Normalde bgun nRegl tarihin ne zaman?
Hadi bakalım umarım gebesindir canım benim yerleşme kanamasıdır odaNormalde bgun n
Canim.direk.kan mi geldi sende nasil.olduArtık sizlerden güzel haberlerinizi bekliyorum
Insallaaah canim suan gelen gdende yokkkHadi bakalım umarım gebesindir canım benim yerleşme kanamasıdır oda
Olmadım canım beklemedeyim.Oldun mu sen canımm dün dü bat senin
Canim git bize de haber verKızlar kafam çok karışık. Adetim iki gün gecikti. Çatlatma iğnesinin 17inci günü. Teste çook silik bi çizgi çıktı. Ama emin olamıyorum. Acile gidicem kan testi için
Canim.direk.kan mi geldi sende nasil.oldu
Anladim canim simdide.pembe geldi bana yaCanım dündü ya benim bat.Önce kahverengi akıntı geldi sabahtan sonra bitti.Gelmedi hiç.Bu sabah zaten direk geldi.Kesilince dedim acaba oldumu ama değilmiş.
İnşallah öyledir cnmKizlar pembe akintidan sonra nornal bi akinti geldi bana yerlesme mi oluyor acabaaaa
Insalllaaaaaah canimmmİnşallah öyledir cnm
Tamam canım. Verdim kan. 23.00da çıkacak sonuç. Hayırlısı artıkCanim git bize de haber ver
15 dkcik kalmış:)Tamam canım. Verdim kan. 23.00da çıkacak sonuç. Hayırlısı artık
Olmasa 0.100 çıkıyor sanki. Tam bilmiyorum ama 5 in altı yok mu sayılıyor. Yoksa olabilir demiSonucum 1.2
Kizlar pembe akintidan sonra nornal bi akinti geldi bana yerlesme mi oluyor acabaaaa
5in altı yok sayılıyor maalesefOlmasa 0.100 çıkıyor sanki. Tam bilmiyorum ama 5 in altı yok mu sayılıyor. Yoksa olabilir demi
canım bozma moralini belki geç dollenmedir. Ben böyle düşük bı değer görmüştüm kkda yakın bı zamanda,du bakalim adetin gelmemiş daha. Ha ama değilse de bozma moralini hayırla sağlıkla en kısa zamanda gelir inşallah5in altı yok sayılıyor maaleseföyle moralim bozuldu ki.adette olmadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?