• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın bayanlar. Dün o kadar belim.ve karnım ağrıyordu ki kesin hasta olacağım diye düşünüyordum. Ama hala gelen giden yok. Batı bir gün geçti. Tahmin ettim gibi yumurtam geç catladiysa, pazar çatlamasında 14. Günü oluyor. Bugün ise 11. Gün. Kanda çıkar mı acaba?

Sen idrar testi yapmışmıydın

Ben adet olacak gibiyim sanki her an gelecek gibi yatıp yatıp duruyorum olayım diye beklediğimiz için mi olmuyo acaba. Kasıklarımdaki seğirme de hala ara ara devam ediyo

Günaydın bayanlar. Dün o kadar belim.ve karnım ağrıyordu ki kesin hasta olacağım diye düşünüyordum. Ama hala gelen giden yok. Batı bir gün geçti. Tahmin ettim gibi yumurtam geç catladiysa, pazar çatlamasında 14. Günü oluyor. Bugün ise 11. Gün. Kanda çıkar mı acaba?
Senide merak ediyorum durumun nedir suan geldimi.kirmizilar umarim.gelmemistir sabah benim hallerim biraz telasdlandirdi beni yani sabah demesem.iyi 1 de uyandim kalktım wc gittim.akinti.ile kan geldi kan da cizik.cizik gelmisdi 3 kere geldi oyle 4 de akinti geldi nedir blmiyorum kasiklarim.agriyor yatıyorum bgunn

Kizlar bayram öncesi yoğun malum. HEnuz gelen yok. Eşimle buzdolabı bakmaya giderken hastaneye uğradık. Acilde 70 kişi vardı. İşimizi halledip 1.5 saat sonra geri döndük. 25 kişi vardı. Tabi ki bir erkek olarak beklemeyi reddetti. Tahlil yaptırmadım. Yarın da kurban kazası çok kalabalık olur diye düşünüyorum. Birkaç gün daha beklemek zorundayım.

Şimdide pembe akintim geldi acaba diyorum ya ya bikere saha gittifimse pembe gelrse yerlesme dcem ya kan gelrse adet oluyorum dicemmm

Kızlar benimde korunmayı bıraktım 2 gün geç geldi sonraki ay tam 32. Gün geldi bu düzensizlikler acabaaaa bu ayyy gebeliklk miiii getircek oleyy

Back