Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetİm iki gün geçti canım olsa çıkardı sanırım.çok moralim bozuldu adet geçince umutlanmıştım.

Adetİm iki gün geçti canım olsa çıkardı sanırım.çok moralim bozuldu adet geçince umutlanmıştım.
adetin gelmemiş derken kırmızılari görmedin demek istedim :) geç döllenme olabilir sen umudunu kaybedip stres olma hemen bence

adetin gelmemiş derken kırmızılari görmedin demek istedim :) geç döllenme olabilir sen umudunu kaybedip stres olma hemen bence
Anladım canım.evet simdi nette baktım adeti geçip değeri az çıkan sonra yükselen çok olmuş.ama ben çatlatma iğnesi kullanmıştım bu ay.iğneli olalı 17 gün oldu.iğneye göre hamile kalsam geç döllenme olmazdı demi

Canim moralini bozma adeti 6 gun geçip de yaptiranlar var ama genede gec sonuc alan var hayirlisi de üzülme skma canını bekleyecez ve gorecez nasip hayirlisini versin allah hepimiz icin

Canim moralini bozma adeti 6 gun geçip de yaptiranlar var ama genede gec sonuc alan var hayirlisi de üzülme skma canını bekleyecez ve gorecez nasip hayirlisini versin allah hepimiz icin
Canım geç döllmede olabilir diyor arkadaşlar ama 17 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum.olsa o dönem hamilelik oluşurdu çıkardı galiba sonuçta.bide 4 gündür ilişki olmadı eşim çok hastalandı.geç döllenme olasılığı yok gibi

5in altı yok sayılıyor maalesef öyle moralim bozuldu ki.adette olmadım hala

Canim acele etme. Kendini üzme Allah nasip ederse olurmuş. Kan değerinde çıkmayıp hamile olan çok var. Mesela ben öyle oldum. Sen sabret hasta olana kadar bekle.

Iyi bayramlar herkeseeee ve bendede pembeler devam ara ara herhlde yerlesiyor bebeğim aksam.acile gdcez nasip bakalim heyecanliyim

Insallaaah bebeğim olablr inşallah umidini kesme

Günaydın ve iyi bayramlar kızlar. Henüz gelen giden birşey yok. Test de yapamadım elbette. Beklemedeyim. Gelen olursa haber vereceğim :)
Ya benimde 8 gün var bugün, regl olcakmışım gibi bel ağrım var göğüs hassasiyetim var regl gelcekmiş gibi sanki nedendir

Oldun mu KUZUm sen yoksa yerleşmemiymiş
Hayir daha olmadmmm canim leke gelms ic camasirima pembe tonlari hala azcik damla damla o ara sira geliyor sanirim yerlesme aksam gdcez acile simdi kurban ile uğraşacagz bakalimmm

İyi bayramlar günü geçenler inşallah bebiş vardir cifte bayram yaşarsanız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…