Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugündü ama kahverengileri görünce pek umudum kalmadı açıkçası.Öğlen koca bir tatlıyıda mideye indirdim pöfffff.
Senin 31 iydi değilmi?
Aynen aynennnnnn 31 canim benim.pek şaşmaz adet geldi mi gelir yarin

Merhaba kızlar bende hazirandan beri deniyorum hemen olur sanmıştım şaşırdım pek ilgili değildim bu konularla, bu ay benim bat 29 veya 30 du bugünde olmayınca test yaptım 5 tl lik olanlardan ama resmen negatif çıktı öğlen yapmıştım akşam yine baktım net tek çizgi zaten umudumu keseyim regl olacaksa olsun diye yaptım ama hala olmadım hiç ihtimal yoktur dimi?

ztn idrar testinde negatif çıkınca, bir an önce regl olayım da boş yere ümit etmeyi bırakayım diyorum. Adet geciktikçe, daha çok üzülüyor insan adet olunca, hamilelik ihtimali yükseldiği için.

Daha regl olmadiysan umutsuz olma cnm

Geç dollenme olabilir. Birkaç gün daha bekleyin derim

Bende çok heyecanliyim bata 4 gün kaldı sayılır benimde ansızın saniyelik ağrılar hissettiğim oluyor sonra diyorum kendini dinlemekten başka birşey yapmiyorsun iki aydır da reglim erken geliyordu inşallah bu ay hic gelmez

ztn idrar testinde negatif çıkınca, bir an önce regl olayım da boş yere ümit etmeyi bırakayım diyorum. Adet geciktikçe, daha çok üzülüyor insan adet olunca, hamilelik ihtimali yükseldiği için.
Kesinlikle katılıyorum. Pazartesi yaptığım test belirsiz cikti. Bugün günüm ama olmadım. Yapmaya korkuyorum

Hadi hayırlısı. Ben de çok yoruldum bugün şuan karnımda hafif bir ağrı var. Sanırım hastalanacqgim

Zaten idrar testini yapıp negatifi görünce psikolojikmidir nedir bir kaç saat içinde başlıyor adet.Nasıl kasıp sıkıyorsak kendimizi

Kızlar doktor bana bugünde ilişki önermişti ama eşim çok yorgun bende ustelemedim zaten vajinamda da aci hissediyorum sağlık olsun dun ve bugünde akintim geldi çok denmeyecek kadar çatlatmıştır zaten olduysa da

Zaten idrar testini yapıp negatifi görünce psikolojikmidir nedir bir kaç saat içinde başlıyor adet.Nasıl kasıp sıkıyorsak kendimizi
Haha tespit iyiydi. Belime iğne batıyor gibi hafif bir ağrı var. Az önce lavaboya gidip kontrol ettim. Gelen giden yok henüz.

Hadi hayırlısı. Ben de çok yoruldum bugün şuan karnımda hafif bir ağrı var. Sanırım hastalanacqgim

Bende de dün fln kasığımda hafif ağrılar ve çok açık pembe akıntı vardı, yerleşme olabilir diye düşünüyordum, bgn ağrılar ve akıntı kesilince umudum arttı. Ancak şimde de pembeliklerin renginin biraz daha kırmızılaşarak tekrar geldiğini fark ettim. Çok canım sıkıldı.

Kızlar sakın test yapmayın şimdi tam adet günü 6 gün öncesini gösteren testi yapın. Her ay neler yaşadım ben siİ anlıyorum sabredin fıstıklar
Ayyy bende heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…