Adetİm iki gün geçti canım olsa çıkardı sanırım.çok moralim bozuldu adet geçince umutlanmıştım.canım bozma moralini belki geç dollenmedir. Ben böyle düşük bı değer görmüştüm kkda yakın bı zamanda,du bakalim adetin gelmemiş daha. Ha ama değilse de bozma moralini hayırla sağlıkla en kısa zamanda gelir inşallah
adetin gelmemiş derken kırmızılari görmedin demek istedim :) geç döllenme olabilir sen umudunu kaybedip stres olma hemen benceAdetİm iki gün geçti canım olsa çıkardı sanırım.çok moralim bozuldu adet geçince umutlanmıştım.
Anladım canım.evet simdi nette baktım adeti geçip değeri az çıkan sonra yükselen çok olmuş.ama ben çatlatma iğnesi kullanmıştım bu ay.iğneli olalı 17 gün oldu.iğneye göre hamile kalsam geç döllenme olmazdı demiadetin gelmemiş derken kırmızılari görmedin demek istedim :) geç döllenme olabilir sen umudunu kaybedip stres olma hemen bence
Insallaaah canimmmmAy hadi inşallah canım yaaaaa inşallah yerleşmedir
Canim moralini bozma adeti 6 gun geçip de yaptiranlar var ama genede gec sonuc alan var hayirlisi de üzülme skma canını bekleyecez ve gorecez nasip hayirlisini versin allah hepimiz icinAdetİm iki gün geçti canım olsa çıkardı sanırım.çok moralim bozuldu adet geçince umutlanmıştım.
Canım geç döllmede olabilir diyor arkadaşlar ama 17 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum.olsa o dönem hamilelik oluşurdu çıkardı galiba sonuçta.bide 4 gündür ilişki olmadı eşim çok hastalandı.geç döllenme olasılığı yok gibiCanim moralini bozma adeti 6 gun geçip de yaptiranlar var ama genede gec sonuc alan var hayirlisi de üzülme skma canını bekleyecez ve gorecez nasip hayirlisini versin allah hepimiz icin
5in altı yok sayılıyor maaleseföyle moralim bozuldu ki.adette olmadım hala
Insallaaah bebeğim olablr inşallah umidini kesmeCanım geç döllmede olabilir diyor arkadaşlar ama 17 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum.olsa o dönem hamilelik oluşurdu çıkardı galiba sonuçta.bide 4 gündür ilişki olmadı eşim çok hastalandı.geç döllenme olasılığı yok gibi
Ya benimde 8 gün var bugün, regl olcakmışım gibi bel ağrım var göğüs hassasiyetim var regl gelcekmiş gibi sanki nedendirGünaydın ve iyi bayramlar kızlar. Henüz gelen giden birşey yok. Test de yapamadım elbette. Beklemedeyim. Gelen olursa haber vereceğim :)
Benimde 8 gun once baslamisdi belirtilerim canimYa benimde 8 gün var bugün, regl olcakmışım gibi bel ağrım var göğüs hassasiyetim var regl gelcekmiş gibi sanki nedendir
Oldun mu KUZUm sen yoksa yerleşmemiymişBenimde 8 gun once baslamisdi belirtilerim canim
Hayir daha olmadmmm canim leke gelms ic camasirima pembe tonlari hala azcik damla damla o ara sira geliyor sanirim yerlesme aksam gdcez acile simdi kurban ile uğraşacagz bakalimmmOldun mu KUZUm sen yoksa yerleşmemiymiş
Benim de 0.2Kizlar sonuç çıktı. 0,100 hamile değilim
Seninki benimkinden daha iyi hahahha umutsuzluğa kapilmaBenim de 0.2
Yaaa haber ver çok heyecanlı :)Hayir daha olmadmmm canim leke gelms ic camasirima pembe tonlari hala azcik damla damla o ara sira geliyor sanirim yerlesme aksam gdcez acile simdi kurban ile uğraşacagz bakalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?