyse bunada şükür çünkü acaba klomenden dolayı kist mi oluştu diye korkmuştum. Hayırlısı artık inşallah sizlerden güzel haberler alırız

Benden de umut yok kuzum. Hadi hayırlısı senin için de.

Cnm skmayin canınızı bu ay olmasada çalışmalara devam inşallah demek ki nazlı olacaklar
Desteğin için teşekkür ederim canım. Umarım en kısa zamanda bebisini kucağına alirsin sen de.
Son 10 kizlar cok heycanliyim insallah hamileyizdir. Belirti olarak suan sadece gogus uclarimda hassasiyet ve sizlama var dokununca cok agriyor. Umarim hamileliktendir
Hadi hayırlısi :)
Hayırlısı olsun canım ya.Hayırlı zamanda gelsin bebişler öyle diyelim.

Amin canım cümlemizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…